|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Citat:
Citat:
Adica nu pot exista si credinciosi cu o credinta autentica si cei inselati, trebuie sa fie toti ori, ori. :) Citat:
Citat:
O vreme, dar de mult trecuta. In ceea ce priveste glosalia contemporana, e cea mai vulnerabila la testul autenticitatii la care s-ar opune doar cei care cu certitudine stiu ca e o minciuna, dar nu au si taria morala sa o recunoasca.
|
||||
|
||||
Citat:
Daca stiinta, intr-adevar, nu e de prea mare folos in a descoperi mecanismul miracolului, abia cunoasterea acestui mecanism fiind incompatibila cu definitia miracolului, in schimb e un auxiliar de mare pret in a stabili daca un lucru este sau nu un miracol.
|
||||
|
||||
Xenoglosia, te rog.
|
||||
|
||||
Sut curios. Vreau detalii, surse.
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 13.05.2015 at 22:02:05. |
|
|||
|
|||
In calitate de crestin penticostal eu cred ca Duhul Sfant lucreaza astazi la fel ca acum 2000 de ani.
Pentru ca Duhulul Sfant este Dumnezeu. Acelasi ieri, astazi si in veci. Duhul Sfant lucreaza prin toate darurile Lui si prin intreaga Sa roada. Nu, vremea lucrarilor Duhului Sfant nu a trecut. Credinta noastra, de multe ori atat de slaba, e o bariera in calea lucrarilor supranaturale. Si teologia cesationista. Pe care sper totusi ca nu au imbratisat-o multi ortodocsi si catolici. |
|
||||
|
||||
Penticostalul traditional, eu am vazut si multe documentare cu samani sefi de trib din Africa vorbind in limbi, si cei ce practica Voodoo, cultul lui Zor in Etiopia, cultul lui Shango in Africa vestica si oracolul din Delfi in Grecia Antica, paganii find obsedati de vorbirea in limbi, cu ce se diferentiaza ei de harismaticii si penticostalii de astazi, pentru ca, la "biserica" penticostala din orasul meu multi dintre acesti indivizi se comporta mai exacerbat, mai ciudat si mai nevrotic decat samanii si paganii aceia. Cu ce va diferentiati?
|
|
|||
|
|||
Sunt aceleasi diferente ca intre preotii ortodocsi care se roaga pentru vindecari si exorcizari si vracii africani care fac aceleasi lucruri.
Last edited by Penticostalul Traditional; 18.05.2015 at 18:55:08. |
|
|||
|
|||
|
|