![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
unde sa nu ma arunc asa usor ? |
|
|||
|
|||
![]()
editat....
Last edited by ovidiu b.; 22.12.2012 at 01:15:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Laurențiu, la minutul 27:17, 41:46 și 46:30 apare pr Petru http://www.youtube.com/watch?v=XjL0fAVTAnw
|
|
||||
|
||||
![]()
ok!
Marturia e din cartea parintelui Petru Vamvulescu, cartea se intituleaza: Părintele Arsenie Boca MĂRTURIA MEA |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2)si daca fac asta, aflu(si deja stiu) ca a fost un mare duhovnic. asta il face cumva infailibil? nu, deci intrebarea ramane.
|
|||
|
|||
![]()
Valabil este și pentru autorul textului și pentru tine dacă ești interesat...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nimeni nu este infailibil in afara de Dumnezeu !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa din ce am citit, scrierile autentice / originale, ale parintelui Arsenie sunt extrem de putine !!! Restul cartilor aparute sunt tiparite dupa niste manuscrise care au circulat de la un credincios la altul. Aceste manuscrise au fost notate din predicile pe care le-a tinut parintele Arsenie Boca la Sambata, la Prislop sau prin alte parti... Insa multe dintre aceste manuscrise nu sunt intocmai cuvintele rostite de parintele Arsenie Boca, multe dintre predici fiind notate eronat sau texte modificate, inflorite de credinciosi dupa cum spune si parintele Teofil Paraian... Si chiar parintele Arsenie Boca a criticat personal unele scrieri care i se atribuie, de exemplu "Pravila Alba" sau scrierile despre Sundar Singh... Asa ca fiti cu luare aminte la textele ce ies de sub tipar avandu-l ca autor pe parintele Arsenie Boca, pentru ca cea mai mare parte nu sunt originale, nu sunt scrise de parintele Arsenie Boca, deci nu ii apartin !!! |
|
|||
|
|||
![]()
-care sunt cele care ii apartin ? cele putine..
|
|
||||
|
||||
![]()
„Draga, nu tot ce scrie Pr.Arsenie acolo este autentic! Numai doua sunt cartile deplin autentice ale Pr.Arsenie Boca, si anume: Cararea Imparatiei si Cuvinte Vii! Celelalte sunt cuvinte spuse de Pr.Arsenie Boca in unele insemnari ale sale si din unele predici sau cuvinte libere si care au fost notate de catre unii oameni si care au contribuit si ei la „infrumusetarea” textelor si celor spuse de Dansul. Eu am mai spus si altor oameni sa nu citeasca tot ce apare asa clandestin si care se presupune ca ar fi ale Parintelui! Si nici toate cele spuse despre dansul nu sunt toate adevarate; sunt multe exagerari, de astea fantastice care sunt vazute de unii oameni ca fiind ceva extraordinar”
Semnat (Arhim.Teofil Paraian) --> l-a cunoscut personal pe parintele Arsenie Boca... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|