Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2016, 22:32:55
Ion Pop Ion Pop is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2011
Locație: Tinuturile Rinului, Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Este alegerea dvs sa credeti ca este o farsa, eu nu cred asta si mai cred ca vor aparea, incet incet, detalii interesante, din ambele directii.Si se vor elucida si cateva minciuni, mai ales din perioada cand totul abia era la inceput.
Nu este o farsa. Este real.

La Inchizitie erau tribunaluri secrete. Jar hotararile tribunalelor erau date inainte de proces. Procesul era necesar numai de a confirma hotararea judecatoreasca.

Uite Jan Hus, a fost chemat si chiar Imparatul la asigurat ca se va intoarce viu in Cehia de la proces. El care a fost credul, a mers si l-au condamnat asa cum au stabilit inainte si l-au ars pe rug.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:34:14
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ion Pop Vezi mesajul
Suntem copii pana la 30 sau chiar 40 de ani.

Si ce protectie au primit fetele? Dreptul de a fi mutate 2 sau 3 ani de la o familie la alta. Iar la 18 ani sa fie scoase in strada.

Cine le mai plateste facultatea? Barbatenetus?
Astea sunt presupunerile d-voastra. Ganditi prea departe.
In orice caz, aici este clar o diferenta de opinie.
Parintii nu sunt cei cu drept de viata si moarte asupra copiilor, nu au drept de bataie, pe principiul eu te fac, eu te omor.
Copiii trebuie respectati, asta nu inteleg multi romani. Nu sunt proprietatea parintilor.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:35:58
Banned

Implicit

Citat:
Eu cred ca nici una dintre partile implicate nu spun momentan tot ce stiu.
Poate fi cum ziceti. In cazul parintilor, nu spun toate amanuntele legate de batai iar Barnevernetul nu spune tot legat de ce?
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:36:42
Pelerin spre Rasarit
Guest

Wink

Citat:

La Inchizitie erau tribunaluri secrete. Jar hotararile tribunalelor erau date inainte de proces. Procesul era necesar numai de a confirma hotararea judecatoreasca.

Uite Jan Hus, a fost chemat si chiar Imparatul la asigurat ca se va intoarce viu in Cehia de la proces. El care a fost credul, a mers si l-au condamnat asa cum au stabilit inainte si l-au ars pe rug.
Nu se compara situatiile, este absurda comparatia dvs. In primul rand aceasta situatie nu a plecat, sau nu a fost cauzata, de convingerile crestine ale familiei Bodnariu sau de manifestari crestine ale copiilor. Asta a fost minciuna de la inceput, evolutia situatiei a demonstrat ca de fapt alta a fost cauza.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:37:50
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
A Nu sunt proprietatea parintilor.
Aici se pare ca sunteti in pas cu moda.

In Germania sunt 43 000 de copii pe an neproprietatea parintilor, in Norvegia sunt urmariti 53 000 de copii si facuti neproprietatea parintilor ca 18 000 pe an.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:38:15
Banned

Implicit

Citat:

Astea sunt chestii vechi, care nu se mai intampla azi.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:40:12
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Poate fi cum ziceti. In cazul parintilor, nu spun toate amanuntele legate de batai iar Barnevernetul nu spune tot legat de ce?
Nu cred ca cele doua parti implicate au prezentat toate detaliile pana la acest moment si mai cred ca acest caz, daca cumva se termina nefericit pt familia Bodnariu, se va muta la instante internationale. Situatia, mai devreme sau mai tarziu, se va lamuri.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:41:25
Banned

Implicit

Citat:
In primul rand aceasta situatie nu a plecat, sau nu a fost cauzata, de convingerile crestine ale familiei Bodnariu sau de manifestari crestine ale copiilor.
Este totusi aici o legatura cu crestinatatea copiilor. Ei sunt evangelici si nu neoprotestanti.

In Norvegia si tarile scandinave sunt urmariti in special copiii ortodocsi rusi.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:42:00
Banned

Implicit

Citat:
Aici se pare ca sunteti in pas cu moda.

In Germania sunt 43 000 de copii pe an neproprietatea parintilor, in Norvegia sunt urmariti 53 000 de copii si facuti neproprietatea parintilor ca 18 000 pe an.
Daca parintii sunt violenti, drogati, ii bat si ii neglijeaza, trebuie luati de stat. Nu cred ca e mult raportat la populatie. In orice caz se urmareste interesul copiilor, nu al parintilor care numai parinti nu se pot numi.
E greu si sa fii parinte, daca nu sunt in stare, sa nu ii faca mai bine, decat sa nenoroceasca copiii, carora nu le e bine nici in familie nici la stat, oricum trebuie ales raul mai mic.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 22:43:43
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Este totusi aici o legatura cu crestinatatea copiilor. Ei sunt evangelici si nu neoprotestanti.

In Norvegia si tarile scandinave sunt urmariti in special copiii ortodocsi rusi.
Este un mit fals.Au fost luati inclusiv copii de catolici, musulmani sau hindusi, stabiliti acolo de-a lungul timpului. Rusii nu prezinta un interes mai mare decat altii, procentual vorbind.Nu sunt atat de deosebiti si nu acesta este criteriul.
Reply With Quote
Răspunde