![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nu exista intrebari incuietoare. chiar daca nu stii raspunsul, cu siguranta altcineva il stie.
sa-ti dau un exemplu: straturile fosiliere. stiinta spune ca cu cat sunt mai jos cu atat sunt mai vechi. e un raspuns de bun simt. dar vin creationistii si aduc o explicatie, aruncand in lupta cuvantul magic: Potopul... sincer, cand l-am vazut pe Danion Vasile explicand la TV cum a aranjat Potopul straturile fosiliere, am ras in hohote. de ce? pentru un credincios, aceasta explicatie este suficienta. pentru mine nu. pentru ca este ilogica. probabil stii despre ce este vorva. cum se face ca se gasesc fosile de scoici si melci deasupra unor fosile de animele marine? Danion Vasile spune ca s-au luptat mai mult sa ajunga la suprafata. scoicile?! cum se face ca printre straturile fosiliere gasesti, delimitate foarte clar, straturi de cenusa vulcanica? dupa Danion totul era o mocirla amestecata de animalele ce se zbateau. cum au nimerit acele straturi de cenusa, repet, perfect delimitate in mijlocul noroiului?! mai si radea de faptul ca nu intelegem un fapt atat de evident. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si deci ai un fel de contor in care iti arata absolut toate si fiecare din rugaciunile primite de Dumnezeu de la fiecare persoana si daca le-a implinit sau nu? Last edited by Ana.Maria.; 14.01.2011 at 18:13:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar uita-te situ in jurul tau si ai sa vezi ... |
|
|||
|
|||
![]()
dar exact despre asta e vorba in "povestioara", sau n-ai citit-o?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nici eu nu am cerut bani. eu cand nu am bani ma rog sa ma ajute sa gasesc de lucru, si mereu, in cateva zile gasesc ceva de lucru. eu am cerut mult dragostea unei fete. toti imi spun ca e imposibil sa fiu din nou cu ea. dar se insala toti. Speranta moare ultima, pentru ca Dumnezeu reprezinta speranta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() cu mana pe inima iti spun ca nu am cerut niciodata, nici bani, nici masini, nici iubirea unei fete. de fiecare data cand treceam pe langa o biserica, ma inchinam si ziceam: mantuieste Doamne pe robii tai x, y, z (un mic pomelnic). si pana nu de mult am avut o singura rugaciune: DA-MI SACRED Doamne!!! si mi-a dat ... de nu m-am mai vazut ... |
|
|||
|
|||
![]()
deci este vorba de tine, de ceea ce ti s-a intamplat tie, nu la "toata lumea"...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu, exista sau nu? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 19.11.2010 20:11:56 |
Dumnezeu exista | sofia_78 | Generalitati | 34 | 05.03.2010 22:57:48 |
Exista sau nu Dumnezeu | vlad79 | Teologie si Stiinta | 236 | 23.11.2008 18:19:01 |
|