Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2010, 14:56:03
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
crede-mă că râzi de tine,

1. n-ai văzut rachete care se lansează de pe submarin? și acela aflat la adâncime?
2. nu e vorba de oxigen, cred că nu ai citit nimic din ce am scris, ci de presiuni, de apariția forței și de cum menții o direcție.
3.zburătoarele folosesc aceiași presiune și aceleași pături de aer
4.Cred că tu n-ai făcut fizică de loc.
5.De ce sunt eu pe dinafară că tu ești convins de nenia?
6. Râzi ca și argument că ai priceput pe nenea? dar cum să-l fi priceput pe nenia care te îmbârligă cu tot felul de explicații și formule dacă n-ai priceput ce am scris eu, așa ca să fie foarte simplu de priceput? Deci e clar că n-ai făcut nici mate, nici fizică ci ai cam plimbat pisikaa lui nenia în loc să fi fost atent la ore, dacă tot ai mers la școală, deși mă cam îndoiesc că ar fi avut rost ca să fi mers dumneata la școală.
Ai inteles gresit, chiar de tine radeam.
1. parca ziceai ca au nevoie de atmosfera. Unde este ea in adancul oceanelor?
2. ti se pare ca daca un obiect aflat in miscare nu intampina o forta nu se poate deplasa?
3. corect.
4. ba am facut, chiar daca nu am fost eminent, totusi imi aduc aminte macar aceste lucruri elementare.
5. "nenia"?
6. iarasi, "nenia"?

PS: Daca tot zici ca ai invatat fizica, asta te-au invatat la scoala?
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 15:01:02
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Este atmosfera in apa?????? Ce ziceam ce clasa 1?
Apoi motorul de racheta nu este motor cu reactie, el nu isi ia oxigenul din atmosfera.
Iar zburatoarele nu au motor.
Cu cine ai facut fizica in scoala? Cu Mama Omida?
Esti pe dinafara complet.
Scuza-ma, dar daca m-ai vedea acum ... rad cu gura pana la urechi :-))
Nu te supara,dar Vsovi are dreptate.Daca vrei sa intelegi mai bine importanta aerului in ce priveste zborul,iti recomand o carte despre initiere in zborul cu parapanta.Cu bine!
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 15:05:56
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
Nu te supara,dar Vsovi are dreptate.Daca vrei sa intelegi mai bine importanta aerului in ce priveste zborul,iti recomand o carte despre initiere in zborul cu parapanta.Cu bine!
Noi nu vorbeam de zborul pasarilor sau al avioanelor. (vsovi mai are sa-mi spuna ca si avioanele pe care le vad pe cer nu sunt adevarate)
vsovivi vorbea de zborul rachetelor in afara atmosferei terestre. Mai precis de cele folosite pentru a ajunge pe Luna.

Last edited by Dumitru73; 05.03.2010 at 15:09:17.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 15:16:17
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
Noi nu vorbeam de zborul pasarilor sau al avioanelor. (vsovi mai are sa-mi spuna ca si avioanele pe care le vad pe cer nu sunt adevarate)
vsovivi vorbea de zborul rachetelor in afara atmosferei terestre. Mai precis de cele folosite pentru a ajunge pe Luna.
OK,scuze,am citit paginile anterioare.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 15:18:56
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Aselenizarea a fost doar mimata; nu a avut loc cu adevarat. Se stie de mult timp acest lucru.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 15:22:43
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Ai inteles gresit, chiar de tine radeam.
1. parca ziceai ca au nevoie de atmosfera. Unde este ea in adancul oceanelor?
2. ti se pare ca daca un obiect aflat in miscare nu intampina o forta nu se poate deplasa?
3. corect.
4. ba am facut, chiar daca nu am fost eminent, totusi imi aduc aminte macar aceste lucruri elementare.
5. "nenia"?
6. iarasi, "nenia"?

PS: Daca tot zici ca ai invatat fizica, asta te-au invatat la scoala?
Mă mir că știi mai bine ca mine ce înțeleg eu și ce nu.

1.Cine a zis de atmosferă prin apă, cred că am greșit când am făcut referire la ceva ce vorbește de sferă, puteam scrie că motoarele alea merg în aer dar pot merge și în apă că este pe ce să se sprijine, dar dumneata am impresia că nici citi nu știi și zici că eu am zis de atmosfera din apă când era clar că la motoare și la rachete mă refeream, că ele merg și prin apă, prin lichid.
2. M-ai lăsat perplex; de unde ai scos concluzia asta ca și cum aș fi susținut eu așa ceva? Dar dacă nu are pe ce să se sprijine, pe ce se poate împinge pe altceva decât aruncând în sens contrar cu ceva bile? Asta acolo unde nu este cădere spre jos, în zona imponderabilităților, când te apropii de Cer, de zona unde se manifestă legile Cerului.
3.4.5.6. Păi nenia ăla te-a păcălit, de aia amintesc de pisikaa lui, și de ecuațiile și axiomele lui foarte sofistiocate.

Last edited by vsovivi; 05.03.2010 at 15:26:09.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 15:24:48
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Aselenizarea a fost doar mimata; nu a avut loc cu adevarat. Se stie de mult timp acest lucru.
Se stie? Unde se stie? Pe la colturi?
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 15:30:33
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Arată-mi și mie că au recunoscut acest lucru.

Nici vorbă, ei încă se laudă cu minciunile și cu ipotezele lor cică ''demonstrate''. Că au ajuns pe Lună și că acum iar or să meargă, fiindcă iată au fost și pe Marte cu roboțelul, care le-a transmis imagini...

N-au recunoscut nimic. Sau eu nu am aflat.

Dacă or să se suie în Cer, or să tragă stelele după ei și or să le arunce pe pământ.

Last edited by vsovivi; 05.03.2010 at 15:33:12.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 15:33:51
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Citat:
Spune-mi tu unde scrie in Scriptura ca pamantul este plat.
Poate tu ai o Biblie care are scris si printre randuri.
Nu mai face afirmatii inainte de a te documenta.

Citeste primele mesaje ale topicului, gasesti acolo pasajele. Biblia, atat VT cat si NT descriu pamantul ca plat si cerul ca o copertina. Nu exista vreo referire la asa-zisul glob al pamantului sau la spatiul cosmic.

De ce nu esti stare sa porti un dialog civilizat? De ce te manifesti ca un copil care face pe desteptul?
Vechi 05.03.2010, 15:35:32
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Atunci tot tam tam-ul cu programul spatial si miliardele de dolari bagati in asta si povestile cu colonizarea planetei Marte?

Cu ani in urma intrebam si eu intr-o doara, daca tot au trimis oameni pe luna in '69, si a fost asa un succes nebun, de ce nu au repetat seria 'succesurilor'?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 13:11:11
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 17:51:44
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! mihailt Generalitati 17 28.04.2009 13:53:20
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 24.03.2009 11:02:21
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 07.03.2009 15:09:42