![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Erethron trebuie sa puna o intrebare.
dupa vreau sa pun si eu una, v-o spun de pe acuma ca e grea... sa aveti timp de gandire :) In Palestina inter-testamentara exista o cutuma nuptiala care instituia obligatia de a intreba un barbat proaspat casatorit daca „gaseste” sau daca „a gasit”. Redati versetele din Vechiul Testament care se refera la acesta cutuma. (indiciu: Pilde si Ecclesiast) |
|
||||
|
||||
![]()
daca textul nu-i obligatoriu,atunci te rog sa preiei stafeta
|
|||
|
|||
![]()
Va rog, nu mai am intrebari :)
O noapte buna va doresc tuturor ! |
|
||||
|
||||
![]()
reiau intrebarea, daca tot a renuntat Erethorn.
In Palestina inter-testamentara exista o cutuma nuptiala care instituia obligatia de a intreba un barbat proaspat casatorit daca „gaseste” sau daca „a gasit”. Redati versetele din Vechiul Testament care fac trimitere la acest aspect. indiciu 1: Pilde si Ecclesiast indiciu 2: Pildele lui Solomon 18 si Ecclesiast 7 indiciu 3: femeie E o seara prea frumoasa ca sa o blochez cu o intrebare :) „Cel ce găsește o femeie bună, află un lucru de mare preț și dobîndește dar de la Dumnezeu.“ (Pildele lui Solomon 18:22) „ Și am găsit femeia mai amară decît moartea, pentru că ea este o cursă, inima ei este un laț și mîinile ei sînt cătușe. Cel ce este bun înaintea lui Dumnezeu scapă, iar păcătosul este prins.“ (Ecclesiastul 7: 26) Ovidiu.B iti cedez stafeta! de fapt oricine poate pune o intrebare. ![]() Last edited by ioanna; 17.10.2011 at 23:45:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-ar putea să nu vă mai răspund în seara aceasta, pentru că voi mai sta foarte puțin timp pe internet. Mai vorbim și zilele viitoare. O seară binecuvântată tuturor! Hristos în mijlocul nostru!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astfel, textul de la Facerea3, 15, în care Dumnezeu făgăduiește pentru prima dată trimiterea în lume a Mântuitorului, a fost numit "Protoevanghelia". Abia aștept să continuăm această discuție... Acum vă doresc tuturor o noapte liniștită! Pace și bucurie întru Domnul!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
||||
|
||||
![]()
intrebare: Cartile Vechiului Testament au fost scrise in limba ebraica, marea majoritate a lor. Din care carti fac parte textele scrise in aramaica?
(indiciu: 4 carti) Last edited by ioanna; 18.10.2011 at 07:54:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Daniel (capitolele 2:4 – 7:28) 3. Ieremia (10:11) 4. Facerea (31:47 - doar cuvântul "Jegarsahadutha") |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|