![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nicole, vezi ca cu tine se petrece ceva deosebit, sunt convins ca Bunul Dumnezeu prin Duhul Sfint vrea sa-ti arate ceva important prin lucrarile sale. Mai ales dupa povestea cu prietenul tau insomniac care voia sa-si arda icoanele, fi numai ochi si urechi, dar ai mare grija de tine , nu te expune, nu uita ca diavolul te poate atrage si pe tine in cursa mai ales prin mintea ta. Eu zic sa-l ajuti pe prietenul tau prin multa rugaciune si intermediere cu Duhovnicul, nu incerca nimic de una singura pentru ca este periculos.
Iti spun treaba asta deoarece si eu, din mindria mea, am incercat ani in sir sa o ajut pe o tipa mama a doi copii care este schizofrenica, ocazional violenta. Amj incercat sa inrervin cum se zice cu blindete in momentul cind il alerga pe barbat-su cu maturoiu prin casa, de era sa o incasez si eu:D. Doar politia a mai reusit sa o calmeze pentru care a stat trei zile la racoare pentru asalt "inarmat" adica coada maturii. De cite ori vorbesc cu ea cu calm parca mai rau ii fac,turbeaza,... sa zic ceva de Biserica? nici macar in gluma ca sa nu mai vorbesc de Duhovnici pe care nu-ti mai spun cum ii numeste... Are si un psihiatru, dar data trecuta cind l-a vizitat nici nu a lasat-o sa intre in cabinet, a vorbit prin usa...si a trimis-o acasa. De medicamente nici nu vrea sa auda, ii place in shimb gradinaritul la care o ajut si shimbam floricele, imi face gemuri, si-mi culege prune. Asa ca cea mai buna metoda a fost sa o las in durerea ei si sa nu mai aduc vorba de altceva si acum parca e OK, desi iteodata daca nu schimbi vorba imediat se ambalaeaza intr-un subiect de-al ei si nu se mai opreste. oricum succes, si Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
totusi de unde pot vedea filmul Ostrovul? Sunt foarte curios despre acest film atat de laudat.
p.s. sper ca e subtitrat filmul, ca nu ma descurc cu rusa deloc:D |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles ca Piotr Mamonov,actorul principal,a fost in tineretile sale cantaret de muzica rock.E adevarat?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mamonov este si pe youtube, scrie numele... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai facut o erarhie a lumii create de Domnul Dumnezeu probabil inspirat din cartzile vechi ale dreptului Enoh, sau din alte carti probabil de la poporul lui Israel sau de la alte carti ce descriu astfle de lucruri... foarte interesant si cum ai plasat ordinea numerica si celelalte... deci vorbesti despre: INGERI -Fii Vietii ; -Fii Amurgului STAPANII -Spiritele Formei ; ARHANGHELI -Spiritele Focului ; PUTERI -Spiritele Miscarii ; -Seniorii Individualitatii ARHAI -Spiritele Personalitatii ; -Seniorii Mentalului ; -Incepatori DOMNII -Spiritele Intelepciunii ; Kyriotetes TRONURI -Spiritele Vointei; -Seniorii Flacarii HERUVIMI -Spiritele Armoniilor SERAFIMI -Spiritele Iubirii Acuma sa luam pe rand: unele lucruri exista, asha sunt unele marturisiri: -ingeri, arhangheli, serafimi, heruvimi, tronuri, intzelepciuni(sau asha ceva, nu mai tzin minte cum le ziceau) si incepatorii, ... doar de astea am auzit si eu, restul cred ca sunt unele lucruri provenind de la alte interpretari spirituale, daca nu chiar spiritiste :) -serafimii sunt fiintze supranaturale care-l inconjura pe Dumnezeu si cand acestea fapturi minunate il lauda pe Domnul Dumnezeu, se umple cerurile de binecuvantare -heruvimii sunt aparatori si paznici ai unor lucruri, pusi de Dumnezeu -ingerii sunt persoane supranaturale care ajuta la diferite lucrari asha cum le-a cerut Dumnezeu -arhanghelii sunt intermediarii intre ingeri, oameni si Dumnezeu, cu diferite roluri -tronurile, incepatoriile si intzelepciunile sunt daruri si ierarhii (banui, nu ma pricep) Deci vreau sa zic cum ca acel Y facut de dumneata este o aberatzie, voita sau nu, si reprezinta adn-ul barbatesc... X-ul fiind specific femeii, oricum astea sunt notatzii Stiintzifice si nici nu stiu daca nu sunt fantasmagorice, n-am studiat exact... Apoi ai facut o erarhizare pe 9 paliere, ordonand cumva lucrurile, cu o eventuala corelatzie cu cerurile, dar cred mai mult ca este o ordonare a domniei tale. Iar eu nu cunosc cum sunt lucrurile si nici n-am auzit/citit asha ca nu-mi prea pot da cu parerea... Stiu doar ca, din ce am citit/auzit ca In Cerurui la Dumnezeu, sunt multe lacashuri si Domnul Iisus Hristos s-a suit la Tatal pentru a ne face altul, inca unul cel putzin... Iar filmul Ostrov (nu-mi place nici titlul) mi se pare ca are ceva aiurea, asta deoarece actorul s-a calugarit si prea e cusuta frumos actziunea cu atza alba (defapt neagra) asha fel incat ceva nu corespunde... desi nu l-am vazut asha mi se pare... Poi cine a vazut actor sa se calugareasca de la un rol... nu-i exclus, e adevarat, doar ca, doar ca... ?????? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu reusesc sa vad acest film. Saptamana trecuta am primit un dvd dar era prea zgariat. Mi-am lasat adresa de e-mail, daca ma poate ajuta cineva..Am incercat sa il descarc de pe site dar dureaza prea mult si se blocheaza. Nici nu sunt experta in calculatoare.:)
Va rog sa ma ajutati. jenica |
|
|||
|
|||
![]()
:)Jenica,uita-te ceva mai in urma,acolo unde a dat Negroponte o adresa de unde se poate descarca filmul,cu subtitrare cu tot,in engleza,in romana,etc.E o adresa :
http://www.misiune-ortodoxa.ro de pe Google Web, acolo vei gasi si arhiva ortodoxa cu titrarea in romana.Mie mi-a trimis cineva foarte de treaba si cumsecade acest film,e vorba de Colors,allias Liviu.Poate te ajuta el mai bine,in caz ai probleme cu calculatorul, sau mai stiu eu?:dozingoff:Adresa lui de e-mail e data la Cantari Bisericesti,(Muzica Bisericeasca)parca pe acolo,sa zic si eu,nu mai stiu exact.:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
jenica |
|
|||
|
|||
![]()
:)Jenica,nu sunt buna,din pacate,asa cum crezi tu ca sunt,as vrea eu sa fiu asa,ma straduiesc si eu cum pot,eu incerc decat sa ajut acolo unde pot,daca am posibilitatea sa ajut,cum e normal si firesc,sa ne ajutam cu totii,reciproc.Oricum eu nu te pot ajuta cu filmul Ostrov(Insula),ci Liviu(Colors)sau chiar si ceilalti ca spre exemplu: Negroponte si multi altii,care au dat mai multe adrese referitoare la filme,muzica,noutati si altele folositoare de suflet.:)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ostrov | cristinamaria | Intrebari utilizatori | 1 | 20.02.2011 07:23:29 |
Filmul 2012 | dumitrucelmare2000 | Resurse ortodoxe on-line | 11 | 14.01.2010 12:17:00 |
Filmul MOST | TeoH | Generalitati | 6 | 25.09.2008 01:38:14 |
Filmul Ordet | tudor2012 | Generalitati | 0 | 19.05.2007 10:06:06 |
|