![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E doar o ironie zeflemitoare, cum face intotdeauna penticostalul cu cei ce nu-i impartasesc conceptiile ecumeniste (in special ortodoxia e la fel ca penticostalismul).
|
|
||||
|
||||
![]()
Scotland the Brave are un suflet innobilat cu trairi duhovnicesti de credinta ortodoxa(drept maritoare) si o simtire profunda cum rar am intalnit. Mi-a facut o placere deosebita sa-i citesc postarile, care au adus un plus considerabil acestui forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu. Intotdeauna am gasit in acestea o impletire armonioasa (un echilibru rar si anevoie de dobandit), intre eruditie si trairea crestina.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să nădăjduim că va lua în considerare și de data aceasta mesajele colegilor de forum și va reveni. :) Doamne ajută!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]()
e ortodox?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS poate era mai potrivit in topicul despre mantuirea celor din alta confesiune... Nu. E protestant. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu văd rostul acestui topic. Dacă persoana despre care s-au deschis deja două topicuri a hotărât să plece lăsați-l fraților în pace că știe el de ce a plecat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum să aibă trăiri de credință ortodoxă dacă este protestant Ioanna?
|
|