![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fred a pomenit, ăla care se gândește la tine... sau la mine.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
cine este Fred?!
|
|
||||
|
||||
![]()
Soțul Wilmei.
|
||||
|
||||
![]()
la răspunsul asta m-am gândit și eu, având în vedere că sunt fan :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici un cadou minunat pentru toți sectanții și toți ereticii și pentru toți păgânii și idolatrii și ateii și pentru toți dracii, comunistoizii și masonii... adică pentru toți frații...
...de la un umil creștin ortodox israelit amărât care așa ca Tata săracul 'milă voiește și nu jertfe'. Da, da, abea când a plecat plângând... Last edited by vsovivivi; 17.01.2013 at 14:52:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce-o fi în capul tău numai tu știi. Un amestec mai "exotic" ca la tine încă nu am întâlnit .
Last edited by ovidiu b.; 18.01.2013 at 10:41:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă tu nu pricepi ce scriu, asta nu înseamnă că e ceva exotic ci mai degrabă exodic. Sau probabil că tu nu ești deacord să nu cumva să urâm sectanții și ereticii, dracii sau păgânii... ca să nu se lovească piciorul lor de vreo piatră, și dacă nu ești deacord să-i iubim căci Domnul pe toți deopotrivă îi iubește atunci probabil că vrei să le dăm foc în piețe sau să-i răstignim așa cum a răstignit Crassus pe toți gladiatorii și toți sclavii care au dorit libertate pe marginea drumurilor Romei sau să-i prigonim ca nu cumva să se amestece cu oile noastre pe care le mulgem și le tundem numai noi, numa' noi doi, bibilică bibiloi. Păi nu zice Hristos că ai Tatălui sunt și că pe oricine vine la El nu-l va scoate afară căci Tatăl este Cel ce-i mână la El? Și oare nu Tatăl este Creatorul tuturor lucrurilor și ființelor? Fie-vă milă deci de Dumnezeu Săracul și nu mai răstălmăciți scripturile și porunca!.. fiindcă în gLume sunt și neghine rele adică fiii celui rău, lupii ăia ce stau ascunși sub haină de oaie, de biserică sau de sfințișori și care au mare poftă de libertate, adică se eliberază ei nu de păcate și mândrii ci de răspunderea înaintea lui Dumnezeu când Acesta le arată hăinuța sau cămășuța lor plină de pete... de păcură care stă gata să se aprindă usturător ca de supărată pretenție absurdă să arunce ei benzina de taină pe toți cei din jur... ca să ardă și ei săracii dacă și așa tot stau dejabba. Dar să știi că ai dreptate, deci nu te contrazic, chiar nu e nevoie să iubești pe nimeni altcineva decât pe Hristos și pe restul să-i lași baaltă ca nu cumva să te pună dracool să ai putere prin vreun organ sau mădular și să te molipsești și tu de toate răutățile și prostiile și perversiunile pe care le fac ei... în frunte cu popa ăla care-i condamnă mereu pe nedrept... săracii de ei. Last edited by vsovivivi; 18.01.2013 at 10:38:16. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce îmi pui în gură cuvinte pe care doar mintea ta le debitează?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și care sunt mă rog cuvintele pe care ți le-am pus în guriță?.. căci eu ți-am răspuns îndrăznind să pricep ceea ce aveai în minte căci rezultă din text și nu ceea ce ai spus sau n-ai spus ca să trebuiască să-ți pun eu ție cuvinte de care te dezici. Deci ia să vedem ce cuvinte am zis eu că le-ai scris tu ca să te contrazic și prin asta să mă laud pe mine în loc să las loc de bună ziua? Că văd că nu faci altceva decât să mă acuzi de câte ceva... în ambele postări... dar nu direct ci așa ironic și ocult și deductiv insinuant și neclar... în sensul că 'nu citiți că acolo e ceva toxic'... deci ești pe post de un fel de afiș cu moartea sub care scrie ceva ca să avertizeze: Pericol Mare!!!... adică sminteală. Păi nu ți-e rușine ție obrazului măcar un pic?.. să faci și pe prostul apoi susținând că-ți pun cuvinte grele în gură? Last edited by vsovivivi; 18.01.2013 at 14:44:01. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|