![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
exact. nu mai știu câte.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu fi atât de pesimist. S-ar putea să se preconizeze ceva pentru 13.13.2013. Sună atât de fatidic! Veți spune că anul n-are decât 12 luni? Ei, aș! Doar după calendarul actual, care, evident, nu este perfect.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca tu n-ai priceput:
"V-am cântat din fluier și n-ați jucat; v-am cântat de jale și nu v-ați tânguit." Ati facut misto de om in toate felurile, cerandu-i sa va spuna ce a facut de "sfarsitul lumii" crezand probabil ca sta ascuns sub un pat cu cate o bata in fiecare mana si v-a dat peste nas, aratandu-va ca l-a trait mai crestineste ca majoritatea, acum o dati pe cealalta parte, ca nu e smerit, bla bla. Bleah.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.12.2012 at 00:09:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Cine tine prea mult la viata lui si.o va pierde... (chit de supravietuire, provizii, ascunzatori etc.) Si cine isi pierde viata pentru Evanghelie o va castiga (sfinti,.mucenici etc.)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca mai degraba se refera la faptul ca alegi viata in detrimentul lui Hristos. Altfel spus:de ce sa aleg sa mor, doar ca sa raman sa crestin? aleg sa traiesc, aleg viata!
|
||||
|
||||
![]()
E posibil ca Alin sa aiba dreptate.
Imi cer iertare, Florin Ionut, daca te-am suparat.
|
|||
|
|||
![]()
A facut si el de apropape 1 a de zile can- can pe forum cu metode de supravietuire post- apocaliptice sau magazine golite.. vandalizate... la fel ca si topicul cu pamantul plat :D Astept cu mare interes un nou subiect.
|
|||
|
|||
![]()
Bine că mai câte ”unul”, care mai pricepe. Noroc cu el. Ce ne-am face fără el?
![]() Fă-mă atent unde am făcut mișto de el? Era doar o remercă sau bine spus un mic sfat. Fiecare cât pricepe. |
|
|||
|
|||
![]()
Adevărat grăiești.
|
|
||||
|
||||
![]() Last edited by Dumitru73; 23.12.2012 at 18:52:06. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|