Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2012, 18:04:43
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aurelia1984 Vezi mesajul
Dumitru, sa stii ca de multe ori m-am pus in situatia baietilor timizi. Am fost tentata sa fac din baieti/barbati o categorie compacta care, in comparatie cu fetele, daca plac pe cineva, au si avantajul ca se cade sa preia initiativa si sa se lamureasca fara sa piarda timpul daca li se raspunde sau nu. Dar de fapt categoria asta se refera la baietii siguri pe ei. Baietii timizi isi creeaza mai greu premise pentru incredere in sine si se refac mai greu dupa un refuz. Si unii din ei au si tendinta sa se indragosteasca de fete cu mare popularitate care-i resping si ii fac de ras de multe ori in fata altora.
corect.
ideea este ca, de multe ori, acesti baieti timizi sunt si baieti buni.
de aceea cred ca uneori fata trebuie sa preia initiativa.
Vechi 12.04.2012, 18:30:06
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
corect.
ideea este ca, de multe ori, acesti baieti timizi sunt si baieti buni.
de aceea cred ca uneori fata trebuie sa preia initiativa.
Baieti buni? La ce? Daca nu sunt in stare sa preia ei initiativa, inseamna ca nu sunt buni de nimic. Societatea are niste asteptari intemeiate de la sexul masculin si nu degeaba. Daca un barbat nu poate nici macar sa se bage in seama cu o femeie, te intrebi cum e in stare sa intretina o familie. Chestiile de genul asta tradeaza defecte ascunse.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Vechi 12.04.2012, 18:41:54
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Heheee...poti fi originala . Eu am abordat o data un baiat, coleg de facultate, spunandu-i ceva de genul " S-ar putea sa-ti spun ceva!"( asa mai pe un ton indecis)...si lasand apoi totul in aer, si asa vezi daca umbla dupa tine sa afle ce ai sa ii spui...sau nu il intereseaza :))

Nah, pe mine asa m-a dus capul :D
Aha,si ai avut succes?El este sotul tau ?
Ca de intalniri si de povesti romantice,se descurca toti...sau aproape.

Si eu am abordat un coleg de liceu,care mi-a fost amic/prieten in liceu,dar doar atat,am descoperit ca nu-l doresc de sot :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 12.04.2012, 18:42:59
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Baieti buni? La ce? Daca nu sunt in stare sa preia ei initiativa, inseamna ca nu sunt buni de nimic. Societatea are niste asteptari intemeiate de la sexul masculin si nu degeaba. Daca un barbat nu poate nici macar sa se bage in seama cu o femeie, te intrebi cum e in stare sa intretina o familie. Chestiile de genul asta tradeaza defecte ascunse.
greseti elementar.
sau esti un mascul alfa si este normal sa gandesti asa.
Vechi 12.04.2012, 18:50:01
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
greseti elementar.
sau esti un mascul alfa si este normal sa gandesti asa.
Da, clar, trebuie sa fii un mascul alfa ca sa ai curajul necesar sa te bagi in seama cu o femeie.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Vechi 12.04.2012, 18:53:37
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Da, clar, trebuie sa fii un mascul alfa ca sa ai curajul necesar sa te bagi in seama cu o femeie.
nu era vorba de curajul de a te baga in seama cu o femeie.
faci o confuzie.
Vechi 12.04.2012, 18:56:48
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Perfect de acord,Horatiu.
Sa nu mai spun de aceia care sunt atehnici,nepriceputi la mici interventii sau cei lipsiti de curaj si speriati.
"Baietii mamei" sunt in partea de jos a listei!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 12.04.2012, 19:05:56
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Aha,si ai avut succes?El este sotul tau ?
Ca de intalniri si de povesti romantice,se descurca toti...sau aproape.

Si eu am abordat un coleg de liceu,care mi-a fost amic/prieten in liceu,dar doar atat,am descoperit ca nu-l doresc de sot :)
De avut am avut, dar nu...nu e el sotul meu, doar ca era un exemplu ca la o adica si fetele pot aborda baieti, fara a fi neaparat penibile :D
Vechi 12.04.2012, 19:06:33
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Ce i se poate intampla unui barbat daca fata care-l intereseaza,nu-i impartaseste acelasi sentiment?O saptamana-doua de tristete(poate nu chiar atat de mult).
Restul sunt cazuri patologice.
Vechi 12.04.2012, 19:11:19
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
De avut am avut, dar nu...nu e el sotul meu, doar ca era un exemplu ca la o adica si fetele pot aborda baieti, fara a fi neaparat penibile :D
Succesul nu ti-a venit din abordare ci din ceea ce reprezinti tu altora...
Putea la fel de bine sa refuze abordarea daca nu era convins ca-i place la prima vedere persoana care o face...
Esti de acord?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suferinta costel Generalitati 36 19.09.2024 00:20:42
Suferinta Ovidiu_26 Generalitati 8 19.09.2024 00:05:39
Bunicul din visul fetei mele clementia Generalitati 13 17.06.2011 13:06:08
Suferinta unui orb Elena_Elena Intrebari utilizatori 3 13.09.2010 20:14:49
suferinta=mantuire? eulaura Generalitati 26 28.08.2009 01:15:19