|
|
|||
|
|||
Citat:
Este frica unui copil ca ar putea pierde iubirea părintească. Nu va fi pedepsit, doar nu va mai simți iubirea. Nu vi s-a întâmplat niciodată? |
|
|||
|
|||
Vreau sa ma mantuiesc nu de frica iadului ci de dragul lui Dumnezeu. Raportarea ar trebui sa fie intotdeauna la Dumnezeu si atunci imi va fi frica doar de lipsa mea de desavarsire.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Atat timp cat eu sunt un tanar proaspat eliberat de armata, crescut printre agricultori si ciobani, care am fost dus de bunica la biserica din sat, unde am invatat de la toate babele : "fii cuminte ca te bate Doamne Doamne", iar mai tarziu, "nu te atinge de fete ca dracu te ia! Uite-l aici cu coarne si negru, pictat in spatele bisericii, uite-l cum iti sopteste la spovedanie sa nu spui toate!" Unde e iubirea in toata povestea asta? Aveti idee in cate dintre bisericile parohiale se intampla in felul acesta? Asta e cateheza care se preda la Teologie? |
|
|||
|
|||
Citat:
Dumnezeu să vă lumineze! p.s. Nu se poate să nu vă fi simțit niciodată iubit: de părinți, de rude, poate de profesori sau de prieteni. Se știe că iubirea trebuie să fie întreținută. Mai mult, recunosc că o dată cu trecerea timpului simți nevoia unui "alt fel de iubire", dacă pot spune așa. Sunteți liber să mergeți înainte, să căutați iubirea de care aveți nevoie și să o oferiți în același timp. Partea proastă este dacă intervine păcatul. Aveți un duhovnic cu care să vorbiți? Last edited by Annyta; 19.02.2013 at 12:05:12. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Iubirea este înălțătoare, nu frica; Referința mea este înainte, nu înapoi, Suportul meu mă cheamă, nu mă alungă. |
|
|||
|
|||
am citit odata un cuvant tare frumos,din pacate nu stiu cui ii apartine:atunci cand ii slujim lui Dumnezeu de frica iadului suntem in starea de robi ai lui Dumnezeu,insa atunci cand ii slujim pt. ca-L iubim suntem in starea de fii ai lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
Acum depinde si de ce te-a lungat. Poate a gresit. Se mai intampla. Poate nu e un duhovnic bun. Trebuie sa te impaci cu el sau cautat altul.
Cateheza in ziua de azi cam trebuie sa ti-o faci singur. Citeste cartile Sfintilor Parinti (ortodocsi) si acolo gasesti toate raspunsurile. Daca cunosti invatatura Sfintilor ai sa stii si ce sa alegi in viata si alegerile in lucruri mici si in lucruri mari. Neaparat trebuie sa cunosti invatatura ca sa te poti ghida in viata. Altfel e foarte foarte greu. Ai sa stii de exemplu daca a gresit duhovnicul sau dumneata. Daca gasesti un duhovnic bun, ai dat lovitura. (cel mai probabil la o manastire gasesti). Un duhovnic bun te poate ajuta sa intelegi mai bine invatatura Sfintilor. Si oricum trebuie sa ai un duhovnic pentru ca trebuie sa asculti de un preot. Este porunca de la Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
Citind ce ai scris matalutza pe aici, nici nu e de mirare.
Sau poate vrei sa spui ca de la "alungare" ti se trage?
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blog-urile... raspunsuri fara intrebari ! | windorin | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 22 | 08.04.2013 17:53:47 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 02.04.2011 00:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 11:02:13 |
O intrebare fara raspuns! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 1 | 27.12.2010 20:59:39 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 22:07:42 |
|