![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
el e destul de tanar, e elev si nu se compara cu afirmatiile acelei profesoare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
E de apreciat ca e interesat de religie oricat de copilaresti ar fi intrebarile lui. Dar deh! Aici se poarta discutii numai la nivel academic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Adica ? ce fel de intrebari copilaresti ? Oi fi eu mai tanar decat voi dar nu am 5 ani si da , imi pare bine ca sunt interesat de religie , decat sa fi fost interesat de alte lucruri daunatoare , nefolositoare , si faza cu discutii la nivel academic cred ca ai spus o ironic .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Il critici? Te critic si eu. Cum asa, ca nu te cunosc. Nu conteaza, eu am dreptul asta. Pe mine nu prea ma duce mintea, asa ca imi aplec urechea la tot ce zic adultii... Daca intr-adevar te ducea mintea, nu-ti aplecai urechea la ce spuneau unii 'halal tineri'. In final, nu pot sa ajung decat la o concluzie: intre tine si Templier exista o mare diferenta: iti este mult superior tie, iar eu, bineinteles, mult inferior tie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
[quote=cristinadaciana;348778]Da. Fiecare are dreptul la opinie la fel ca si colegul nostru templier. Cat despre acel "detest" ,
el e destul de tanar, e elev si nu se compara cu afirmatiile acelei profesoare.[/QUOM Mersi pentru sustinere
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce nu i-ai amintit profesoarei despre cutremurul din 1977 din romania?!?!?!Dar de inundatiile care au loc aproape in fiecare primavara prin Moldova?!?!?!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 18.03.2011 at 20:13:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfantul Serafim de Sarov a stat ani multi in pustie in post si rugaciune si apoi a propovaduit. Si atunci cu teama de a nu gresi in cuvant. Spunea ca sfaturile pot fi inspirate de Duhul Sfant, si atunci sunt fara cusur, sau pot fi pur si simplu izvorate din mintea omeneasca si atunci se mai poate si gresi. Este suficient un dram de mandrie si putem gresi in cuvant, caci in acel moment Duhul Sfant se indeparteaza, iar diavolul poate sa ne influenteze si apoi sa rada de noi de sa nu ne vedem. Doamne, ajuta-ne sa avem smerita cugetare! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
Despre discriminare | lrina Georgeta | Generalitati | 19 | 27.03.2011 14:11:11 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Este posibila cununia religioasa fara nasi? | Samarineanca | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:07:08 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|