Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.07.2010, 15:20:53
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriel 30 Vezi mesajul
la fel si copii care trec la Domnul inainte de a li se fi desvoltat constiinta binelui si raului (inclusiv copii ucisi prin avort) ajung automat in Paradis,tocmai pentru k nu au pacate,iar pacatul primordial a fost deja rascumparat de Hristos.
sunt offtopic, dar vroiam sa completez.

Din pacate copii avortati nu ajung imediat in rai. Ajung in intuneric, pt ca nu sunt botezati, si striga spre Dumnezeu sa ii pedepseasca pe parinti. IAr Dumnezeu ii asculta si ia ia toata linistea si ii chinuie inca de aici de pe pamant pt crimele lor. Sa nu creada ca se scapa de sangele unei crime a copilului sau si cu un Ac. si cu o spovedanie.
Trebuie canon greu pe masura unei crime. Trebuie sa tina canon sa ii scoata din iad pe copilasi, caci altfel dupa ce va muri, le va lua ea locul in, iar ei vor intra in rai.

Un criminal in vechime dupa ce a omorat, i-au trebuit ani de pocainta pt a fi iertat de crima, de fapt toata viata s-a pocait ingrozitor in chinuri si nevointe grele, apoi i-a aratat Dumnezeu ca l-a iertat, dar condamnat la moarte, nu mai avea sansa sa mai traiasca o viata pt ca i-a luat-o pe cea a tatalui.
Cum va scapa mama care si-a omorat 10-20 de prunci prin avort, decat numai printr-un canon de toata viata?
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 16:02:11
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Ok,dar daca totusi striga catre Dumnezeu sa ii ierte pentru pacatele facute...?

Te-ai gandit si la varianta asta...?
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 16:22:51
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:

Podolski NU a scris despre lucruri la care a cugetat el.. Ci a scris conform celor spuse de cei care s-au invrednicit sa le arate Dumnezeu ce se intampla cu sufletele copiilor nenascuti.
Si eu am o prietena care a pierdut o sarcina si a cautat mult timp raspunsul la ce se intampla cu copilul avortat.. am cautat si eu pt ea.. raspunsul e cel dat de Podolski!

(Sa nu existe dubii: exista canon - oprire de la impartasanie- si pt cele care pierd sarcina fara a dori acest lucru!)

Last edited by anna21; 08.07.2010 at 16:41:46.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 16:43:43
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Vai cat de stramb gandesti!!!
Din ceea ce ai scris tu pana acum: a face un avort e o fapta buna? Ca merg copiii avortati in rai si acolo se roaga pentru iertarea pacatelor parintilor?

Ce nebunie ingrozitoare!
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 17:03:09
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Vai cat de stramb gandesti!!!
Din ceea ce ai scris tu pana acum: a face un avort e o fapta buna? Ca merg copiii avortati in rai si acolo se roaga pentru iertarea pacatelor parintilor?

Ce nebunie ingrozitoare!
Unde am zis eu k avortu e o fapta buna ????????????????

Tu pesemne nu stii sa citesti,mai pune mana si invata.Eu zik ce prostie ingrozitoare este cand nu citesti k lumea.

Vad k in mintea ta si inca catorva numa ura si razbunare se gaseste ochi pt ochi si dinte pt dinte,gandirea ta este total opusa invataturilor Mantuitorului.
Vai care mergeti la biserica si depuneti acatiste pentru pedeapsa si razbunare,intr-adevar este ul lucru fooooarte greu de inteles cuvantul "a ierta".
Tu ai auzit vreodata de ideea "sa te rogi pentru cel ce-ti face rau,
ORICE fel de rau...?

Si da,am zis bine,nu ai avut vedenii,am zis k poate acei copii avortati,ucisi,care ajung in fatza Mantuitorului se roaga catre El pentru IERTAREA celor care i-a ucis,si nu pentru PEDEPSIRE si RAZBUNARE...

Dar poate k tu nu stii ce inseamna iertarea.......
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 17:59:35
Laur28's Avatar
Laur28 Laur28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2010
Locație: Constanta
Implicit

Citat:
Animalele nu au nevoie de mantuire,pentru ca ele sunt fara de pacat,nu au neascultat fata de Dumnezeu,asa cum a facut omul in Eden,pentru a dobandi cunostinta binelui si mai ales a raului.
Dar sarpele cam cat de ascultator a fost?
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 18:10:04
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

OFFTOPIC

Citat:

Si da,am zis bine,nu ai avut vedenii,am zis k poate acei copii avortati,ucisi,care ajung in fatza Mantuitorului se roaga catre El pentru IERTAREA celor care i-a ucis,si nu pentru PEDEPSIRE si RAZBUNARE...

Deci avortul nu e o fapta buna; dar ne poate ajuta, mai ales daca avortam vro 20 de copii si avem in fata lui Hristos 20 de rugatori!

Pentru ca ai folosit cuvantul "POATE" sa zicem ca nu toti 20 se roaga de bine, dar vro 10 tot raman??
Dar daca 10 se roaga pentru iertare si 10 pentru pedepsire???
Povesteste-ne cum e cu procentele astea, cam cati si cum sa avortam???
Sau daca ti-ai dat seama de aberatiile ce le spui putem considera subiectul incheiat.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 18:21:43
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
pai daca spui ca cei avortati merg in rai.. ce sa inteleg din asta?

Citat:
Tu pesemne nu stii sa citesti,mai pune mana si invata.Eu zik ce prostie ingrozitoare este cand nu citesti k lumea.
adevarat.
trebuie sa citesc in permanenta..
De ex. ce am citit adineauri pt tine:
"Sufletele copiilor avortati stau într-un loc unde nu este nici întuneric, nici lumină. Nici nu se bucură, nici nu se chinuiesc. Si ei strigă la Dumnezeu: "Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei Tale, căci noi nu am văzut lumina soarelui, nu am văzut frumusetile din această lume si nici nu am făcut vreun păcat?" Si atunci glasul lor se ridică la Dumnezeu, iar Dumnezeu va cere sufletele din mâna mamelor ucigase. Iar părintii, care au omorât copiii în pântece, dacă fac canon, îi eliberează pe copiii lor din acea stare. " (par Cleopa )

Si din alta sursa:
"Toate pacatele se pot ierta spun Sfintii Parinti, dar pacatul acesta al avortului, al crimei asupra unui suflet nevinovat poate fi iertat doar cu pretul unor mari nevointe, care uneori pot dura o viata întreaga, pentru ca acei prunci avortati plâng înaintea lui Dumnezeu si cer razbunarea sângelui varsat de mama. De asemenea este bine sa retinem ca sufletele copiilor avortati stau într-un loc unde nu este nici întuneric, nici lumina. Nici nu se bucura, nici nu se chinuiesc. Si ei striga la Dumnezeu “Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei Tale, caci noi nu am vazut lumina soarelui, nu am vazut frumusetile din aceasta lume si nici nu am facut vreun pacat?” . Si atunci glasul lor se ridica la Dumnezeu iar Dumnezeu va cere sufletele din mâna mamelor ucigase. Iar parintii care au omorât copiii în pântece, daca fac canon, îi elibereaza pe copiii lor din acea stare."

Citat:
Vad k in mintea ta si inca catorva numa ura si razbunare se gaseste ochi pt ochi si dinte pt dinte,gandirea ta este total opusa invataturilor Mantuitorului.
Vai care mergeti la biserica si depuneti acatiste pentru pedeapsa si razbunare,intr-adevar este ul lucru fooooarte greu de inteles cuvantul "a ierta".
Tu ai auzit vreodata de ideea "sa te rogi pentru cel ce-ti face rau,
ORICE fel de rau...?

Frate, eu te vad hotarat sa-L inveti pana si pe Dumnezeu ce este dreptatea si iubirea!

"Părintele tot timpul ne repeta că sufletele merg în iad așa cum merg oamenii duminica de la biserică la chefuri, iar în rai precum oamenii merg la biserică în zilele de lucru. Spunând aceste lucruri, Părintele plângea amarnic, gândindu-se la sufletele ce se pierd: – Vai, cât de mulți sunt în focurile iadului, și toți stau precum peștișorii puși la saramură în butoaie. Măicuțele încercau să-l liniștească, dar el le zicea printre lacrimi: - Voi nu-i puteți vedea, căci dacă i-ați vedea, vi s-ar rupe sufletul de durere“." (Sf. Lavrentie de la Cernigov)
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 19:22:50
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Implicit

multumesc anna21 pt surse.
eu stiam de la un Sfant si mereu ii vedea pe copii avortati tinandu-se de mana in intuneric si plangand, si rugandu-l pe Dumnezeu sa ii pedepseasca pe parinti.
chiar unele mame care se pocaiau, isi visau copiii, ca sa afle apoi cati a avortat (caci le pierduse numarul) si sa poata tine canon pentru fiecare.
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 19:29:42
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
multumesc anna21 pt surse.
eu stiam de la un Sfant si mereu ii vedea pe copii avortati tinandu-se de mana in intuneric si plangand, si rugandu-l pe Dumnezeu sa ii pedepseasca pe parinti.
chiar unele mame care se pocaiau, isi visau copiii, ca sa afle apoi cati a avortat (caci le pierduse numarul) si sa poata tine canon pentru fiecare.
Si eu citisem despre un sfant care a vazut un camp de copii avortati tanguindu-se sfasietor in asteptarea Judecatii.. dar din nefericire nu am bookmarcat si nu mai stiu unde am citit.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Paradis in formare florin.oltean75 Generalitati 9 29.05.2011 21:22:33
As dori mai multe informatii despre Paradis si Iad adelina.e Generalitati 7 31.07.2010 08:39:50