|
|
|||
|
|||
Citat:
Apoi daca patriarhul nu-i ok, nu ti se pare normal ca cei care il acuza sa aduca si dovezi? Zic de el ca vad ca numai de el se leaga lumea... "Alungarea" la greci si la rusi este legata de afirmatii mai vechi ale "antiecumenistilor". Si ma seaca ca se rastalmacesc vorbele mele. Pt mine rugaciune nu-i tot una cu slujba. Rugaciunile la care fac referire autorii canoanelr trebuie intelese si in context istoric. In primele secole crestinismul nu era cristalizat, iar pericolul caderii era mult mai mare. Diferentele intre ortodocsi si eretici erau mult mai fine...tineaui de "fineturi" dogmatice pe care majoritatea nu le intelegea. Astazi lucrurile sunt mai simple, diferentele clare, informatia circula, este accesibila, poti mlesne lua la cunostinta ce si cum. Apoi rugaciunea de care vorbeam este o marturie a credinteo ortodoxe, o apostazie. Ne rugam si pentru cei "bolnavi", nu? Si ne rugam alaturi de ei... Inca ceva....ma uit ca se da copy/paste de pe un site...eresulcatolic. Atata rautate ca acolo nu am vazut nicaieri. Atata intoleranta, ura, acuze fara dovezi. plus ca majoritatea articolelor nu-s semnate... Ingrijorator este ca, pentru multi, site-ul asta ramane singura sursa de informare... |
|
|||
|
|||
Mirean din BOR.
Ispita ta, in general tu aduci numai argumente de pe site`uri de stilisti. Am o intrebar pentru tine: Faci parte din BOR si de dezici de stilisti sau nu faci parte din BOR ci din BORR??? |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Daca citesti CU ATENTIE vei vedea ca, in postarile anterioare (la diverse topicuri) am contestat BORR, in special organizatiile prin care incearca sa se "infiltreze" in BOR! |
|
|||
|
|||
Scuze, cred ca am confundat Ispita ta cu Ispita_ta. Krabu, ignora ultimele doua postari! :)
|
|
|||
|
|||
pt ispita ta
cu tot respectul si fara suparare, nu am nimic cu nimeni, dar tu vorbesti numai aiurea.... si citeste cineva si chiar crede? ale sunt greseli ale BOR ? fantastic! :-) nu stiu de unde te informezi dar esti într o totala dezinformare.... mai lasa internetul ... as vrea sa te ajut sa îti dai seama ca gresesti în anumite privinte... de exemplul BOR nu a trecut la calendarul iulian ci si a facut singura un calendar mult mai bun decât cel iulian sau cel gregorian la conferinta panortodoxa de la Constantinopol din 1924... probabil însa pt tine oricum nu conteaza pt ca esti sigura ca ai dreptate.... îti urez o mai buna si corecta informare! Dumnezeu sa ne lumineze! |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
colega e gresit ce spui.... statutul a fost schimbat si prevede ca loctiitorul de patriarh are dreptul de a candida ... asta e clar... în treaba cu masoneria nu ma bag pt ca e parerea ta personala si în plus ma si depaseste ... Dumnezeu sa ne lumineze!
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O stire de senzatie | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.11.2012 22:39:40 |
Stire despre Muntele Sfant Athos in presa | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 03.10.2012 19:54:25 |
Stire importanta, cenzurata de televiziuni | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 03.01.2008 14:41:00 |
O STIRE | GEORGIANA22 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.09.2007 21:35:09 |
stire | Andrei_sunt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 31.05.2006 23:29:58 |
|