|
|
||||
|
||||
Multe multumiri
Citat:
Dumnezeu sa-ti raplateasca. |
|
|||
|
|||
Draga Sofia, multumesc si eu, ca ne-ai impartasit din impresiile tale din pelerinajul de la Ierusalim. Este visul oricarui crestin sa ajunga acolo si sper sa ajung si eu.
In privinta tarilor pe care ti-ai propus sa le vezi, ti-as mai sugera si Turcia si Cipru. Din pacate Cipru este impartit si multe manastiri sunt in partea turceasca (Dumnezeu cu mila!) Iti doresc sa ajungi unde ti-ai propus si sa ne mai povestesti, ca tare frumos le mai zici. |
|
||||
|
||||
Va mai scriu ce am mai uitat din pelerinaj:
[SIZE=3]Inainte de a parcurge DRUMUL CRUCII,intram la biserica unde s-a nascut MAICA DOMNULUI ,pe locul casei parintilor IOACHIM si ANA,BISERICA NASTERII MAICII DOMNULUI,ne inchinam si admiram si frumoasele icoane ale sfitilor ,dar eu cobor si in pivnita ,unde se afla locul nasterii ,admir si ma inchin la o frumoasa icoana care ii reprezinta pe sfintii IOACHIM SI ANA ,CU MAICA DOMNULUI.Este o pestera ,ca o pivnita naturala,cu mai multe compartimente ,cu icoane ale Maiciii Domnului si ale parintilor EI.[/SIZE] [SIZE=3]Aoi la biserica TATAL NOSTRU am fost totusi ininte de a intra in biserica in GROTA unde Mintuitorul i-a invatat pe apostoli rugaciune TATAL NOSTRU;e o inrare pe lateral stinga si coborimputin intr-o grota mica ,unde ne cam inghesuim ,desi sintem numai 25 oameni!Asa ca nevind timp de meditatie ,din cauza inghesuielii si a filmarii ,pe moment am uitat de ea.[/SIZE] |
|
|||
|
|||
Multumesc Sofia,ai reusit sa ne scrii calatoria ta intreaga facandu-i si pe altii sa cunoasca locurile prin ce ai scris tu.
|
|
||||
|
||||
Foarte frumos scris,se vede ca toate cuvintele ti-au venit din suflet si ma bucur pentru tine ca ai reusit sa faci o calatorie care ar imbogati pe oricine spiritual.
Te mai rog doar,daca esti dragutza,sa imi spui si mie cine organizeaza astfel de excursii si un pret estimativ.Daca nu poti pune datele aici,te rog trimite-mi pe privat. Multumesc anticipat! |
|
||||
|
||||
este plin netul de anunturi de organizare .ex.miriamturism.ro,patriarhiaromana,biroul de pelerinaje ,bunavetire ,prin dl.Lupu ,gasesti pe site-urile pelerinaje.ro ,cu costuri si trasee pe zile cu ce este si ce nu este inclus in pretul pelerinajului.peleriaj.Ce se vede nu se uita niciodata!
|
|
||||
|
||||
Da,stiu ca sunt,numai ca nu stiu sigur in cine ma pot increde si in cine nu,de aceea as fi dorit parerea cuiva care a facut o astfel de excursie si a fost multumit.
Multumesc pentru indicatii,oricum! |
|
||||
|
||||
cel mai bine este cu biroul de turism al patriarhiei romane ,mi s-a spus ,dar eu nu am ascultat pt ca aveam ocazia sa plec cu o persoana cunoscuta din zona noastra ,care a mers prin BUNAVESTIRE de la Suceava a dl.LUPU si vezi ca am avut nemultumiri ca nu prea sit asa seriosi cum am crezut. Si eu m-am gindit mult,si nu intotdeauna comoditatea e si cea mai buna solutie ,adica de la ni din vest sa mergi cutrenul o noapte sau o zi intreaga pina la Bucuresti si sa mai te si cazezi la un hotel e nu numai cheltuiala ,deloc neglijabila ,in plus ,ci si oboseala..si acolo e f.f mult de umblat si pe jos.Oricum este benefic indiferent cu cine te duci ,e de neuitat.Conteaza mult ca si ghidul sa fie bun ,de preferat un calugar roman de la bis ,din IERUSALEM ,romaneasca.
|
|
||||
|
||||
Multumesc frumos pentru informatii! :)
|
|
||||
|
||||
Poze de la Tara Sfanta
Dragii mei, ma tin de promisiunea facuta la intoarcerea mea din primul pelerinaj, in a va posta mai multe poze facute in Tara Sfanta !
Le puteti vedea pe blogul fiicei mele, Laura. |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
IMPRESII DIN PELERINAJE | sofiaiuga | Pelerinaje la locuri Sfinte | 92 | 25.10.2020 19:35:30 |
Pacatele straine | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 20 | 10.01.2013 13:04:33 |
Bauturi tari si animale necurate | NeInocentiu | Secte si culte | 0 | 12.05.2012 21:44:58 |
Impresii din pelerinaje -anul 2009 | sofiaiuga | Pelerinaje la locuri Sfinte | 4 | 31.08.2009 22:23:06 |
Despre religiozitate in diferite tari | BogdanF | Generalitati | 0 | 04.07.2008 10:51:37 |
|