![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect. :) Și încă într-un loc... Poruncile sunt redate într-o formulare puțin diferită... tot în Pentateuh. Nu-ți zic mai mult. :)
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
||||
|
||||
![]()
scuze,am reeditat,raspunsu-i mai jos
|
|||
|
|||
![]()
Deuteronom 5: 6-21. Codana testează poporul la cunoștințe biblice!
|
|||
|
|||
![]()
Da, perfect. :)
Preia ștafeta. :)
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
||||
|
||||
![]()
sa traiti,mare plasa am luat,dar...
cati ani a domnit peste israel,regele david,fiul lui isai?
|
|||
|
|||
![]()
40 de ani....
|
|
|||
|
|||
![]()
,,David era in varsta de treizeci de ani cand s-a facut imparat si a domnit patruzeci de ani. "(II Samuel 5:4).Ovidiu a raspuns primu :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Cui a lasat Mantuitorul dreptul de a savarsi Sfintele Taine?
ps: cu asta va zic noapte buna |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sf. Euharistie: "Faceti aceasta in amintirea Mea" Sf. Spovedanie: "Catora le veti dezlega pacatele......." |
|
||||
|
||||
![]()
mai era si la 1cronici29,26-27,corect,preia stafeta si-l rog pe ovidiu sa nu fie suparat,a lipsit textul
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|