![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Hahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhha!
|
|
|
|||
|
|||
|
Rautatea asta impletita cu naivitate a lui colaps m-a cucerit in intregime. Am sa spun despre sectanti(crestini si ei, de altfel) ca sunt darji si nu le e rusine sa cante prin parcuri despre Dumnezeu; despre colaps... uhm... e un tip amuzant, pe faza, care spune tot timpul EXACT ceea ce gandeste.
|
|
|
|||
|
|||
|
Este o idee grozava,ma bucur ca mai gandesc unii,asa mai logic decat sa sara altii cu argumente de genul"burn in hell you sectant"in felul asta nu mai smintim pe nimeni
|
|
|
||||
|
||||
|
Dom'le, a zis careva așa ceva? Nu, serios, lipește un citat aici dacă a zis cineva un asemenea lucru!
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|
|||
|
|||
|
Eeh...vorba vine dar nici mult nu mai este,asta de cand ai inceput cu arderea cartilor sectante
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns |
|
|