![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Termenul de Dumnezeu, a venit in limba romana din limba latina. |
|
|||
|
|||
![]()
o islamizare a Europei ,de care vorbti,si pericolul pe care il reprezinta,este un subiect fals.
Islamizarea se poate face in 2 directii: pe verticala..de la conducator catre mase..prin ocupatie..adica cu forta, si pe orizontala ...de la mase catre conducator,catre lider. In Europa,la ora actuala, se pune problema unei islamizari pe orizonlala.De la mase catre lider,prin cresterea nr. de imigranti , majoritatea veniti pe motive sociale,mai putin sau chiar deloc ,veniti pe motive religioase (ceea ce ar insemna cat de cat un pericol). Pleava societatilor arabe niciodata nu va constitiu un pericol pentru Europa. (si in procent de sub 10 %) Last edited by o_tzaranca; 15.09.2010 at 15:23:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pai si noi romanii emigranti nu am venit pe motive religioase ci economice. De cind am venit ortodoxia a fost recunoscuta ca confesiune, bisericile protestante, catolice se transforma in biserici ortodoxe, se poate spune ca si noi sintem in avint. Diferenta mare este ca noi venim cu un fundament pe care ei l-au uitat in timp ce musulmanii vin cuo credinta straina!!!!! Omul duce cu eltot ce a devenit "a lui" credinta inclusiv! Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
crezi ca francezii ar face diferenta intre razbunarile istoriei si razbunari personale(ca arunca gunoiul pe geam ,ca urla ..s.a.)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cate razboaie au fost cu musulmanii? si cand era "pace" copiii romani erau smulsi din poala mamei convertiti cu forta la islam si transformati in soldati de sacrificiu ce fel de pace e asta? daca in schimbul "pacii" ai fi fortat sa iti dai copiii ... ai numi asta pace? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
francezii au peste 20% musulmani ... si procentul creste rapid |
|
|||
|
|||
![]()
Musulmanii s-au inmultit in Europa pe doua cai: in principal prin emigrare cu tot cu harem, avand un spor demografic de ividiat si prin casatorii mixte..La cea din urma procesul se incheie invariabil cu convertirea europencei.., inclusiv a copiilor rezultati..Relatiile de concubinaj de tip harem, chiar daca legile nu le permit sa aiba mai multe sotii..! Copii cu aceste femei nu-s contabilizati..O ultima maniera de inmultire ar fi convertirea tinerilor europeni la islamism..Un procent mic, dar ...
Acestea pot fi considerate procese sociale inertiale, specifice lor, insa cand in moschei se propovaduieste cucerirea Europei, explicit, doctrinar, atunci vorbim de un proces nefericit, agresiv, cuceritor..Bosnia-Hertzogovina a fost crestina ! Kosovo a fost crestin ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar eu spuneam ca nu exista continuitate nici de zeitate nici de denumire ... multumesc pentru ca imi dai dreptate in final |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
era vorba de Europa . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar si asa, continuitatea ar fi doar dupa nume si doar pe linie latina. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|