Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2012, 13:10:23
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adrianna Vezi mesajul
Eu nu inteleg de ce soacra e suparata pe nora pentru ca nu vrea sa se insoare religios fiul, in loc sa fie suparata pe fiu?

fratele meu locuieste cu prietena, si pentru toate problemele din casa lui, sau pt orice lucru marunt mama da vina pe fata aceea : de ce nu are vasele spalate, de ce e obosit puiutul ei, de ce nu mananca mancare gatita si cumpara de la fast food , etc. mereu am incercat sa o fac sa vada ca neglijenta ii apartine si lui, dar nu vrea sa inteleaga. in mintea lor vinovat nu poate fii niciodata copilul!
Vechi 13.07.2012, 20:01:16
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patricia2006 Vezi mesajul
doamne ce soacra am.....nu i pasa deloc de mine si de prob pe care am avut-o....ma pune sa fac treaba si ea se menajeaza de nu iti vine sa crezi....azi i sa pus pata ca nu am ajutat-o sa care graul....sa stau eu in soare.......acu nu mai vb cu mine si mi-a facut niste reprosuri........fetele ei le menajeaza,eu sa fac in gradina si ea sa dea productia la fete.NU O MAI SUPORT...SA MA IERTE DUMNEZEU.....
te compatimesc...sincer!
Reply With Quote
Vechi 13.07.2012, 21:58:45
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patricia2006 Vezi mesajul
doamne ce soacra am.....nu i pasa deloc de mine si de prob pe care am avut-o....ma pune sa fac treaba si ea se menajeaza de nu iti vine sa crezi....azi i sa pus pata ca nu am ajutat-o sa care graul....sa stau eu in soare.......acu nu mai vb cu mine si mi-a facut niste reprosuri........fetele ei le menajeaza,eu sa fac in gradina si ea sa dea productia la fete.NU O MAI SUPORT...SA MA IERTE DUMNEZEU.....
Sotul tau stie ca nu esti fericita? problema cu soacra,el ar trebuie sa ia masuri sa dea niste reguli acolo care cum.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Răspunde