Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2013, 17:26:23
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Păi cu ce să mă plătească ei pe mine?.. că-s mult mai săraci sărmanii... sunt mult mai săraci de averi... însă cu Duhul.

Fred, cred că am mai explicat destul pe tot felul de fire că am fost deja prea bine plătit de Dumnezeu cu mană cerească ascunsă și nu ca din aia de pe vremea lui Israel cel vechi sau cu prepelițe, ci cu averi cerești și curate pe care nu mi le poate da nimeni altcineva decât Dumnezeu și nici nu mi le poate confisca nimeni din mâna Lui.

Iar ei nu trimit pe nimeni în apostolat ci dacă le cere Dumnezeu se duc chiar ei înșiși ca să mustre cetatea aceea așa cum Iona a mustrat pe Ninive și s-a pocăit ea, dar după o vreme au zis că nu ar fi fost distruși și proorocul a fost un păcălici și atunci le-a venit lor sfârșitul...

Și a zis Ch-efa că nu poți cumpăra Harul cu banii lu' mamona și viclenia lu' taticool, nu se poate fiindcă Harul e curat de orice fel de mită și fățărnicie și viclenie și de orice fel de răutate și absurditate. Harul e bun ca binecuvântarea din Dumnezeu și ca tot ceea ce este bun și este din Dumnezeu. Așa că 'dați Cezarului ce este al Cezarului...', (diadema și lozinca și înscrisurile) iar 'aururul' dați-l lui Dumnezeu adică săracilor... în Duh.

Dați voi și nu mă tot ispitiți pe mine la discuții ca să fac apostolat pro sau contra pentru bani... pro sau contra Cezarului... mituindu-mă că am apărat ortodoxia, căci nu ortodoxia vreți voi să apărați ci minciuna vicleană lansată de popa, minciună cu pretenție de mântuitoare scurtă înțelepciune...

Puiul de om nu crede decât în minciunile popii... fiindcă e foarte superstițios și credul.

De ce credeți voi că i-a zis Domnul lui Iezechiel să mânce pâine din balegă de om?
a pomenit cineva de bani?!
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 17:37:48
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
a pomenit cineva de bani?!
Fred a pomenit, ăla care se gândește la tine... sau la mine.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 17:45:30
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Cool

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Fred a pomenit, ăla care se gândește la tine... sau la mine.
cine este Fred?!
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 19:24:56
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Soțul Wilmei.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 19:29:01
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Soțul Wilmei.
la răspunsul asta m-am gândit și eu, având în vedere că sunt fan :D
Reply With Quote
Vechi 17.01.2013, 14:30:21
Banned

Implicit Dedicație specială pentru Willma și Betty

Uite aici un cadou minunat pentru toți sectanții și toți ereticii și pentru toți păgânii și idolatrii și ateii și pentru toți dracii, comunistoizii și masonii... adică pentru toți frații...
...de la un umil creștin ortodox israelit amărât care așa ca Tata săracul 'milă voiește și nu jertfe'.

Da, da, abea când a plecat plângând...

Last edited by vsovivivi; 17.01.2013 at 14:52:28.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2013, 14:47:49
ovidiu b.
Guest

Implicit

Ce-o fi în capul tău numai tu știi. Un amestec mai "exotic" ca la tine încă nu am întâlnit .

Last edited by ovidiu b.; 18.01.2013 at 10:41:08.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2013, 10:24:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ce-o fi în capul tău numai tu știi. Un amestec mai "exotic" ca la tine încă nu am întâlnit .
Ce-o fi o fi!

Dacă tu nu pricepi ce scriu, asta nu înseamnă că e ceva exotic ci mai degrabă exodic.

Sau probabil că tu nu ești deacord să nu cumva să urâm sectanții și ereticii, dracii sau păgânii... ca să nu se lovească piciorul lor de vreo piatră, și dacă nu ești deacord să-i iubim căci Domnul pe toți deopotrivă îi iubește atunci probabil că vrei să le dăm foc în piețe sau să-i răstignim așa cum a răstignit Crassus pe toți gladiatorii și toți sclavii care au dorit libertate pe marginea drumurilor Romei sau să-i prigonim ca nu cumva să se amestece cu oile noastre pe care le mulgem și le tundem numai noi, numa' noi doi, bibilică bibiloi.

Păi nu zice Hristos că ai Tatălui sunt și că pe oricine vine la El nu-l va scoate afară căci Tatăl este Cel ce-i mână la El? Și oare nu Tatăl este Creatorul tuturor lucrurilor și ființelor?

Fie-vă milă deci de Dumnezeu Săracul și nu mai răstălmăciți scripturile și porunca!.. fiindcă în gLume sunt și neghine rele adică fiii celui rău, lupii ăia ce stau ascunși sub haină de oaie, de biserică sau de sfințișori și care au mare poftă de libertate, adică se eliberază ei nu de păcate și mândrii ci de răspunderea înaintea lui Dumnezeu când Acesta le arată hăinuța sau cămășuța lor plină de pete... de păcură care stă gata să se aprindă usturător ca de supărată pretenție absurdă să arunce ei benzina de taină pe toți cei din jur... ca să ardă și ei săracii dacă și așa tot stau dejabba.

Dar să știi că ai dreptate, deci nu te contrazic, chiar nu e nevoie să iubești pe nimeni altcineva decât pe Hristos și pe restul să-i lași baaltă ca nu cumva să te pună dracool să ai putere prin vreun organ sau mădular și să te molipsești și tu de toate răutățile și prostiile și perversiunile pe care le fac ei... în frunte cu popa ăla care-i condamnă mereu pe nedrept... săracii de ei.

Last edited by vsovivivi; 18.01.2013 at 10:38:16.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2013, 10:42:21
ovidiu b.
Guest

Implicit

De ce îmi pui în gură cuvinte pe care doar mintea ta le debitează?
Reply With Quote
Vechi 18.01.2013, 14:36:20
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
De ce îmi pui în gură cuvinte pe care doar mintea ta le debitează?
Nu mintea ci inima le debitează cu măsură căci 'din preaplinul inimii grăiește gura', și e vorba de a mea și nu de a ta...

Și care sunt mă rog cuvintele pe care ți le-am pus în guriță?.. căci eu ți-am răspuns îndrăznind să pricep ceea ce aveai în minte căci rezultă din text și nu ceea ce ai spus sau n-ai spus ca să trebuiască să-ți pun eu ție cuvinte de care te dezici.

Deci ia să vedem ce cuvinte am zis eu că le-ai scris tu ca să te contrazic și prin asta să mă laud pe mine în loc să las loc de bună ziua? Că văd că nu faci altceva decât să mă acuzi de câte ceva... în ambele postări... dar nu direct ci așa ironic și ocult și deductiv insinuant și neclar... în sensul că 'nu citiți că acolo e ceva toxic'... deci ești pe post de un fel de afiș cu moartea sub care scrie ceva ca să avertizeze: Pericol Mare!!!... adică sminteală. Păi nu ți-e rușine ție obrazului măcar un pic?.. să faci și pe prostul apoi susținând că-ți pun cuvinte grele în gură?

Last edited by vsovivivi; 18.01.2013 at 14:44:01.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57