![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ah si inca o chestie parca din cate stiu eu , antihristul in sine cand o sa vina, o sa vina ca o copie "fidela" a lui Iisus, adica - bunatate, pentru apararea saracilor, pentru bine, va face si el minuni - gen invierea mortilor, vindecarea bolnavilor, parca va muta si muntii din loc... va fi si un om foarte frumos la infatisare, bland, cu o singura, sau mai multe exceptii... tulburarea - multi oameni or sa fie tulburati - de obicei aceia cu putina credinta si pacatosi, va indeplini mozaismul - in sensul ca el va fi de fapt acel "mesia" asteptat de aceia, lucruri care de obicei vor nega credinta ortodoxa, si in plus acela va cam calca in picioare legea crestina- ortodoxa zicand despre sine ca el e legea....
Iar despre sfarsitul lumii - acela cred ca o sa vina dupa cum o sa pacatuiasca lumea - cand pacatele vor fi prea multe, oamenii vor fi prea necredinciosi si sfidatori, in plus ca sunt si semne pentru sfarsitul lumii...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Am sfeclit-o sau nu?
|
||||
|
||||
![]()
total de acord.
probabil pastorul american caruia i s-a spovedit, era cel ce ne prevestise si anu trecut apocalipsa :) |
|
||||
|
||||
![]()
Aia din mai sau cea din noiembrie?
|
||||
|
||||
![]()
Sunteti niste ignoranti. Ea a inceput in mai. Iar in noiembrie a mai facut Dumnezeu niste ajustari. Probabil ca o sa mai faca. Nu se poate sa ii iasa asa din prima doar are de terminat o ditamai lumea. Bine bazele le-a pus dupa cum ne spun "fratii" adventisti prin 1844. :))))))))))))))))
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun, si care e scopul acestei "predictii".... aha am inteles, trebuie sa acumulam cat mai mult aur si argint, eventual luam si niste lectii de limba chineza sa ne punem bine cu viitori stapani ai planetei.
PS. Daca va intalniti cumva cu vre-un mason intrebati ce numere castigatoare vor fi trase la 6 din 49 saptamana asta, la cantitatea de conspitatie existenta pe piata sigur ca stie, nu de alta, dar am nevoie de niste bani sa-mi iau o casa. |
|
||||
|
||||
![]()
Aștepată apocalipsa masonului, o s-o iei mai iefin.
|
||||
|
||||
![]()
A aparut si pe realitatea stirea asta:
http://www.realitatea.net/preziceri-...ul_910361.html Deci nu pot sa cred ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|