Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2010, 11:37:42
Mihailescu-Marin Daniel's Avatar
Mihailescu-Marin Daniel Mihailescu-Marin Daniel is offline
Member

Data înregistrării: 04.06.2010
Implicit Am fost luat de prost

Buna ziua oameni buni, astazi am fost luat de prost pentru ca am facut o chestie care o consider buna.
A venit la noi la Regionala de Drumuri si Poduri o adresa de la CNADNR prin care domnul Berceanu cerea solidaritate in randul angajatilor CNADNR si le cerea un sprijin financiar in functie de venit ca donatie intr-un cont. Bani sunt retinuti din salariul pe luna iunie (sa lasam detaliile pe mai tarziu).
Banii sunt folositi pentru drumurile rupte, pentru caile ferate rupte de ape, tot ce tine de ministerul transporturilor si infrastructurii.
Am donat si eu 30 de lei din venitul meu net de 814 lei, si spre stupefactia mea, dupa ce ca sunt primul care a donat (si cred ca si ultimul) doamna sefa de la salarizare mai avea putin si imi sarea la gat: "dece dai banii astia la stat?? nu ai ce face cu banii????? statul fura si tu le dai banii?? uite cu 30 de lei nu faci nici macar organizarea de santier".
Mai avea putin si ma dadea cu "curul" de usa.
Mi-a zis ca astia nu sunt bani pentru sinistrati, sunt bani pentru stat, si statul o sa fure din nou, asa mi-a zis doamna sefa de la salarizare. Mi-a zis ca drumurile sunt facute prost si ca statul este devina.
Eu i-am zis ca cu apa nu te joci, a venit puhoiul de apa si a rupt drumul si calea ferata, dar... mi-a zis ca statul e devina. Eu i-am zis ca putea sa faca numai Behtelul drumuri la noi in tara ca tot le lua apa, dar din nou ma luat la cearta (si nu glumesc) si la urma a inceput sa rada de mine si de banii pe care i-am donat.
Eu atat am putut dona (poate puteam sa donez mai mult dar am zis ca decat nimic mai bine ceva) si am fost luat de prost.
Am ajuns la concluzia ca daca faci un bine esti luat in deradere de altii.
Astept parerile voastre.
P.S.:Sunt tare dezolat de felul in care am ajuns noi ca si neam, ca si popor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce trebuie sa faca crestinul zilelor noastre cand toate merg prost? mela me Pocainta 54 19.03.2013 02:51:49
farse de prost gust padrevicentiu Generalitati 3 13.12.2010 19:21:35
Ministerul cultelor l-au luat Ungurii bmadalin Generalitati 48 30.12.2009 12:45:41
copil luat de suflet clementia Preotul 21 07.02.2009 14:48:20
De luat aminte Laurentiu Generalitati 10 12.06.2007 23:13:15