Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2012, 14:02:52
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Ce criterii politice, păi 4 sunt de la USL, 1 de la UNPR, 1 de la UDMR, 3 de la Președenție.?
Nu mi se pare corect ca partidele sa numeasca judecatorii de la Curtea Constitutionala.
Vechi 06.07.2012, 14:03:31
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Doriana, nu noi le-am semnat, nu noi am imprumutat bani de la FMI de o sa plateasca si nepotii nepotilor mei, au facut-o in numele nostru. Cu ce drept? Referendumurile au fost aranjate, inclusiv cele pentru aderarea la ue. Nu intelegeti ca nu facem ce vrem noi, ci ce vor altii? Nu v-ati lamurit inca?
Restu-i joc de glezne.
Nu-mi aduc aminte de un referendum pentru aderarea la UE. Dar e clar ca majoritatea ar fi votat pentru.
Vechi 06.07.2012, 14:08:54
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu mi se pare corect ca partidele sa numeasca judecatorii de la Curtea Constitutionala.
Si nu mi se pare normal ca Presedentia sa numeasca fosti colaboratori ai Securitatii in functia de Judecatori la Curtea Constitutionala. Banuiesc ca si judecatorii si avocatii au o organizatie profesionala care-i reprezinta, cum au medicii (Colegiul Medicilor), arhitectii (Ordinul Arhitectilor din Romania) si altii, deci numai Adunarea lor generala ar trebui sa mandateze membrii care sa-i reprezinte la Curtea Constitutionala, nu partidele politice.

Last edited by ioanna; 06.07.2012 at 14:11:51.
Vechi 06.07.2012, 14:10:44
Senior Member

Implicit

Citat:
Ioana despre ce vorbim ? N-am vazut cu ochii nostri cum se bateau sa numeasca un judecator la ora 2 noaptea ? Pai daca ar fi impartiali ce rost ar avea lupta ?
Vechi 06.07.2012, 14:23:28
Senior Member

Implicit

Citat:
Si nu mi se pare normal ca Presedentia sa numeasca fosti colaboratori ai Securitatii in functia de Judecatori la Curtea Constitutionala. Banuiesc ca si judecatorii si avocatii au o organizatie profesionala care-i reprezinta, cum au medicii (Colegiul Medicilor), arhitectii (Ordinul Arhitectilor din Romania) si altii, deci numai Adunarea lor generala ar trebui sa mandateze membrii care sa-i reprezinte la Curtea Constitutionala, nu partidele politice.
Ar fi o chestie sa dea CCR un aviz pozitiv, Basescu sa inceapa sa-i injure si USL-istii sa iasa pe strada pentru "apararea democratiei ".
Vechi 06.07.2012, 14:27:37
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Ce nu inteleg strainii e ca nu poti avea incredere in Curtea Constitutionala din Romania, din moment ce membrii alesi au fost pe criterii politice. Acum a iesit Curtea cu un comunicat oficial in care a specificat ca una din judecatoare a fost amenintata azi dimineata, inainte de inceperea sedintei. Asta e comunicat? Pai a ajuns Curtea sa lanseze barfe de Can-Can? :) sa spuna clar, cine a amenintat-o, nu sa ingroase stirile otv-iste senzationale, ce vor fi preluate de toata presa internationala.
Doamna judecatoare,pe numele sau Aspazia Cojocaru, care sustine ca a fost amenintata de nu se stie cine, a fost colega cu Adrian Nastase si a fost propusa in functia de judecator al Curtii Constitutionale de PSD...daca megem pe firul personajelor implicate,suntem mai ceva ca intr-un roman de Agatha Christie! :)
Vechi 06.07.2012, 14:27:46
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ioana despre ce vorbim ? N-am vazut cu ochii nostri cum se bateau sa numeasca un judecator la ora 2 noaptea ? Pai daca ar fi impartiali ce rost ar avea lupta ?
daaa, cum de am uitat. Mi se pare inadmisibil ca parlamentarii sa numeasca judecatorii, adica ce competente au ei sa o faca, in calitate de ce? :) Doar adunarea judecatorilor pot sa mandateze pe unii dintre ei care sa-i reprezinte, adica asa ar fi firesc.

Citat:
Doamna judecatoare,pe numele sau Aspazia Cojocaru, care sustine ca a fost amenintata de nu se stie cine, a fost colega cu Adrian Nastase si a fost propusa in functia de judecator al Curtii Constitutionale de PSD...daca megem pe firul personajelor implicate,suntem mai ceva ca intr-un roman de Agatha Christie! :)
Sa ne spuna odata cine a amenintat-o :)

Last edited by ioanna; 06.07.2012 at 14:32:02.
Vechi 06.07.2012, 14:32:21
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
daaa, cum de am uitat. Mi se pare inadmisibil ca parlamentarii sa numeasca judecatorii, adica ce competente au ei sa o faca, in calitate de ce? :) Doar adunarea judecatorilor pot sa mandateze pe unii dintre ei care sa-i reprezinte, adica asa ar fi firesc.
Normal ar fi cei care candideaza la CCR sa fie selectati de catre Consiliul Suprem al Magistraturii, pe baza de criterii foarte, foarte severe si profesionale si morale. Sa candideze, CSM sa ii aleaga si Parlamentul sa-i valideze.
Vechi 06.07.2012, 14:33:46
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:

Sa ne spuna odata cine a amenintat-o :)
Asa-i la noi pe ulita, lansam o chestie, la capatul ei ajunge cum ajunge..
Sa spuna clar si raspicat, cine, de ce si cu ce a amenintat-o, dar la noi nu au curajul asta, ca toti au cate un schelet prin dulap...
Vechi 06.07.2012, 14:36:26
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
tin minte ca m-am uitat atunci la Tv, si Ponta nu stiu ce facea, de se tot plimba (era sa zic altfel...m-am abtinut) prin sala, si din sala, iar pdl-ul a profitat de asta ... (dar Ponta n-a stiut ce face?, ce era mic copil in parlament? toate-s ca naiba, iertati-ma)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18