![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Adica fii mai explicit. Daca David nu s-a suit la ceruri unde poate fi inafara de iad?
Evanghelia lui Nicodim il arata pe Regele David si pe Isaia in iad la venirea lui IIsus.aici il vedem pe IIsus dupa crucificare spargand portile iadului, luandu-i pe cei din iad si botezandu-i in Iordan inainte sa-i duca in rai. Last edited by spre_rasarit; 12.08.2011 at 18:51:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am auzit de Evanghelia lui Nicodim. Crezi ca este o sursa de incredere?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana una alta toti murim ca a zis Dumnezeu. Uite ce scrie, daca crezi sau nu asta e treaba ta:
16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi. Asa ca boteaza-te cat ai timp. Daca nu reusesti ,,, pe patul mortii sa-l chemi pe IIsus sa te boteze si sa te mantuiasca,dar de ce sa nu fii linistit Nu stiu daca i-a luat si cu trupul. Nu cred ca scrie asta. Last edited by spre_rasarit; 12.08.2011 at 19:07:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Femeile care au facut avort ii viseaza pe copiii ucisi ca li se aduca aminte:
1. probabil sa devina crestin ortodoxe si sa se spovedeasca, adica sa li se ierte pacatul. In islam, alte religii si chiar in Protestantism nu exista spovedirea. In protestantism s-a adoptat omorarea cu pietre din legea cea Veche care oricum nu are putere sa duca lumea in rai. 2, probabil sa se roage pentru sufletele copiilor avortati, sa dea pomana pentru ei, sa se roage la IIsus sa-i boteze si Impartaseasca dupa moarte. E bine daca rugaciunile sunt facute si pentru alti oameni nebotezati si neimpartasiti. Probabil Sa se roage sa-si ia pedeapsa pe pamant dar nu ca in povestea de aici : http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ata-81179.html ci sa li se dea sa ajute alte femei sa nu faca avort, sa faca milostenie si prin asta sa li se ierte pacatele. Duhovnicul sa fie intrebat cel mai bine. Last edited by spre_rasarit; 12.08.2011 at 19:22:34. |
|
||||
|
||||
![]()
@spre_rasarit
Tu crezi ca un om dintr-un trib amazonian, izolat, care n-a auzit in viata lui despre Evanghelie si Iisus, insa e gasit drept dupa legea firii , nu va fi mantuit? poate Dumnezeu pedepsi pe om pentru ceva ce nu cunoaste? Legea firii e legea cea dintai pe care Dumnezeu a pus-o in inima omului de la creatie, e constiinta omului, glasul lui Dumnezeu in om. " Omule, de ce ai facut asta ?" Cain a fost judecat dupa legea firii, nu legi scrise. Daca acel om e drept , oare nu putem spune ca el a trait prin anticipatie, intr-un mod imperfect, Legea Harului? Eu vad un Dumnezeu iubitor si iertator |
|
|||
|
|||
![]()
IIsus este numit mantuitor pentru ca a adus mantuirea. Ai citit versul de mai sus? N-ar strica sa mergem la amazon sa le spunem de mantuire, ca veni vorba. Dumnezeu e iubitor si iertator numai ca omul a ales moartea, din pacate si prin iubire mai avem sanse. Spovedirea e iar din iertare .
Last edited by spre_rasarit; 12.08.2011 at 19:29:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Ioan gura de aur nu a fost prooroc. Vedenii pot avea multi si sa le prezinte ca proorocii insa nu este acelsi lucru.
Asa incit nu poate spune ca pina in anul 500 inaintea erei nostre raiul a fost gol, ca nimeni pina atunci nu a ajuns in Imparatie. (desavirsit) Iar daca cineva nu ajunge in rai inseamna ca Judecata inca nu a venit sau daca va fi trecut si nu este cineva in rai si nici in iad (iad care si el va fi aruncat in lacul de foc-atunci va invia abia peste miile de ani impreuna cu toti care nu inviaza si cei care mor nedesaviristi in Domnul (credinciosi cu nazuinta).(Apocalipsa) Asadar daca nu esti in rai nu inseamna automat ca esti in iad. |
|
|||
|
|||
![]()
Copii avortati nu sunt trimisi in Iad,astea sunt din absurditatile de l-au inselat dracii pe fericitul Augustin de Hipo sa le zica.
Ce fac parinti de fac avorturi ,Dumnezeu va judeca dupa cum stie Dansul. Poate cineva face avorturi si nu stie ce se intampla,spre exemplu. Sau sa luam alt caz,daca o fata tanara,vede tot felul de filme/citeste diverse in presa etc care o fac sa vada actul sexual ca ceva minunat,de vis,ca ii inseala dracii pe unii sa prezinte asa lucrurile si ajunge sa cada in pacat si ramane insarcinata,dar pentru ca dracii insala pe altii de nu nu prea sunt asa bune conditiile de viata si ii e frica ca nu are cu ce sa creasca copilul si cate conditii mai sunt si face avort,ii e frica de gura lumii,ca dracii inseala pe unii sa cleveteasca,sa zica ca are copii din flori si e nu stiu cum ,apoi nu ramane insarcinata de una singura,participa si un baiat la aceasta,care poate a fost si el influentat cine stie cum si cate si mai cate etc cum se judeca asta? Numai Dumnezeu stie.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 12.08.2011 at 19:37:39. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sufletele copiilor avortati | christie | Pocainta | 62 | 21.11.2013 18:22:48 |
exista loc pt a depune copiii abandonati? | giussy | Generalitati | 1 | 04.10.2011 19:49:22 |
Bine si rau? Exista oare? | Enlightened | Generalitati | 57 | 22.08.2010 23:56:27 |
Cei ca s.o.vantu de ce sunt bine mersi? | annajanette | Generalitati | 5 | 14.02.2010 21:59:55 |
descantecele care fac bine oamenilor sunt pacate? | nutzy | Generalitati | 9 | 01.02.2009 21:38:51 |
|