![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pace si numai bucurii ! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cat despre a convinge pe cineva sa posteasca, e greu si cu adultii, ba chiar periculos. Exista riscul sa ii smintim, cel putin eu asa am patit cu ai mei. Daca omul nu intelege care e scopul nu numai al postului ci si al celorlalte obiceiuri, atunci va crede ca practicarea ortodoxiei nu e decat un lung sir de constrangeri: n-ai voie aia, n-ai voie ailalta, etc. Ori totul trebuie sa se faca de bunavoie, din dragoste pt. Hristos, nu ne obliga nimeni sa facem nimic impotriva vointei noastre.
Last edited by fallen; 22.12.2012 at 16:07:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit undeva, parca la par. Boca spunea, ca copiii conceputi in post pot fi predestinati catre pacat, pentru ca si parintii lor, sau cel putin unul din ei, a pacatuit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ca sa o schimb pe o nota mai optimista: in casele unde posteste toata lumea, cand se fierb sarmalele, cine le gusta sa vada daca s-au fiert????
Daca e cineva care nu posteste si vrea sa guste o sarma, e invitat la mine! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Cum se poate sa sarbatoresti fara sa sufli o vorba si fara sa te gandesti la sarbatorit, e ceva care imi scapa.
|
|||
|
|||
![]()
Un personaj din desene animate care cica a vrut sa "fure" Craciunul.
Si daca nu ma insel la fel se numea si personajul din celebra nuvela occidentala "Colind de Craciun", cu un capitalist zgarcit care nu dadea liber angajatilor de Craciun si in noaptea sfanta a fost vizitat de trei "fantome", iar cea din urma , a "Craciunurilor viitoare" l-a facut sa vada ca va muri singur si nefericit. http://www.scribd.com/doc/2451201/Di...ind-de-Craciun Scuze, il chema Scrooge. Last edited by fallen; 23.12.2012 at 15:37:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|