![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Au și facut-o, odată. Când cu revoluția franceză, știți care, aia cu valorile umanismului secular și cu Rațiunea ca principiu de referință (a, și cu măcelurile).
N-a prea ținut; pe de altă parte, nici de învățat nu s-a prea învățat din acea experiență. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Obisnuiti-va cu ideea ca, in lumea de azi, crestinii nu vor mai fi o categorie privilegiata.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]()
Hotărăște-te la timpuri, o tu, cel cu IQ-ul cât casa!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“Fericiti veti fi cand va vor ocari si va vor prigoni si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra, mintind din pricina Mea. Bucurati-va si va veseliti, ca plata voastra multa este in ceruri, ca asa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi” |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pentru un adept al religiei științei, un pic de rigurozitate nu ar strica. Ați spus "lume", păi atunci rămâneți la punctul de referință pe care singur și nesilit de nimeni l-ați ales. Dacă spuneați "Europa", era cu totul altă mâncare de pește.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu pentru că așa zic eu, ci pentru a fi în conformitate cu adevărul. Adică, dacă te raportezi la nașterea lui Hristos, e absurd să eviți numele Lui. Dacă vrei să-l eviți, trebuie să-ți găsești alt reper.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru atei, nici o problemă, oricum cred în orice numai în zei, nu, ce mai contează? Problema însă nu e a ateilor, problema e a evreilor, ovreilor, jâzilor etc. sau cum s-au mai numit pe la noi. Eu nu știu de ce nu folosim b.b.b. (ori 3b) și a.b.b. (ori a2b), before big bang și after big bang sau b.m.m. (b2m) și a.m.m. (a2m), adică before man-monkey și after monkey-man.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|