Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.05.2014, 15:05:58
adrian7 adrian7 is offline
Member

Data înregistrării: 04.06.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Maica Domnului m-a ajutat de multe ori la probleme mai mari dupa ce m-am rugat, dar trebuie sa te rogi staruitor si sa ai nadejde. E bine si sa o cinstim si sa ii multumim.
Doamne miluieste!
Reply With Quote
Vechi 21.05.2014, 22:32:02
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jennyy Vezi mesajul
Eu, vreau sa va spun ce mi-a spus un parinte despre Stapana noastra Preasfanta Nascatoarea de Dumnezeu.
A zis parintele; cel mai mult se supara Maicuta Domnului cand nu ii cerem nimic.
Eeeeeee, se supara ea mai mult cand gresim sau cand ii cerem lucruri nepotrivite.....
Vechi 02.07.2014, 16:50:54
Gianna91 Gianna91 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.07.2014
Implicit Minunile maicii domnului in viata mea

Dragii mei,mi-am propus sa fac cunoscute cateva din mangaierile primite de la Maica Domnului,prin rugaciunile inaltate catre Preasfanta. In primul rand ,m-a ascultat si mi-a adus alaturi persoana iubita,ai carui parinti nu sunt de acord cu relatia noastra. Ne-am despartit,si parea ferm convins ca nu mai vrea sa auda de mine. El era in Norvegia. Apoi la nici 2 saptamani,mi-a spus ca vine in Romania,sa isi faca actele (pasaportul ii expirase) . Ne-am intalnit,au fost zile de vis. Am mers impreuna un weekend pe la munte,unde am vizitat si cateva manastiri,mai precis Pangarati si Sf. Manastire Neamt. a trebuit sa plece,si urma sa ma cheme la el,insa de teama parintilor lui nu m-am dus...si fiind foarte mahnita,gandind ca se ajunge din nou la despartire,am citit in fiecare seara Paraclisul Maicii Domnului,Acatistul Sf. Nicolae si o rugaciune catre MAICUTA DOMNULUI. NU S-AU IMPLINIT CELE 40 DE ZILE,SI EL A VENIT IN ROMANIA DEFINITIV,a fost greu la inceput,eu nu am de munca,munceste doar el...insa il am langa mine si ii multumesc din inima Maicii Preasfinte pentru aceasta minune. parea IMPOSIBIL. Apoi in mai,a inceput sa lucreze cu niste prieteni in constructii. Prietenii aceia in schimb erau viciosi,in special partasi ai patimei alcoolului. M-am rugat din nou Maicutei sa il indeparteze de ei,si in foarte scurt timp s-a rupt asa-zisa "prietenie". Citi cu incredere,in fiecare zi,ACATISTUL BUNEIVESTIRI,SFANTUL PARACLIS SI TOATE RUGACIUNILE!! Ale tuturor Sfintilor,caci ajutorul nu intarzie sa apara. ITI MULTUMESC,MAMA SFANTA,CA AI GRIJA DE PACATOSII ROBII TAI!
Reply With Quote
Vechi 03.07.2014, 19:59:57
alina.elena alina.elena is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.07.2014
Implicit

Asa e, minunat ajuta Maicuta Domnului ! Si asupra mea si-a revarsat mila de nenumarate ori si mult o iubesc si pretuiesc. La fel si sfantul Nicolae pe care l-am rugat sa imi fie ocrotitor, m-a ajutat in momente grele si acum am reinceput sa ii citesc acatistul pentru 40 de zile, cata putere si liniste imi da , e de nedescris.
Se va rezolva sigur si cu locul de munca, vei vedea. Dumnezeu , Maicuta Domnului si Sf. Nicolae sa iti dea toate cele spre folos in viata !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului NEKTARIOS. Intamplari adevarate 1 25.09.2014 09:14:13
Maica domnului patricia2006 Rugaciuni 7 29.09.2012 11:44:47
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 03:20:01
Maica Domnului elenavioletacocos Generalitati 148 30.10.2009 13:47:56
Maica Domnului catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 1 03.08.2009 14:11:05