Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2012, 20:08:44
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Deci ai fi de acord cu stergerea statului Israel de pe harta! Nu stiu cum e mai bine: cu sau fara el!
Cu ei sau fara ei... mie imi e totuna. Mai bine totusi daca i-ar starpi cineva.

Citat:
Nu evreii conduc lumea!
Nu am nimic cu evreii,ci cu jidanii! Ei conduc lumea!

Citat:
Iar daca intr-adevar evreii conduc lumea, stergerea de pe harta a Israelului ii va sterge de pe harta pe cei care conduc lumea? Din cate stiu eu... marii conducatori ai acestei lumi stau in locuri sigure.
Da dar si acei oameni au familii,plus ca sunt nationalisti,extrem de nationalisti. Jidanii vor si sa faca al treilea templu cu orice pret. Doar sti cine va fi incoronat acolo,nu?

Citat:
Te simti subjugat de jidani?
DA!

http://www.youtube.com/watch?v=7Xvf5Nibczs

Citat:
Evreii au bomba atomica dar nu au folosit-o. Iranul insa a amenintat Israelul. Sa ne permitem riscul de a lasa Iranul sa aiba arma nucleara?
Si Pakistan are bomba atomica (tot musulmani) si nu au folosit-o. Crezi ca Iranul ar face-o daca nu ar fi provocati si nu ar avea motive intemeiate? Ma indoiesc!

Citat:
Nu vreau ca Israelul sa fie atacat cu arme nucleare si nu vreau nici ca Israelul sa atace cu arme nucleare.
Atunci sa puna mana jidanii sa-si vada de treaba lor!

Citat:
E mai bun razboi preventiv nenuclear decat unul nuclear mai devastator.
Deci pana la urma iti doresti ca jidanii sa atace. Si tu ai o conceptie diferita,distorsionata asupra realitatii.

Citat:
Este in joc viitorul lumii!
Imagineaza-ti ce inseamna o scumpire prea mare a petrolului. Imagineaza-ti ce se intampla cu schimburile comerciale dintre Asia si Europa care trebuie sa traverseze oceanul Indian. Uniunea Europeana va fi direct afectata.
Stiu!

Citat:
Israelul se afla pe un teritoriu considerat sfant de 3 religii. Consideri ca interesele celor 3 religii in zona vor fi mai bine gestionate sub o administrare islamista?
Musulmanii cel putin IL cinstesc pe Hristos (chiar daca nu-L recunosc drept Dumnezeu,parte a Sfintei Treimi). Nimeni nu ii uraste pe crestini mai mult decat jidanii! Ai vazut vreodata ce scrie in Talmud despre crestini si care e viziunea lor asupra noastra??

Last edited by Raoul; 28.09.2012 at 20:12:20.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2012, 20:34:32
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Cu ei sau fara ei... mie imi e totuna. Mai bine totusi daca i-ar starpi cineva.
Moderatorii ar trebui sa ia atitudine.
Citat:

Da dar si acei oameni au familii,plus ca sunt nationalisti,extrem de nationalisti. Jidanii vor si sa faca al treilea templu cu orice pret. Doar sti cine va fi incoronat acolo,nu?
Stiu ca evreii traditionalisti doresc sa construiasca templul exact cum ortodoxii doresc Catetrala Mantuirii Neamului (poate chiar mai mult decat noi).
Nu stiu cine va fi incoronat acolo sau care e treaba pe acolo.... si nici nu ma intereseaza ! Oricum nu vor construi nici un templu (cel putin nu in locatia pe care o doresc ei fiindca o pretind si musulmanii).

Citat:

Si Pakistan are bomba atomica (tot musulmani) si nu au folosit-o. Crezi ca Iranul ar face-o daca nu ar fi provocati si nu ar avea motive intemeiate? Ma indoiesc!
Ma trec frisoanele cand ma gandesc ca vor mai fi si alte state islamiste care sa detina o astfel de arma.

Citat:

Deci pana la urma iti doresti ca jidanii sa atace. Si tu ai o conceptie diferita,distorsionata asupra realitatii.
Prefer ca evreii sa nu se amestece in conflict ci doar americanii si restul aliatilor. Probabil ca te crezi mai conectat la realitate daca citesti teorii ale conspiratiei!

Citat:

Musulmanii cel putin IL cinstesc pe Hristos (chiar daca nu-L recunosc drept Dumnezeu,parte a Sfintei Treimi). Nimeni nu ii uraste pe crestini mai mult decat jidanii! Ai vazut vreodata ce scrie in Talmud despre crestini si care e viziunea lor asupra noastra??
Nu am vazut ce scrie in talmud dar am vazut ce scrie istoria despre masacrele evreilor in evul mediu in numele lui Hristos. Una e sa scrii si alta e sa si faci!
Reply With Quote
Vechi 28.09.2012, 22:05:20
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Moderatorii ar trebui sa ia atitudine.
Esti crestin-ortodox??

Citat:
Nu stiu cine va fi incoronat acolo sau care e treaba pe acolo.... si nici nu ma intereseaza !
Daca nu stii atunci te rog abtine-te!

Citat:
Oricum nu vor construi nici un templu (cel putin nu in locatia pe care o doresc ei fiindca o pretind si musulmanii).
Hopa... deci iata ca un razboi ar cam trebui,din moment ce pe cale amiabila nu o pot da la pace cu musulmanii

Citat:
Ma trec frisoanele cand ma gandesc ca vor mai fi si alte state islamiste care sa detina o astfel de arma.
Pe mine ma trec frisoanele cand stiu ca suntem (ca aproape intreaga omenire) sclavi ai SUA si ai jidanilor!

Citat:
Prefer ca evreii sa nu se amestece in conflict ci doar americanii si restul aliatilor.
De ce sa nu se amestece si evreii?? Or sa o faca,fi sigur! Sau asa sper...

Citat:
Nu am vazut ce scrie in talmud dar am vazut ce scrie istoria despre masacrele evreilor in evul mediu in numele lui Hristos. Una e sa scrii si alta e sa si faci!
De parca evreii au fost prigoniti degeaba. Te rot inceteaza de la a-i mai victimiza. Vezi ce scrie in Talmud despre crestini mai bine!
Reply With Quote
Vechi 28.09.2012, 22:53:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Raoul,

las-o moarta, ai probleme.

Ura impotriva evreilor nu merge impreuna cu credinta crestina.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2012, 23:13:50
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Si ura impotriva musulmanilor (n.r. - Iranul) e mai compatibila cu dogma crestina,sau cum? De ce doar pe mine m-ai adus in discutie?

Si eu nu am nimic cu evreii,ci cu jidanii. Am mai explicat,doar nu sunt de ieri pe forum.
Reply With Quote
Vechi 29.09.2012, 00:17:53
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

JIDÁN, jidani, s. m. (Pop. și peior.) Evreu. – Jid (reg. „evreu” < sl.) + suf. -an.
Reply With Quote
Vechi 29.09.2012, 01:02:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Si ura impotriva musulmanilor (n.r. - Iranul) e mai compatibila cu dogma crestina,sau cum? De ce doar pe mine m-ai adus in discutie?

Si eu nu am nimic cu evreii,ci cu jidanii. Am mai explicat,doar nu sunt de ieri pe forum.
Nici ea nu este.

Iar la partea a doua ti s-a raspuns mai sus desi nu cred ca era cazul, stii si tu dar iti place sa te invarti in jurul cozii, ca cei care n-au nici un Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 29.09.2012, 04:51:00
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Am mai explicat odata care este diferenta intre jidani si evrei! Ba nu am explicat eu,am pus drept dovada o pagina dintr-o carte a unuia dintre marii parinti ai Bisericii Ortodoxe Romane! Nu-i mai victimizati pe evrei atat,spunand ca "jidan" e un peiorativ,ca e cu totul altceva. Cu evreii nu am nimic!
Reply With Quote
Vechi 29.09.2012, 10:34:15
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
De parca evreii au fost prigoniti degeaba. Te rot inceteaza de la a-i mai victimiza. Vezi ce scrie in Talmud despre crestini mai bine!
Va ce scrii tu pe aici! Nu esti cu nimic mai bun decat ei! Iti place gargara! Esti nazist?
Reply With Quote
Vechi 29.09.2012, 10:34:50
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
Am mai explicat odata care este diferenta intre jidani si evrei! Ba nu am explicat eu,am pus drept dovada o pagina dintr-o carte a unuia dintre marii parinti ai Bisericii Ortodoxe Romane! Nu-i mai victimizati pe evrei atat,spunand ca "jidan" e un peiorativ,ca e cu totul altceva. Cu evreii nu am nimic!
Intereseaza pe cineva explicatia ta sau ce scrie in dictionar?

In mod evident te-ai referit la evrei cand ai zis mai sus ca ar fi bine sa-i starpeasca cineva deoarece in statul Israel sunt mai multi evrei decat ceea ce tu numesti, folosind un cuvant nepotrivit, jidani.

Nu voi mai continua dialogul cu tine! Esti un soi de om cu care nu se poate discuta.

Last edited by UNNOOM; 29.09.2012 at 10:38:13.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este Romania in razboi? iulyaan Generalitati 27 01.03.2011 11:39:09
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi mariazet45 Generalitati 2 26.05.2009 16:56:01
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! cristiboss56 Generalitati 5 27.04.2009 09:20:23
Razboi in Georgia Gabri Generalitati 25 18.08.2008 15:50:34