|
|
|||
|
|||
eu cred ca ambele..biserica pentru oameni si oamenii pentru biserica in cazul in care intelegem Imparatia Cerurilor prin biserica.
nu stiu de ce discutia aceasta pe forum..preotii nu zic absolut nimic in biserica. Daca ar fi adevarat ca o femeie nu are voie sa intre in biserica sau sa se impartaseasca in acele zile de ce nu se face cunoscut acest lucru? trebuie tinut in secret? sa trebuiasca sa intrebi pe forum? nici macar la scoala la religie n-am facut asa ceva..de ce? ca am facut pana in clasa a 8-a si stiam ce inseamna menstruatie. Eu sunt sigura ca multe femei nici n-au habar de aceasta regula. Macar as vrea sa vad si eu unde scrie si care sunt explicatiile..ca eu stiu ca in Biserica toate regulile au explicatii duhovnicesti |
|
|||
|
|||
Domnule, eu cred ca este ea negorata in respectiva perioada, cum sunt si pentru noi diferite forme de negoratzie, fireshte, si atunci poate ar cam trebui (tzine de ceva anume) sa se stea ceva mai departe de biserica...
|
|
|||
|
|||
Cum adica negorata, necurata sau nervoasa, ce ai vrut sa zici?
|
|
|||
|
|||
cum...pute-ti fi asa.?.femeia are voie in biserica.. nu ea si-a dat aceste zile.. ale lunii.. ci dumnezeu.. nu? fara acesta perioada nu ar mai fi barbati.. preoti nu?In urma acestor zile <necurate>poti aduce pe lume un copil.. asa a fost randuit...o femeie este curata in acele momente... in trecut nu era...intradevar.. si de aici si interzicerea intrarii in biserica... un ex.. coristele.. tinere.. din biserica .. ce sar face daca ar face cum spun multi..e o mare prostie.. scuzati-ma Eu merg in aceea perioada la biseica.. nu as putea sa stau atat de mult deeparte de biserica...asa mergeti nu se intampla nimic...din potriva veti fi ajuta-te..
|
|
|||
|
|||
Doamne fereste!!
reveniti-va fratilor!! normal ca avem voie in biserica in acea perioada a lunii.. nu avem voie sa ne impartasim..DOAR ATAT!! in rest,asa stiu eu, avem voie sa facem totul ca de obicei.. ma insel cumva?? |
|
|||
|
|||
Pai explica-mi si mie de ce in biserica da si impartasire nu?
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
uite, vezi rld_mario spune destul de bine... el iti explica destul de bine.. |
|
|||
|
|||
Citat:
Si nu inteleg ce ar fi murdar in sangele menstrual, e tot parte a sangelui uman. Atunci sangele infectat cu SIDA, HEPATITA A, B, C, sau sifilis etc cum mai poate fi numit? Sincer as dori si eu parerea cuiva in masura sa explice aceste lucruri si anume un preot daca nu e cu suparare. Sunt numeroase opinii diferite: de exemplu preotii mireni sunt mai indulgenti in schimb preotii calugari sunt mai stricti. |
|
|||
|
|||
Si nu inteleg ce ar fi murdar in sangele menstrual, e tot parte a sangelui uman. Atunci sangele infectat cu SIDA, HEPATITA A, B, C, sau sifilis etc cum mai poate fi numit?
Eu am una dintre aceste boli dillema si mi se pare formularea ta cel putin nepotrivita ...stiu ca n-ai facut-o intetionat dar zic ca nu-i de folos nimanui pentru o idee sa infundam in noroi pe altii??? |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia si cariera | romandragut | Generalitati | 65 | 25.11.2013 09:03:15 |
Femeia | PetruD | Morala Crestina | 72 | 19.11.2013 14:22:16 |
Femeia Cananeanca | CristianVladut | Generalitati | 1 | 13.03.2011 00:01:39 |
Preotul și femeia | dorinastoica14 | Preotia (Hirotonia) | 64 | 13.02.2010 18:22:39 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 09:41:15 |
|