Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Cristian, chiar in asa hal te-au adus gasca lui Basescu?
Asta-i sufrageria ta?
In timp ce golanii astia se plimba in iahturi, mercedesuri si se uita la filme pe plasma TV de 61 de inci, tu te folosesti de sapaliga de lemn si buturugi in loc de scaune si masa.
Chiar ca esti patriot! :)
"Sa traiesti bine!"
|
In primul rand,LA MULTI ANI frate Andrei si Dumnezeu sa te ajute in tot ce faci bine,adica vreau sa zic binele pe care-L vrea Dumnezeu,ci nu binele izvorat din minti intunecate care privesc ore-n sir la plasmele de care vorbesti tu.Sunt chiar fericit Andrei,chiar mi-as dori o sufragerie ca cea din imagine si cred ca nu e cazul sa-ti faci mari probleme pt. mine.Golanii de care spui tu se vor plimba in vesnicie probabil in alte mijloace de transport,are cine sa-i judece,nu sunt nici eu,nici tu,si nimeni dintre noi in masura sa ne punem in scaunul judecatorului,problema noastra e sa ne plangem mereu faradelegile pe care le facem noi,si sa cerem in fiecare iertare pt. ele Bunului DUMNEZEU.Cand vei inceta sa mai privesti in ograda fratelui tau si sa-l judeci,si te vei vedea pe tine cel mai rau dintre toti,vei fi pe drumul cel bun.Da,sunt fericit ca sunt roman,ca unul din fratii mei esti tu Andrei,o piesa scartaietoare in mecanismul mantuirii.Dumnezeu sa ne ajute,sa nu mai spunem raului bine,si invers!