![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic asa, daca tot ii fac astia scapati, sa dea si o lege prin care sa interzica sa fie inchisi daca sunt prinsi cu recidiva.
Mai mult, pe viitor sa fie inchisi doar cei care recidiveaza abia a 3-a oara. Adica ce Dumnezeu facem, supra-aglomeram iar puscariile? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa ne retragem din UE, NATO si orice acord economic si geo-politic. Sa fim independenti ca Republica Moldova.
|
|
|||
|
|||
![]()
De acord!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Am putea incerca sa fim ca Ungaria. Si in UE si in NATO si unul din primii invitati la Casa Alba si in relatii bune cu Rusia si fara grupuri de presiune care sa conteze.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pomul se cunoaste dupa roade.
La fel si conducatorii. Nu cred ca o sa isi permita vreodata un partid din Ungaria sa isi faca legi care sa ii scape de puscarie. Ca la ei prinde curentul nationalist e altceva. Pe mine nu m-ar deranja sa se retrezeasca Miscarea Legionara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca esti concurent cu ei, la resurse eftine.Bun, Ungaria a reusit pt ca populatiei ei "don't freaks out and goes apeshit" cand aud de Rusia. Daca Orban era premierul Romaniei, si facea declaratiile la adresa SUA ( de pe vremea lui Barack) pe care l-a facut in calitate de prermier al Ungariei, pai atunci era instant crucificat si uciga-l Toaca de "Comunist/Ciuma Rosie" =)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica pana si puscariasii tai numai sunt ai tai =)) ci marfa de export care costa. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si le bagau in stomac niste bile care explodau daca paraseau incinta. Misto, pe cand?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|