![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fost pe la toate "cultele". Toti au colaborat, s-au strans si semnaturile dar initiativa a fost sugrumata discret, de catre institutia prezidentiala. De la adventisti a primit raspunsul in cauza. Nu are de ce sa minta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Castigul" unui loc "bun" in Iad, nu? Stiti cat urasc imaginea asta a talazuirii unei multimi in sensuri contradictorii, de la un gard la celalalt al tarcului istoriei, doar fiindca "cezarul" latra?! Bine, poate si pentru ca "din constructie" eu dispretuiesc multimile si urasc conducatorii, din tot sufletul. Back on topic: parerea mea este ca doar denominatiile (neo)protestante generate autohton sunt autentice ca izvor de traire pentru un roman. Adica succesorii lui Cornilescu & Popescu, dintre NP, iar dintre cei vechi, unitarienii (care au aparut in Ardeal, nota bene). Restul sunt, sau pot fi cu o mare probabilitate, agenti ai imperialistilor, constienti sau manipulati, exploatati sau platiti, e irelevant. Last edited by Barsaumas; 23.03.2015 at 19:17:54. |
|
||||
|
||||
![]()
Scenarii se pot face, iar unii chiar sunt cuprinși serios de fobii din acestea conspiraționiste. Dacă neoprotestanții sunt plătiți ca ”agenți ai imperialismului occidental”, de ce n-ar fi și ortodocșii plătiți ca agenți ai imperialismului rusesc? Dacă adventiștii nu aruncă cu pietre când au loc manifestații gay, ori dacă nu se isterizează împotriva cardurilor cu cip-cirip, înseamnă că sunt agenți ai nu știu cui? Haideți să fim serioși!
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu era vorba de contra-manifestatii gay.
Era vorba sa adune semnaturi pentru a schimba Constitutia in conformitate cu morala crestina. Dar se pare ca ei au o alta..
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cum se face, dar soiul asta de manifestari arata mai.... natural, mai la locul lor, intr-o biserica americana, cu negri care canta gospel. Cred ca daca m-as afla intr-o asemenea congregatie, as simti ca exista totusi un duh de adorare al lui Dumnezeu.
Copiate in Romania, sunt o noua forma fara fond, la fel de caraghioase ca furculisionul. Daca as fi fost printre fetele alea dragute, m-as fi abtinut tot timpul sa nu izbucnesc in ras, tata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fetelor alora le-ar trebui vizita unor soldati. Americani, rusi, euroizi, doesn't matter. :D Cum de ce? Sa discute cu ele prietenos si sa il primeasca toti pe duhu'. Buhu-hu-huuuuu! |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios ce confesiune or fi.
Dupa transa dubioasa pare a fi niscai penticostali/charismatici. E o tipa care printre maini impreunate si ochi dati peste cap rontaie guma si isi maninca unghiile :))
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 24.03.2015 at 09:58:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Stii ce trebuie acolo? Unu' sau chiar unii, care sa fi mancat multa fasole inainte. O singura basina cu adevarat sonora si puturoasa, si duhu' o purcede la sanatoasa din mijlocul adunarii charismatice.
Last edited by Barsaumas; 24.03.2015 at 18:32:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|