|
|
|||
|
|||
Asa si broasca zice ca e bine cand apa doar e calda, dar sa vedem cand clocoteste cum reactioneaza. Antihristul conform evangheliilor era prenzent de pe vremea apostolilor. Deci nu puteti sa va deziceti de el. E în textele voastre sacre.
|
|
||||
|
||||
Cu mila lui Dumnezeu o să vedem și asta!
|
|||
|
|||
Citat:
La români până nu simt efectele deciziilor lor nu se trezesc, până nu simt durerea de a avea un copil măcinat de vicii, până nu-și pierd ei locuința pt că taxele sunt exorbitante, până nu se îmbolnăvesc de la un ser experimental, până când o guvernare locală USR nu-i stârpește fiscal din păcate dorm pe ei. Nu există capacitate de a vedea în timp mai departe de momentul actual, ăsta e un mare defect să nu anticipezi pericolele sau să creezi pericole imaginare unde nu sunt.
|
|||
|
|||
100% Părerea mea e ca sunteti falsi, nu sunteti alesi. Cei alesi sunt imprastiati prin lume. Sunt speciali si nu se supun legilor statului sau tarii. Dumnezeu nu e teritorialist.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Să fii sănătos.
|
|||
|
|||
Multumesc. Sa dea Cel etern asemenea binecuvantarea.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Să nu uităm că în anii 90 când nu aveai confortul personal al unei mașini cu încălzire în scaune moi ci stăteai cu orele prin frig în gări, Sihăstria și alte mănăstiri din Moldova erau luate cu asalt de sufletele în căutare de har și povață duhovnicească și la fiecare mănăstire primeai câte ceva de mâncare. Acum unele mănăstiri văd vizita ca pe un concediu unde te cazezi și achiți, e clar că e scump să asiguri hrană și cazare dar mulți care au mers prin pelerinaje și au mai prins și debutul anilor 2000 mărturisesc că nu mai e ce a fost. Citat:
Toate astea pt că nu ne-am îngrijit și am lăsat în mâna lui Vadim, Dan Diaconescu etc să monopolizeze mișcarea patriotică, naționalistă suveranistă, sau ne-am încrezut în conservatorismul de mucava a lui papahagi și paleologu care cauționau un partid balama de tipul PMP care nu s-a opus real la închiderea Bisericilor, la delapidările de miliarde din pandemie pe produse neconforme, la frica generată mediatic de Ludovic Orban, la amenzile nesimțite de 20 de milioane dacă te plimbai în oraș fără o foaie, la distrugerea micilor afaceri.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 20.02.2024 at 00:02:39. |
|
||||
|
||||
Ce vrei sa insinuezi? Biserica intotdeauna e impotriva homosexualitatii si va fi mereu impotriva homosexualitatii. Legile au fost date de parlamentari, nu de Biserica. Din ce am inteles chiar unul dintre ei, este homosexual (din parlamentul Greciei). Mai bine ai sterge cuvantul "crestina" si inlocuieste cu prima tara din Sud-Estul Europei, pentru ca dai de gandit ca: "crestinii au aprobat asa ceva"....ceea ce nu e adevarat. Toti din Parlamentul lor se vad ca fac jocurile Occidentului. Occidentul care e deja decazut, cum e? Protestantii au facut mariaj in bisericile lor in Olanda prima oara, apoi in SUA. In SUA sunt metodistii care chiar fac mariaje in biserici, aici in Grecia totul e civil, casatorii civile, nu ai sa vezi in bisericile ortodoxe Adam cu Adam. Poate in astea protestante, gen metodisti, dar nu cred ca in Grecia sunt metodisti. Ei sunt cu LGBT, va dau linkuri sa vedeti, daca nu ma credeti de acesti protestanti care deja practica in "biserica" asa ceva.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 20.02.2024 at 01:01:35. |
|
|||
|
|||
Citat:
Totuși alegerile în Grecia sunt câștigate cu mai puține voturi decât la noi, deci e nevoie de un partid suveranist susținut de Biserică și creștinii practicanți și la ei. Trebuie să ne mobilizăm masiv încă de la primele ore la vot în 9 iunie și la alegerile care vor urma, lecția Greciei e decisivă, trebuie să stopăm, să încetinim cât mai mult orice tendiță auto-destructivă. Altfel tot ce vorbim aici e doar risipă de timp și energie.
|
|||
|
|||
Citat:
1. De aceea și noi, având împrejurul nostru atâta nor de mărturii, să lepădăm orice povară și păcatul ce grabnic ne împresoară și să alergăm cu stăruință în lupta care ne stă înainte. 2. Cu ochii ațintiți asupra lui Iisus, începătorul și plinitorul credinței, Care, pentru bucuria pusă înainte-I, a suferit crucea, n-a ținut seama de ocara ei și a șezut de-a dreapta tronului lui Dumnezeu. 3. Luați aminte, dar, la Cel ce a răbdat de la păcătoși, asupra Sa, o atât de mare împotrivire, ca să nu vă lăsați osteniți, slăbind în sufletele voastre. 4. În lupta voastră cu păcatul, nu v-ați împotrivit încă până la sânge.(Evrei12,1-4)