![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- Biserica este formata din toti credinciosii care cred in ceea ce a facut si a promis ca va face Mantuitorul si pazesc poruncile lui Dumnezeu (Apocalipsa 12:17; 14:12). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu imi trebuie parohie ci imi trebuie o biserica ortodoxa unde femeia sa fie intr-adevar iubita asa cum este iubit si barbatul. Insa la cate rautati suscita subiectul, se pare ca femeia este facuta sa incaseze suturi in permanenta pentru ca i-a dat Dumnezeu un x si nu un y. In fine, dragoste cu forta nu se poate, pacat ca nu am putut alege unde sa fiu botezata. Cu siguranta nu as fi ales BO la cate vad pe aici. Imi aduce aminte de misiunea sorei Emmanuelle la ortodocsii copti in Egipt unde femeile erau convinse ca erau facute pentru a fi batute de barbat. Pana la noi s-a mai evoluat putin, dar vad ca nu foarte mult. Pai dragelor, daca va face placere sa luati suturi, nimeni nu va poate impiedica. Tineti-o tot asa. :) Last edited by Adriana3; 25.08.2011 at 16:41:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu ne invata cu totul altceva: "Cei ce sunt ai lui Hristos Isus, si-au rastignit firea pamînteascã împreunã cu patimile si poftele ei."(Galateni 5:24). Asa este. Aveti enorm de multe exemple de oameni care au murit in patimile si poftele lor. O fi uitat Dumnezeu sa le ridice patimile la sfarsitul vietii? Sau, le-a fost respectata alegerea gresita, pe care au facut-o de-a lungul vietii si pe care nu i-ati ajutat sa si-o schimbe (ca nu cumva sa se mandreasca). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. De acum inainte voi circula numai cu ambele siteme de franare bine puse la punct. Last edited by grasu77; 25.08.2011 at 16:52:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ma iau dupa traducerile ortodoxe romanesti nu o sa gasesc cuvantul batranii/prezbiteri. De ce ar trebui sa am incredere in cei care modifica Biblia? Si nu este singura modificare...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|