![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Ngg0B...layer_embedded
Dumnezeu sa ii dea putere si sanatate preotului Tanase care, dupa cum spunea si Florin-Ionut, este un sfant printre noi.
|
||||
|
||||
![]()
Maine plecam la Valea Plopului sa le ducem un microbuz cu produse si o suma importanta de bani. Am adunat toate acestea prin bunavointa multor oameni, care si-au aratat bunatatea indiferent de gradul lor de bunastare, indiferent de religie sau de categorie sociala. A fost atat de usor, incat imi vine sa clasific tot ceea ce s-a intamplat ca o minune la care nu ma asteptam.
Sa va rugati sa calatorim fara probleme; promit sa va arat poze la intoarcere.
|
||||
|
||||
![]()
Un interviu cutremurator cu Parintele Tanase:
http://provitabucuresti.ro/docs/art/varf+de+lance.pdf Nu-i lung, cititi-l.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat: "Dumnezeu ne priveste ca pe un tot La judecata vom veni cu neamul nostru, nu separat. Vom fi judecati ca persoane, dar in neamul nostru. Daca un neam se opune lui Dumnezeu, lupta impotriva Lui, are ca viitor pieirea! Ar fi o nadejde la poporul roman sa scape, dar e stapanit de acest pacat ingrozitor. Un pacat asa de mare langa traditii asa de frumoase, langa credinta jertfelnica si marturisitoare. ...................................Pacatul avortului nu a cuprins toti oamenii, dar a cuprins tot neamul. Asta fiindca aceia care nu fac avorturi nu lupta contra avortului, nu se debaraseaza de ceea ce se intampla in jur. .......................... - Cum, noi, ca neam, nu mai avem nici o sansa? - Nu, nu mai avem! Asta e parerea mea. - De ce nu mai exista sanse. Parinte? - Cand cancerul e generalizat, urmeaza o singura scapare, minunea. - Mila lui Dumnezeu... - Mila lui Dumnezeu nu mai e, nu poate sa fie. Nebunia e asa de mare incat Dumnezeu si sa vrea sa te ajute, nu mai e drept sa o faca. Daca il ataci pe Dumnezeu direct, daca te lupti cu El nebuneste nu ai nici o sansa. Astazi, la Liturghia din biserici vin 4,3 la suta dintre romanii ortodocsi, iar acestia reprezinta 97,7 la suta din populatia romaneasca a tarii, in noaptea de Pasti merg pana la 28 la suta la biserica, raman la liturghie 12 la suta iar ceilalti pleaca la petreceri. In asemenea conditii nu trebuie sa nadajduim ia vreo minune. " "Apoi, daca ii iei la bani marunti pe cei 4,3 la suta credinciosi care vin la biserica, vei observa ca multi sunt cu mintea la interese, la alte lucruri, nu la Liturghie. Dar... dar, daca mai exista putere pentru a vrea o schimbare scepticismul meu nu e valabil. Insa eu nu vad puterea, unde mai e, in ce consta ea? Unii triumfa, as zice, se gadila, la ideea ca bisericile sunt pline, dar uita ca lipsesc un milion de biserici si un milion de preoti in Romania. Uitam ca suntem 11 mii de preoti la 22 milioane de oameni, uitam ca toti copiii, cu unele exceptii, care invata religie la scoala, umplu discotecile. Vine cate unul pe ecrane si zice cu emfaza: „Poporul nostru crestinesc”... Care popor crestinesc? Acela care inoata pana la gat in sange de prunci? Il auzi pe altul rostind: „Romania, Gradina Maicii Domnului!” Care? Maica Domnului ocroteste o tara scaldata in sange nevinovat? Cum poti crede asa ceva? Altii evoca „manastirile noastre”... De acord, dar nu sunt ale noastre, sunt ale stramosilor, noi n-am facut decat sa le intinam prin pacatele pe care le savarsim. Pe cat de mare este rolul duhovnicilor, al calugarilor, al maicilor, pe atat de mari sunt permisivitatile noastre. In timpul Liturghiei, in orice sat din Romania ai sa vezi carciumile pline, oameni beti pe strazi, discotecile pline. Un preot din Sibiu, in noaptea de Pasti, s-a dus intr-o discoteca si a spus tare: „Hristos a inviat!” Au raspuns toti, in cor: „Adevarat a inviat!” „Pai, daca a inviat, a continuat el, voi de ce-L omorati aici?” Exista doua posibilitati de pocainta: a evreilor si a grecilor. Evreii isi scriau pacatele pe ziduri, iar grecii le ascundeau in casa. Noi facem marea greseala ca nu ne prezentam in lume cu pacatele noastre si pe urma sa ne exhibam calitatile. Ar trebui sa nu ne intereseze nimic in afara de imparatia cerurilor, chiar daca ne folosim de lumea materiala, de beton, de calculator, de curentul electric, de toate lucrurile. Orice lucru neutilizat in scopul mantuirii e rau. - In acest spectru intunecat, apocaliptic al discutiei, va intreb, oare ce pedepse urmeaza sa primim? - Nimic. Nu mai urmeaza nici o pedeapsa. Cea mai mare pedeapsa este ca Dumnezeu sa te lase la mintea ta. Dumnezeu nu pedepseste, El nu face rau. Pedeapsa este efectul actiunii diavolesti acolo unde Dumnezeu cu lucrarea Lui a fost izgonit de noi. De fapt, pedeapsa este lipsa lui Dumnezeu, absenta protectiei Sale. El e atotbun si atotdrept si daca noi nu-L vrem, fiind liberi, atunci ne lasa la mintea noastra. Chiar daca prin ratiune, sentiment si vointa suntem ca El, ajungem la mana diavolului si se intampla ceea ce vedem cu totii." Last edited by anna21; 06.12.2010 at 15:36:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca aveti in plan sa ajungeti la copiii din Valea Plopului, va rog sa dati de stire. Sunt mai multe persoane care doresc sa aduca ajutoare , dar nu au posibilitatea sa ajunga acolo.
|
|
|||
|
|||
![]()
Năpraznic interviul. Mă întreb: ne vom trezi vreodată? Dar asta e retorică. Întrebarea corectă este: am să mă trezesc vreodată?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am trimis prin posta,din acelasi motiv ca nu am avut posibilitate de a ajunge.
|
|
||||
|
||||
![]()
Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât ați făcut unuia dintr-acești frați ai Mei, prea mici, Mie Mi-ați făcut.
Va recomand sa folositi cu intelepciune cei 2% din impozitul pe venit (pe care-l dati oricum statului), trimitand-o copiilor de la Valea Plopului, judetul Prahova. Mentionez ca Parintele Tanase intampina mari dificultati din partea statului din cauza ca ajuta acele cateva sute de copii. Pe langa faptul ca nu a primit niciodata un singur banut din partea statului sau a Uniunii Europene, cand am fost acolo am aflat ca le-a fost otravita apa in zona in care se afla! Ei cara apa de la distanta cu spatele, n-au de ales. In sfarsit, daca vreti sa le donati cei 2% din impozitul pe venit, aveti datele lor mai jos. Nu stiu care este data limita pana la care puteti face asta, insa cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru acei copii. Nu ezitati sa le faceti reclama spunandu-le si celor pe care-i cunoasteti; dati tuturor o sansa sa se apropie cat mai mult de Dumnezeu. Asociatia Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti - Valenii de Munte CUI: 7250977 Cont Bancar: RO98BPOS30402731515ROL01 Banc Post - Agentia Valenii de Munte Pentru detalii: http://doilasuta.ro/continut/ . Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor pentru valea plopului | Chrisu | Reguli generale de utilizare a forumului | 29 | 12.04.2012 00:10:28 |
Incendiu la asezamantul de la Valea Plopului | Veniamin | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 17.12.2011 21:08:01 |
Valea Plopului - asezamant al iubirii crestine | bitea48 | Intrebari utilizatori | 3 | 26.05.2011 18:22:32 |
2% pentru copiii de la Valea Plopului | gigelchiazna | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 04.10.2009 20:12:07 |
2 % din impozit pt copiii de la Valea Plopului | florina.stan | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 07.01.2009 21:16:46 |
|