![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Nu mi se pare corect ca partidele sa numeasca judecatorii de la Curtea Constitutionala.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Si nu mi se pare normal ca Presedentia sa numeasca fosti colaboratori ai Securitatii in functia de Judecatori la Curtea Constitutionala. Banuiesc ca si judecatorii si avocatii au o organizatie profesionala care-i reprezinta, cum au medicii (Colegiul Medicilor), arhitectii (Ordinul Arhitectilor din Romania) si altii, deci numai Adunarea lor generala ar trebui sa mandateze membrii care sa-i reprezinte la Curtea Constitutionala, nu partidele politice.
Last edited by ioanna; 06.07.2012 at 14:11:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 06.07.2012 at 14:32:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Normal ar fi cei care candideaza la CCR sa fie selectati de catre Consiliul Suprem al Magistraturii, pe baza de criterii foarte, foarte severe si profesionale si morale. Sa candideze, CSM sa ii aleaga si Parlamentul sa-i valideze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa spuna clar si raspicat, cine, de ce si cu ce a amenintat-o, dar la noi nu au curajul asta, ca toti au cate un schelet prin dulap... |
|
|||
|
|||
![]()
tin minte ca m-am uitat atunci la Tv, si Ponta nu stiu ce facea, de se tot plimba (era sa zic altfel...m-am abtinut) prin sala, si din sala, iar pdl-ul a profitat de asta ... (dar Ponta n-a stiut ce face?, ce era mic copil in parlament? toate-s ca naiba, iertati-ma)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|