Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2012, 20:06:26
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit de ce ne e frica de privat si tinem cu dinti de stat ???

fratilor, noi romanii avem o mare ,mare problema. !!
am fost invatati sa lenevim la stat,sa ne complacem in neperformanta lipsa de efort, dezinteres...toate acestea cultivate ca microbii pe taramul fertil al muncii de stat !

privatul...ne da cosmare insa...si il respingem cu toata forta !
exemplu cel mai bun e cel de acum, cu toata tevatura schimbarii legii-cadru a sanatatii !

doctorii urla ca din gura de sarpe ca vor sa ramana la stat, sub mantia protectoare a statului ca sa poata dormi in continuare, si sa ia zece piei de pe omul sarac ajuns la ananghie !!!

traisca statul pe care il meritam !!!
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 20:13:22
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Ati vazut asa ceva pe vremea psd-ului ??????? , nici macar nu era presa libera atuncea !!!
Oamenii uită mult prea ușor. Câți mai realizează, de fapt, ce-a însemnat psd-ul? Nici măcar pnl-ul lui Crin Antonescu...
Citat:
Basescu si cu Boc au reusit sa mentina pe linia de plutire salariile si pensiile, pentru ca ,din cauza unei crize globale nemaintalnite din 1929-1933, Romania intra in coma financiara; adica statul nu mai putea plati pensiile batranilor si salariile bugetarilor !!!
Pentru ca tara nu produce destul cat sa acopere consumul populatiei !
Iarăși, un lucru adevărat. Dar e la la fel de adevărat că orice post ți-ai dori în sistemul de stat (o avansare, ceva) nu o poți obține decât dacă te înscrii în pdl. Asta tot o reminiscență a vremurilor psd-iste! Profesionalismul și competența nu prea contează nici acum.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 20:30:59
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Basescu si nu altul, a reformat justitia,asa cat a putut (sa nu uitam ca justitie perfecta e numai la Dumnezeu,nu la oameni !) insa asa schioapa, surda si oarba, cu e ,iete ca primarul judetului cluj zace acum la ghera (ceea ce inainte era de neimaginat !) si multe cazuri de coruptie la vamesi,politisti, primari au fost cercetate...macar au fost speriati !
Concret ce a facut Basescu in asa zisa reforma a justitiei?
Nu mai pot aia de tremurat. Il viseaza noaptea pe Basescu si au cosmaruri ca s-a reformat justitia. NU EXISTA CONDAMNARI. Si in plus totul se face la comanda politica in functie de interese.

Citat:
Ati vazut asa ceva pe vremea psd-ului ??????? , nici macar nu era presa libera atuncea !!!
Nu era libera? Era libera, dar era corupta si platita. Asa cum e si acum o parte care ii aduce osanale lui Basescu.

Citat:
Basescu si cu Boc au reusit sa mentina pe linia de plutire salariile si pensiile, pentru ca ,din cauza unei crize globale nemaintalnite din 1929-1933, Romania intra in coma financiara; adica statul nu mai putea plati pensiile batranilor si salariile bugetarilor !!!
Pentru ca tara nu produce destul cat sa acopere consumul populatiei !
Cum? Cum au facut ei asta? Imprumutandu-ne la FMI si luand masuri impotriva propriului popor?
Vechi 13.01.2012, 15:14:46
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Din pacate,o stire extrem de proasta,acest gest al Curtii constitutionale de a da drept de cauza asociatiilor caino-file,care doresc impanzirea tarii cu maidanezi !!!

Nu apucase bine acest guvern destoinic si brav, sa faca ordine in aceasta tara ,ca toti sceleratii ai sar in cap !
Degeaba s-au inregistrat zeci de mii de oameni muscati ,numai la nivelul capitalei,degeaba medicii avertizeaza asupra patrupedelor hebereie raspanditoare de fecale si virusi foarte periculosi pentru sanatatea copiilor ce se joaca prin parcuri sau pe langa blocuri !
Degeaba sumele uriase cheltuite pentru tratamentul antirabic al zecilor de mii de muscati !
Ca sa nu mai vorbim,de siguranta cetateanului acestei tari,de a se plimba liber, la orice ora din zi si din noapte, pe unde vrea...

Ca sa nu mai vorbim,de imaginea stricata dpdv turistic (apropo,mai bine in locul stemei tarii am pune un caine cu un covrig in coada !) in care romania apare zugravita in ochii strainilor care ne viziteaza,pe cand la ei nu vezi picior de patruped hebereu !!!

Toate aceste argumente de bun simt,au cazut in fata lobyului financiar ong-ist,si a unei opozitii zevzece care submineza interesul cetateanului simplu al acestei tari !

Rusine !
E mare rusine intr-adevar ce s-a intamplat , sunt de acord cu d-voastra mai putin cu afirmatia ca acest guvern este brav si destoinic, cu asta nu sunt de acord.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 13:59:23
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
(apropo,mai bine in locul stemei tarii am pune un caine cu un covrig in coada !) !
si un hingher de noapte........sau suna mai interesant: night dog catcher?

mai bine s-ar ocupa serios de problema comasatelor!

Last edited by Adriana Cluj; 16.01.2012 at 14:09:56.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 14:42:22
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Si care ar fi solutiile Anna? Consideri ca mai bine moare de foame decat sa fie impuscat de exemplu? Sa moara in chinuri de frig in varful muntelui sau sa turbeze de foame? E aiurea,si sa fim realisti,nu exista prea multe variante. Pe mine mai intereseaza sa se scape de ei,prea putin imi pasa cum. Am altele pe cap,numai la caini nu am ajuns sa ma mai gandesc eu acum...
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 15:04:20
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Si care ar fi solutiile Anna? Consideri ca mai bine moare de foame decat sa fie impuscat de exemplu? Sa moara in chinuri de frig in varful muntelui sau sa turbeze de foame? E aiurea,si sa fim realisti,nu exista prea multe variante. Pe mine mai intereseaza sa se scape de ei,prea putin imi pasa cum. Am altele pe cap,numai la caini nu am ajuns sa ma mai gandesc eu acum...
Daca nu iti pasa, atunci nu arunca cu vorbe goale degeaba. Vezi'ti de lucrurile de care iti pasa si lasa pe altii sa se ocupe de problemele de care pe tine te doare in cot.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 15:56:36
N.Priceputu
Guest

Implicit

la subiect: câinele comunitar
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 16:59:05
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Implicit parere !

ne tot invartim in jurul cozii !!!

voi nu vedeti ca in alte tari,in tarile occidentale, la nivelul caroara ,visam mereu sa ajungem,nu e picior de caine hebereu pe strazi ???

eu am fost in austria acu doi ani,si am putut sa remarc lipsa totala a maidanezilor...nu erau nici macar in parcuri,ca peste tot erau placute pe care scria :"Die Huntes verboten !",adica e interzis cu caini !!!

iar oamenii, foarte civilizati,adica respecta legea,

statem langa un bloc muncitoresc la periferia vienei aproape de complexul simmeringen,si puteam sa vad dimineata cum oamenii ieseau din bloc cu cainii in lesa, si si duceau de lesa, pana la un mal foarte lung de cale ferata, impanzit de vgetatie, in lungul caruia le dadeau drumul !
Totul denota respect pentru lege, si pentru ceilalti semeni !!!
da...acolo, cred ca politia e de 100 de ori mai dura ,se vede si pa mutra lor !!!
Reply With Quote
Vechi 22.01.2012, 05:30:54
chujo30 chujo30 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2011
Locație: tokyo
Implicit Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!!

S-a ajuns insituatia asta cu multi caini vagabonzi din cauza indiferentei noastre daca acum 6-7 ani (cand multa lume incepusera discutiile pe acesta tema despre a se eutanasia sau nu cainii) se castaru cainii ( si femelele si masculii) nu se mai inmulteau DAR eu in zona mea mi-am facut datoria si bineinteles ca le-am gasit si un loc la curte insa sunt multi oameni care arunca cainii(pui) si in zilele nostre si cainii se vor inmultii si daca se vor eutanasia tot nu vom scapa de caini vagabonzi pt ca oamnii vor arunca iarasi puii nedoriti . Noi avem o mentalitate foarte egoista ne plac animalele cumparam cu bani din magazine caini de rasa si pe cainii de pe strazi las-i in voia sortii ce ne intereseaza pe noi "doar nu i-am aruncat eu" . Voi face o comparatie ciudata dar asa gandim si despre copii abandonati " cine ii face sa si-i creasca". Eu cred ca ne meritam sorta daca am fii mai buni si mai milostivi si mai implicati in ajutorul celor care necesita sprijinul nostru(oamnei si animale) eram o tara mai frumoasa.
Romania e o tara frumoasa geografica pacat ce e locuita de oameni care se cred superiori mediului inconjurator.
Apropo sunt de acord cu eutanasiere cainilor agresivi vagabonzi si cu stapan(fara eutanasierea stapanului)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
eutanasierea cainilor Mirela0110 Generalitati 686 14.09.2013 09:14:42
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala horatiu.miron Religia Islamica 120 24.10.2010 23:22:10
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! Radu32 Generalitati 141 15.08.2010 21:57:15
Am respins Crestinismul Razvan_Mihai Generalitati 41 29.12.2009 14:42:59