![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Într-o zi, în curtea din spatele blocului, o libelula a întâlnit un marțian și l-a întrebat: - Tu ești un marțian, marțianule? - Sigur că sunt un marțian, libelulo, a răspuns el. [...] au mai stat de vorba, după care [...] - Cred ca ar trebui să ne căsătorim, a spus libelula. - Da! Cu siguranță ar trebui să ne căsătorim, i-a răspuns libelulul fiindcă, din dragoste pentru ea, marțianul se transformase într-un libelul." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.e-referate.ro/referate/Ca...005-03-18.html Precum și de Matilda și Petrini... etc., etc.... Și apropos de ruptura aia abisală, pe care zici că a sesizat-o psihologul Pavel, îmi place foarte mult cum insistă Preda (ce-o fi găsit el la nevastă-sa, cea care călărea pe câmp aproape goală, cu părul ei lung plutind la orizontală sub cerul însângerat de un oareșcare apus al soarelui? Se știe c-a rămas o țoapă, iar Preda a devenit în consecință alcoolic, cu sau fără sprijinul Sfântului Pafnutie...) că Matilda era buimacă... Magistral! P.S. Ne aflăm în literatură. Orice asemănare cu persoanele reale este ireală. Last edited by cezar_ioan; 27.03.2013 at 02:43:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Da. Matilda-i cu adevărat buimacă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie îmi place mult Nichita Stănescu :-) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In schimb, despre barbati vorbesc in mod direct. Nu imaginea lor, ci ei insisi ar suferi de desfranare. "Barbatii au devenit niste desfranati" se afirma, ritos. Cel putin eu, asta citesc. Inca o pozitie care tine de misandrie. Avem, iata, si feministi, nu numai feministe.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by Ekaterina; 27.03.2013 at 13:57:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Orice barbat va admira o femeie frumoasa ca fizic! Aici care barbat zice ca nu a fost tentat nicioadata sa-si insele sotia sau partenera minte- nu exista oameni perfecti! Insa in momentul in care iubesti o femeie cu adevarat, rezisti acestei tentatii!
O femeie care are o reputatie serioasa, mai greu sa fie abordata cu propuneri indecente! Barbatul care face asa ceva risca sa se faca de ras, intampinand un refuz categoric! Insa o femeie cu o reputatie de 'femeie usoara"" va fi tratata ca atare de barbati! Cu operatiile estetice (in afara cazului cand femeia respectiva a suferit un accident care a desfigurat-o) nu sunt de acord! Mult mai frumoasa este o femeie naturala decat una cu diverse operatii ëstetice"" (silicoane si alte prostii) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 13:12:39 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 16:06:38 |
|