Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2012, 15:46:57
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andreea2012 Vezi mesajul
Multe persoane, mi-au zis ca ai necaz in familie daca, ai cala in casa. Este adevarat sau nu?Mie imi suna a superstitie, si mie nu imi plac povestile astea superstitioase. Dar cert este ca, ai mei vor sa dea cele 2 cale, pe care le avem.
Andreea, se cade sa iubim florile mai mult decat superstitiile pentru ca ele au a ne spune mult mai multe lucruri de seama decat credintele neintemeiate.

Este mare lucru sa avem flori in casa si sa ne minunam de ele nu doar la nivel estetic, ci luand aminte si la cuvantul psalmistului: "omul ca iarba, zilele lui ca floarea campului, asa va inflori, ca vant a trecut peste el si nu va mai fi si nu se va mai cunoaste inca locul sau."
Reply With Quote
Vechi 05.12.2012, 18:08:14
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
Andreea, se cade sa iubim florile mai mult decat superstitiile pentru ca ele au a ne spune mult mai multe lucruri de seama decat credintele neintemeiate.

Este mare lucru sa avem flori in casa si sa ne minunam de ele nu doar la nivel estetic, ci luand aminte si la cuvantul psalmistului: "omul ca iarba, zilele lui ca floarea campului, asa va inflori, ca vant a trecut peste el si nu va mai fi si nu se va mai cunoaste inca locul sau."
cred că multe din superstiții ai apărut din neputință omului de a-și explica unele evenimente.
găsește-te la ceva gen: să nu ții crini noaptea în dormitor, că aduce ghinion...

mama a avut la cununie, că flori de nuntă. cale. mulți din cei prezenți i-au spus că înseamnă despărțire.
nu pot să vă confirm. au trecut doar 40 de ani de atunci :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre superstitii GLAdoS Generalitati 21 20.08.2017 19:15:17
superstitii sau adevar ginabadea Tinuta in Biserica 78 08.07.2013 22:06:07
Superstitii babesti si obiceiuri gresite tigerAvalo9 Generalitati 22 02.04.2012 23:37:38
Superstitii sau traditii? Victoria_7 Despre Sfanta Scriptura 9 02.04.2009 16:27:09