![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Adică : fiecare să gândească cum e mai bine ( dar nu pentru el , ci întru adevăr ) .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai zici ca ai liber arbitru, sau recunosti ca esti manipulata si TI SE DA DOAR impresia ca TU decizi. Libertatea de alegere exista la fel si sufletul, insa ca sa ajungi la ea(la LIBERTATE) sau la el(SUFLETUL) trebuie sa le construiesti sa le cladesti DIN GREU Aceste concepte nu sunt capatate AUTOMAT doar ca te cheama pe tine ANCA si te SIMTI buricul pamintului, ci trebuie facut precum a spus Dumnezeu in Facere: " Piinea(bucuria, pacea, libertatea de alegere, liberul arbitru) le veti dobindi prin SUDOAREA FRUNTII Anca, nu AUTOMAT, ca doar nu esti in Paradis ci pe PAMINT |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Fii risipitori sint cei care au plecat din ortodoxie si si-au schimbat bisericile in parasinagogi in care isi cheltuie de buna voie mostenirea ortodoxa ca sa fie binevazuti de eretici si primiti in casele lor bogate si de desfriu. Cei inselati sint cei nascuti in parasinagoga si facuti sa creada ca sint in ortodoxie. Acestia sint mieii de jertfa pe altarele ecumenismului. Cei pe care Dumnezeu ii trezeste la viata nu parasesc biserica, ci parasinagoga ca sa se intoarca la Biserica strabunicilor lor, cea Una, Sfinta, Apostoleasca si Soborniceasca (Catolica), vie si neschimbata. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc. Am inteles. dar cuvantul Catolica mi-a ramas in gât... caci e prea devreme.
Are sens ce spui... dar apucam noi acele vremuri, caci asta presupune venirea Domnului, dupa cei trei ani si jumatate de chin. Mai sunt totusi sfinti in viata; nu ma convingi de contrariu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mergi pe "Masonerie" si vezi ca adevarul poate fi si trucat (vezi linkul pus de Alin B), ca doar se pregateste venirea Antihristului, cand o fi ea... Nu degeaba ne spune Domnul sa nu avem incredere nici in noi, ci numai in Dumnezeu. Doar rugaciunea continua ne va fi salvarea, caci acel rau se lucreaza deja, indiferent daca tu crezi sau nu crezi. Nu pe mine trebuie sa ma crezi, ci pe Domnul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu vreau sa te conving de nimic. Cel mult sa te ajut sa intelegi. De convins te convingi singura, iar pasul cel mare il faci (daca vrei) cind te cheama Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar stiam ca Biserica se chema Catolica la inceput. Stii, am citit Documentul de la Balamand si acolo numai de Biserica Catolica se vorbeste. De aceea mi-a ramas in gat; nu pot digera acest gand si pace. In rest, eu sunt prea pacatoasa...
|
|
|||
|
|||
![]()
Soborniceasca e un slavism. Si in greceste si in engleza cind spui crezul ortodox zici Una, Sfinta, Apostoleasca si Catolica.
|
|
|||
|
|||
![]()
De cand se aplica aceasta inventie? Probabil tot in urma dialogului...
|
|
|||
|
|||
![]()
Explicatie conform DEX:
SOBORNICESC, -EASCA, sobornicesti, adj. (invechit) - Intemeiat pe hotararile ecumenice; prin generalizare - ecumenic, sinodal |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Consecintele razboiului | mihaela75 | Generalitati | 17 | 24.03.2011 19:59:43 |
Mihai Viteazul - Parastas la 409 ani de la moartea acestuia | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 11.08.2010 20:45:00 |
Identificarea sufletului si identitatea acestuia | adelin | Generalitati | 23 | 27.01.2010 12:01:38 |
Pacatul - si consecintele lui? | s_snape | Generalitati | 14 | 09.05.2009 15:37:11 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|