![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. parca ziceai ca au nevoie de atmosfera. Unde este ea in adancul oceanelor? 2. ti se pare ca daca un obiect aflat in miscare nu intampina o forta nu se poate deplasa? 3. corect. 4. ba am facut, chiar daca nu am fost eminent, totusi imi aduc aminte macar aceste lucruri elementare. 5. "nenia"? 6. iarasi, "nenia"? PS: Daca tot zici ca ai invatat fizica, asta te-au invatat la scoala? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
vsovivi vorbea de zborul rachetelor in afara atmosferei terestre. Mai precis de cele folosite pentru a ajunge pe Luna. Last edited by Dumitru73; 05.03.2010 at 15:09:17. |
|
|||
|
|||
![]()
OK,scuze,am citit paginile anterioare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aselenizarea a fost doar mimata; nu a avut loc cu adevarat. Se stie de mult timp acest lucru.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.Cine a zis de atmosferă prin apă, cred că am greșit când am făcut referire la ceva ce vorbește de sferă, puteam scrie că motoarele alea merg în aer dar pot merge și în apă că este pe ce să se sprijine, dar dumneata am impresia că nici citi nu știi și zici că eu am zis de atmosfera din apă când era clar că la motoare și la rachete mă refeream, că ele merg și prin apă, prin lichid. 2. M-ai lăsat perplex; de unde ai scos concluzia asta ca și cum aș fi susținut eu așa ceva? Dar dacă nu are pe ce să se sprijine, pe ce se poate împinge pe altceva decât aruncând în sens contrar cu ceva bile? Asta acolo unde nu este cădere spre jos, în zona imponderabilităților, când te apropii de Cer, de zona unde se manifestă legile Cerului. 3.4.5.6. Păi nenia ăla te-a păcălit, de aia amintesc de pisikaa lui, și de ecuațiile și axiomele lui foarte sofistiocate. Last edited by vsovivi; 05.03.2010 at 15:26:09. |
|
||||
|
||||
![]()
Se stie? Unde se stie? Pe la colturi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici vorbă, ei încă se laudă cu minciunile și cu ipotezele lor cică ''demonstrate''. Că au ajuns pe Lună și că acum iar or să meargă, fiindcă iată au fost și pe Marte cu roboțelul, care le-a transmis imagini... N-au recunoscut nimic. Sau eu nu am aflat. Dacă or să se suie în Cer, or să tragă stelele după ei și or să le arunce pe pământ. Last edited by vsovivi; 05.03.2010 at 15:33:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste primele mesaje ale topicului, gasesti acolo pasajele. Biblia, atat VT cat si NT descriu pamantul ca plat si cerul ca o copertina. Nu exista vreo referire la asa-zisul glob al pamantului sau la spatiul cosmic. De ce nu esti stare sa porti un dialog civilizat? De ce te manifesti ca un copil care face pe desteptul?
|
|||
|
|||
![]()
Atunci tot tam tam-ul cu programul spatial si miliardele de dolari bagati in asta si povestile cu colonizarea planetei Marte?
Cu ani in urma intrebam si eu intr-o doara, daca tot au trimis oameni pe luna in '69, si a fost asa un succes nebun, de ce nu au repetat seria 'succesurilor'?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul | mihailt | Generalitati | 0 | 04.12.2010 13:11:11 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 17:51:44 |
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! | mihailt | Generalitati | 17 | 28.04.2009 13:53:20 |
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 24.03.2009 11:02:21 |
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 07.03.2009 15:09:42 |
|