|
|
|||
|
|||
Nu nasterea e intinare ci modul cum se face. Exact ca la animale. Foarte rusinos
|
|
|||
|
|||
Mancam cu gura si respiram cu nasul... ca animalele. Foarte rusinos.
|
|
||||
|
||||
Citat:
PS. Lauzele cu cezariana cum se considera?
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|||
|
|||
Citat:
Tocmai halii, apoi mersei la buda. Sint un animal. Acum tocmai v-am dedicat o eructatie cit se poate de spontana. Colegii, colegele: ma animalelor, iar dormiti si apoi miine mincati ca porcii, ma creaturi viscerale si carnale ce sinteti?! Sa va fie rusine ca respirati, haliti, beti, va faceti nevoile, si trageti basini, si culmea nesimtirii, faceti copii ca vitele! Ascultati-l pe sfintul altulunul, ca va vre binele, din biroul capitonat de unde o venit. Acum, pe bune, sint pe cale sa fac ceva foarte uman: sa mor de ris. Scuze. Tipul asta e bun de bufon. |
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Ok. Da' asa timpenie nu am scris nici macar eu sau igorete sau alti originali.
|
|
|||
|
|||
Pai nu va deranjeaza ca Darwin va descrie ca sunteti o maimuta mai citita?
|
|
|||
|
|||
Citat:
De ce credeti ca nu vi s-a spus adevarul? |
|
|||
|
|||
Evident, tu nu esti pregatit nici acum..