Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2012, 15:47:04
gdf-fdc's Avatar
gdf-fdc gdf-fdc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2011
Locație: Unde nu exista ortodoxie acolo nu este mantuire
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Si vai de toti cei care au murdarit sfanta credinta incheind vreo intelegere cu dansul.
Este cu totul nerecomandata purtarea familiara cu acest eretic si schismatic pe care Scriptura nici nu-l numeste om ci
- caine,
- lup,
- porc si
- anticrist.
Pe unul ca Scotland nu se cuvine sa-l iubesti cu dragoste crestina sau se te intretii cu el ci, mai degraba sa te bucuri ca a plecat si sa-ti doresti sa fie urmat de toti ceilalti eretici si schismatici de pe acest forum ortodox care trebuie sa ramana ortodox.
Doamne ajuta!

P:S - Dupa cum este scris:
daca tu spui ca unul ca scotland nu poate fi iubit crestineste,de un sectant ratacit slujitor al dracilor ce poti spune?
Reply With Quote
Vechi 26.01.2012, 16:04:48
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gdf-fdc Vezi mesajul
daca tu spui ca unul ca scotland nu poate fi iubit crestineste,de un sectant ratacit slujitor al dracilor ce poti spune?
E doar o ironie zeflemitoare, cum face intotdeauna penticostalul cu cei ce nu-i impartasesc conceptiile ecumeniste (in special ortodoxia e la fel ca penticostalismul).
Reply With Quote
Vechi 26.01.2012, 16:29:07
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Scotland the Brave are un suflet innobilat cu trairi duhovnicesti de credinta ortodoxa(drept maritoare) si o simtire profunda cum rar am intalnit. Mi-a facut o placere deosebita sa-i citesc postarile, care au adus un plus considerabil acestui forum.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2012, 17:21:57
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Mi-a facut o placere deosebita sa-i citesc postarile, care au adus un plus considerabil acestui forum.
Subscriu. Intotdeauna am gasit in acestea o impletire armonioasa (un echilibru rar si anevoie de dobandit), intre eruditie si trairea crestina.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 14:35:33
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
Subscriu. Intotdeauna am gasit in acestea o impletire armonioasa (un echilibru rar si anevoie de dobandit), intre eruditie si trairea crestina.
Așa este, subscriu în totalitate la afirmația dvs.

Doamne ajută!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 14:49:05
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Numai de cand sunt eu pe forum Scotianul a spus de mai multe ori ca pleaca atunci cand il supara ceva. Am vazut ca in trecut, inainte de a deveni eu activ pe forum, el si-a mai sters odata contul, a revenit, am mai vazut cel putin un topic deschis de sustinere sa nu plece. Am gasit topicul, era chiar inainte sa intru eu pe forum: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=10739
Da, am observat și eu că Scotland a dat dovadă, în toate mesajele postate pe forum, de o deosebită delicatețe sufletească. Nu știam de existența acelor topic-uri, dar nu mă miră faptul că a mai fost îndemnat să revină pe forum, atunci când s-a retras.
Să nădăjduim că va lua în considerare și de data aceasta mesajele colegilor de forum și va reveni. :)

Doamne ajută!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 15:08:16
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

e ortodox?
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 15:26:01
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Scotland the Brave are un suflet innobilat cu trairi duhovnicesti de credinta ortodoxa(drept maritoare) si o simtire profunda cum rar am intalnit. Mi-a facut o placere deosebita sa-i citesc postarile, care au adus un plus considerabil acestui forum.
Bun,si sa fim la obiect: el nu a auzit de dogmele ortodoxe si de Sfintele Taine? Daca da,le accepta? In caz contrar de ce le refuza? Poate avea vreo "scuza" in fata lui Dumnezeu ca nu a imbratisat dreapta credinta?

PS poate era mai potrivit in topicul despre mantuirea celor din alta confesiune...

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
e ortodox?
Nu. E protestant.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 15:28:48
dorinastoica14
Guest

Implicit

Nu văd rostul acestui topic. Dacă persoana despre care s-au deschis deja două topicuri a hotărât să plece lăsați-l fraților în pace că știe el de ce a plecat.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 15:31:49
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Cum să aibă trăiri de credință ortodoxă dacă este protestant Ioanna?
Reply With Quote
Răspunde