|
|
|||
|
|||
Citat:
Responsabili sunt și cei care nu fac nimic și lasă se pună praful pe asemenea legi care permit iresponsabililor să facă orice în clubul lor. |
|
|||
|
|||
NU exista baza legala pentru schimbarea guvernului.
Nici macar un motiv, cat de mic. Cu primarul insa, e alta poveste. In cel mai fericit caz, daca vrea sa mai pastreze o farama de onoare, o sa-si dea demisia. Cu voie sau fara. Si cu ceva noroc, poate o sa scape de puscarie. Dar nu e foarte sigur, macar un acar Paun si tot pica cineva si de pe acolo.
|
|||
|
|||
NU sunt sigur ca asa zice legea sau ca tine de competenta guvernului si nu a primariei sa stabileasca regulile de functionare.
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Dovada ca Adriean, colegul nostru indragostit de Star Wars, a participat la revolutia de aseara :
|
|
|||
|
|||
Citat:
si care e dovada? Caci ai sters. Trimite-o pe privat, atunci. Era unu' in costum de cosplay Darth Marr? :P Last edited by The Willful One; 04.11.2015 at 10:51:35. |
|
|||
|
|||
r2-d2 ?
|
|
|||
|
|||
Pai habar nu am. Nu fusei acolo seara trecuta. Pai daca eram, eram ca Marr. :)))))))))))))))))
Serios, chiar ca, dupa ce m-a zeflemit Copacel, ma gandeam s aplec. Insa luasem si tabletul cu mine, si dupa ce am vazut ca oamenii aceia, altfel foarte bine intentionati sunt folositi (pentru a cata oara se vede ca masele sunt inferioare individului, ca o aglutinare de Tubifex unui savant) pentru a se da din copite in zidul Bisericii, m-am intors. Fac multe tampenii cu mintea si cuvantul, dar nu ma aglutinez cu secularistii. Ar insemna sa imi arunc deopotriva mantuirea in Gheena si mintea la gunoi. |
|
||||
|
||||
Poate mai ai o șansă...