![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ideea este ca, de multe ori, acesti baieti timizi sunt si baieti buni. de aceea cred ca uneori fata trebuie sa preia initiativa. |
|
||||
|
||||
![]()
Baieti buni? La ce? Daca nu sunt in stare sa preia ei initiativa, inseamna ca nu sunt buni de nimic. Societatea are niste asteptari intemeiate de la sexul masculin si nu degeaba. Daca un barbat nu poate nici macar sa se bage in seama cu o femeie, te intrebi cum e in stare sa intretina o familie. Chestiile de genul asta tradeaza defecte ascunse.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca de intalniri si de povesti romantice,se descurca toti...sau aproape. Si eu am abordat un coleg de liceu,care mi-a fost amic/prieten in liceu,dar doar atat,am descoperit ca nu-l doresc de sot :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau esti un mascul alfa si este normal sa gandesti asa. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, clar, trebuie sa fii un mascul alfa ca sa ai curajul necesar sa te bagi in seama cu o femeie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
faci o confuzie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa nu mai spun de aceia care sunt atehnici,nepriceputi la mici interventii sau cei lipsiti de curaj si speriati. "Baietii mamei" sunt in partea de jos a listei!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
De avut am avut, dar nu...nu e el sotul meu, doar ca era un exemplu ca la o adica si fetele pot aborda baieti, fara a fi neaparat penibile :D
|
||||
|
||||
![]()
Ce i se poate intampla unui barbat daca fata care-l intereseaza,nu-i impartaseste acelasi sentiment?O saptamana-doua de tristete(poate nu chiar atat de mult).
Restul sunt cazuri patologice.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Putea la fel de bine sa refuze abordarea daca nu era convins ca-i place la prima vedere persoana care o face... Esti de acord?
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|