![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu il criticam pe topcat, ci il sustineam. Si ca sa-ti raspund la intrebare, Poti sa dai un raspuns coerent si logic la acest subiect? Sincer, nu cred. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai ocolit total intrebarea mea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in iad nu toti sunt supusi la chinuri ,acolo sunt locuri lipsite de lumina . Ideea este ca sunt lipsiti de fericirea vesnica aceia care nu vor sa auda de Dumnezeu aici pe pamint. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. Îmi face plăcere folosirea pluralului politeții. Nu obișnuiesc să mă tutuiesc decât cu prieteni vechi sau cu persoane care și-au manifestat această particulară preferință în mod explicit. @topcat: nebunii fără discernământ (și, implicit idioții) vor fi judecați altfel, credeam că am clarificat acest lucru când am vorbit despre intenția deplină și deliberarea ca și condiții fără de care păcatul grav nu există.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu totii avem un discernamint mai mare sau mai mic, care depinde atit de facultatile cu care ne-am nascut cit si de ceea ce am invatat. Toate acestea nu depind de noi. Factorul decisiv in ceea ce ni se va intimpla in viata il reprezinta tocmai acestea doua: mostenirea genetica si cea culturala. Este sau nu moral sa fi judecat in functie de cei dinaintea ta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine poate patrunde tainele lui Dumnezeu? Nu inteleg ce inseamna pentru tine 'viata peste multi crestini mantuiti"? Par.Paisie de la man.Slatina si apoi la schitul Sihla a spus ca e greu de ajuns in rai. Daca el care a avut o viata atat de curata spune asta , noi nu ne putem astepta la ceva prea bun dupa moarte ,cel putin eu. Nu inteleg de ce ai pretentii de la Dumnezeu ,cand El stie mai bine ce ii trebuie fiecaruia pentru a se mantui. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 215 | 04.03.2009 16:10:55 |
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns | Dorotheea | Maslul | 6 | 09.03.2007 15:41:32 |
|