Citat:
În prealabil postat de Bogdan N
Ceea ce nu inteleg este de ce te agiti atat? Te-am jignit cu ceva? Iarta-ma daca am facut-o. Am vazut intamplarea ta si am spus ca este o frumoasa intamplare. Si ceea ce am zis mai sus ma refeream la cei care au facut gratar in fata Manastirii Curtea de Arges nicidecum la intamplarea ta sau cand am zis de ce cei care ii aproba sau felicita nu am facut referire la tine. De ce tot timpul omul trebuie sa reactioneze asa de.....de...nici nu stiu cum sa zic. Eu doar mi-am spus parerea nu am dat cu parul. De ce nu putem avea o discutie linistita? De ce tot timpul trebuie sa ne contrazicem? Adica daca si intre noi crestinii ne contrazicem ce sa mai zic? De aceeia si vin sectatii si ne spun "Nu vedeti ca va contraziceti intre voi?" In imparatia lui Dumnezeu cum o sa mai fie? O sa ne contrazicem si acolo?
|
Nu am inteles deloc ca te referi la mine.Doar ca te.am intrebat care ar fi solutia la problema asta daca tot ai lansat discutia si pe alt thread si nu ai dat un raspuns.Mi se pare ca prea te doare si asculti gura presei si pareai ca astepti din partea noastra o revolta si reactii gen Vaaaai uite ce au fost in stare sa faca;in schimb lumea nu a reactionat asa pe forum pt ca multi am vazut chiar si nereguli sau nelegiuiri mai mari. (nu stiu la cine te.ai referit ca ii felicita?)
Sa ma iertati daca v.ati simtit atacat.Repet nu am considerat ca va referiti la mine si nu am vrut deloc sa va contrazic;eu sunt uneori mai taioasa in vorbe