![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La Inchizitie erau tribunaluri secrete. Jar hotararile tribunalelor erau date inainte de proces. Procesul era necesar numai de a confirma hotararea judecatoreasca. Uite Jan Hus, a fost chemat si chiar Imparatul la asigurat ca se va intoarce viu in Cehia de la proces. El care a fost credul, a mers si l-au condamnat asa cum au stabilit inainte si l-au ars pe rug. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In orice caz, aici este clar o diferenta de opinie. Parintii nu sunt cei cu drept de viata si moarte asupra copiilor, nu au drept de bataie, pe principiul eu te fac, eu te omor. Copiii trebuie respectati, asta nu inteleg multi romani. Nu sunt proprietatea parintilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi cum ziceti. In cazul parintilor, nu spun toate amanuntele legate de batai iar Barnevernetul nu spune tot legat de ce?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici se pare ca sunteti in pas cu moda.
In Germania sunt 43 000 de copii pe an neproprietatea parintilor, in Norvegia sunt urmariti 53 000 de copii si facuti neproprietatea parintilor ca 18 000 pe an. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca cele doua parti implicate au prezentat toate detaliile pana la acest moment si mai cred ca acest caz, daca cumva se termina nefericit pt familia Bodnariu, se va muta la instante internationale. Situatia, mai devreme sau mai tarziu, se va lamuri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Norvegia si tarile scandinave sunt urmariti in special copiii ortodocsi rusi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E greu si sa fii parinte, daca nu sunt in stare, sa nu ii faca mai bine, decat sa nenoroceasca copiii, carora nu le e bine nici in familie nici la stat, oricum trebuie ales raul mai mic. |
|
|||
|
|||
![]()
Este un mit fals.Au fost luati inclusiv copii de catolici, musulmani sau hindusi, stabiliti acolo de-a lungul timpului. Rusii nu prezinta un interes mai mare decat altii, procentual vorbind.Nu sunt atat de deosebiti si nu acesta este criteriul.
|
|