![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Nu am nimic cu evreii,ci cu jidanii! Ei conduc lumea! Citat:
DA! http://www.youtube.com/watch?v=7Xvf5Nibczs Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Musulmanii cel putin IL cinstesc pe Hristos (chiar daca nu-L recunosc drept Dumnezeu,parte a Sfintei Treimi). Nimeni nu ii uraste pe crestini mai mult decat jidanii! Ai vazut vreodata ce scrie in Talmud despre crestini si care e viziunea lor asupra noastra?? Last edited by Raoul; 28.09.2012 at 20:12:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nu stiu cine va fi incoronat acolo sau care e treaba pe acolo.... si nici nu ma intereseaza ! Oricum nu vor construi nici un templu (cel putin nu in locatia pe care o doresc ei fiindca o pretind si musulmanii). Citat:
Citat:
Nu am vazut ce scrie in talmud dar am vazut ce scrie istoria despre masacrele evreilor in evul mediu in numele lui Hristos. Una e sa scrii si alta e sa si faci! |
|
||||
|
||||
![]()
Esti crestin-ortodox??
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
De parca evreii au fost prigoniti degeaba. Te rot inceteaza de la a-i mai victimiza. Vezi ce scrie in Talmud despre crestini mai bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Raoul,
las-o moarta, ai probleme. Ura impotriva evreilor nu merge impreuna cu credinta crestina. |
|
||||
|
||||
![]()
Si ura impotriva musulmanilor (n.r. - Iranul) e mai compatibila cu dogma crestina,sau cum? De ce doar pe mine m-ai adus in discutie?
Si eu nu am nimic cu evreii,ci cu jidanii. Am mai explicat,doar nu sunt de ieri pe forum. |
|
||||
|
||||
![]()
JIDÁN, jidani, s. m. (Pop. și peior.) Evreu. – Jid (reg. „evreu” < sl.) + suf. -an.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar la partea a doua ti s-a raspuns mai sus desi nu cred ca era cazul, stii si tu dar iti place sa te invarti in jurul cozii, ca cei care n-au nici un Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
Am mai explicat odata care este diferenta intre jidani si evrei! Ba nu am explicat eu,am pus drept dovada o pagina dintr-o carte a unuia dintre marii parinti ai Bisericii Ortodoxe Romane! Nu-i mai victimizati pe evrei atat,spunand ca "jidan" e un peiorativ,ca e cu totul altceva. Cu evreii nu am nimic!
|
|
|||
|
|||
![]()
Va ce scrii tu pe aici! Nu esti cu nimic mai bun decat ei! Iti place gargara! Esti nazist?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In mod evident te-ai referit la evrei cand ai zis mai sus ca ar fi bine sa-i starpeasca cineva deoarece in statul Israel sunt mai multi evrei decat ceea ce tu numesti, folosind un cuvant nepotrivit, jidani. Nu voi mai continua dialogul cu tine! Esti un soi de om cu care nu se poate discuta. Last edited by UNNOOM; 29.09.2012 at 10:38:13. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este Romania in razboi? | iulyaan | Generalitati | 27 | 01.03.2011 11:39:09 |
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi | mariazet45 | Generalitati | 2 | 26.05.2009 16:56:01 |
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! | cristiboss56 | Generalitati | 5 | 27.04.2009 09:20:23 |
Razboi in Georgia | Gabri | Generalitati | 25 | 18.08.2008 15:50:34 |
|