![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
fratilor, noi romanii avem o mare ,mare problema. !!
am fost invatati sa lenevim la stat,sa ne complacem in neperformanta lipsa de efort, dezinteres...toate acestea cultivate ca microbii pe taramul fertil al muncii de stat ! privatul...ne da cosmare insa...si il respingem cu toata forta ! exemplu cel mai bun e cel de acum, cu toata tevatura schimbarii legii-cadru a sanatatii ! doctorii urla ca din gura de sarpe ca vor sa ramana la stat, sub mantia protectoare a statului ca sa poata dormi in continuare, si sa ia zece piei de pe omul sarac ajuns la ananghie !!! traisca statul pe care il meritam !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai pot aia de tremurat. Il viseaza noaptea pe Basescu si au cosmaruri ca s-a reformat justitia. NU EXISTA CONDAMNARI. Si in plus totul se face la comanda politica in functie de interese. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mai bine s-ar ocupa serios de problema comasatelor! Last edited by Adriana Cluj; 16.01.2012 at 14:09:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Si care ar fi solutiile Anna? Consideri ca mai bine moare de foame decat sa fie impuscat de exemplu? Sa moara in chinuri de frig in varful muntelui sau sa turbeze de foame? E aiurea,si sa fim realisti,nu exista prea multe variante. Pe mine mai intereseaza sa se scape de ei,prea putin imi pasa cum. Am altele pe cap,numai la caini nu am ajuns sa ma mai gandesc eu acum...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
la subiect: câinele comunitar
|
|
||||
|
||||
![]()
ne tot invartim in jurul cozii !!!
voi nu vedeti ca in alte tari,in tarile occidentale, la nivelul caroara ,visam mereu sa ajungem,nu e picior de caine hebereu pe strazi ??? eu am fost in austria acu doi ani,si am putut sa remarc lipsa totala a maidanezilor...nu erau nici macar in parcuri,ca peste tot erau placute pe care scria :"Die Huntes verboten !",adica e interzis cu caini !!! iar oamenii, foarte civilizati,adica respecta legea, statem langa un bloc muncitoresc la periferia vienei aproape de complexul simmeringen,si puteam sa vad dimineata cum oamenii ieseau din bloc cu cainii in lesa, si si duceau de lesa, pana la un mal foarte lung de cale ferata, impanzit de vgetatie, in lungul caruia le dadeau drumul ! Totul denota respect pentru lege, si pentru ceilalti semeni !!! da...acolo, cred ca politia e de 100 de ori mai dura ,se vede si pa mutra lor !!! |
|
|||
|
|||
![]()
S-a ajuns insituatia asta cu multi caini vagabonzi din cauza indiferentei noastre daca acum 6-7 ani (cand multa lume incepusera discutiile pe acesta tema despre a se eutanasia sau nu cainii) se castaru cainii ( si femelele si masculii) nu se mai inmulteau DAR eu in zona mea mi-am facut datoria si bineinteles ca le-am gasit si un loc la curte insa sunt multi oameni care arunca cainii(pui) si in zilele nostre si cainii se vor inmultii si daca se vor eutanasia tot nu vom scapa de caini vagabonzi pt ca oamnii vor arunca iarasi puii nedoriti . Noi avem o mentalitate foarte egoista ne plac animalele cumparam cu bani din magazine caini de rasa si pe cainii de pe strazi las-i in voia sortii ce ne intereseaza pe noi "doar nu i-am aruncat eu" . Voi face o comparatie ciudata dar asa gandim si despre copii abandonati " cine ii face sa si-i creasca". Eu cred ca ne meritam sorta daca am fii mai buni si mai milostivi si mai implicati in ajutorul celor care necesita sprijinul nostru(oamnei si animale) eram o tara mai frumoasa.
Romania e o tara frumoasa geografica pacat ce e locuita de oameni care se cred superiori mediului inconjurator. Apropo sunt de acord cu eutanasiere cainilor agresivi vagabonzi si cu stapan(fara eutanasierea stapanului) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eutanasierea cainilor | Mirela0110 | Generalitati | 686 | 14.09.2013 09:14:42 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 24.10.2010 23:22:10 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
|