![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-ți convine, te dai cu capul de pereți, te înșeli că e mai bine în altă parte sau postezi la greu aberații pe topicul despre viclenia sectanților. E așa de greu de priceput?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu pricepi ca pentru mine cuvantul de "ascultare" in BO a devenit un chimval rasunator de cand am descoperit tot mai mult ca un preot zice una, un alt preot alta, Biblia uneori alta, si toti se lauda ca ar detine tot adevarul? Ascultare fata de cine in toata harababura asta in care nimeni nu are curajul sa recunoasca de fapt ceea ce-i Adevar de ceea ce-i prejudecata si datini omenesti? |
|
||||
|
||||
![]()
Tu vorbesti de judecat oamenii? pana si pe Sfintii Parinti ti-ai permis sa-i judeci :) Ti-am spus parerea mea, pe baza celor scrise de tine, asa cum ni te-ai dezvaluit pe forum. Tu insasi ai recunoscut nelinistea si ceea ce te framanta, faptul ca te simti discriminata, abuzata etc. eu am rezumat-o prin "stare de vensnica nemultumire".
Last edited by ioanna; 22.08.2011 at 14:18:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Sincer să fiu am îndoieli că este așa cum spui și nu este de fapt vorba de, vorba Ioannei, veșnică nemulțumire, sau Doamne ferește, vreo suferință.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La asta m-am referit cand am zis ca judeci fara sa cunosti. Cat despre sfinti, n-am judecat nimic, am spus adevarul: nu am voie sa ii numesc parinti, iar cei dintre ei care s-au pronuntat in nume personal pentru diferente in Biserica pentru drepturi mai putine pentru femei fata de barbati, au discriminat. Este un pur adevar, nu judecata. Nu am zis deloc ca nu ar fi sfinti, asta ar fi insemnat sa judec. Sunt sfinti dar asta nu inseamna ca am de invatat de la ei sa accept discriminarea. Omul poate gresi din nebagare de seama, poate trai intr-un mediu cultural de asa natura incat sa nu isi dea seama ca exista discriminare, ori aceasta nebagare de seama Dumnezeu nu o ia in nume de rau. Cand insa traiesti intr-un mediu care iti permite sa deschizi ochii, nu se mai poate numi nebagare de seama faptul de a-i tine in continuare inchisi si cu atat mai mult sa imiti nebagarea de seama a altora la care era justificata prin timpul in care a trait. Last edited by Adriana3; 22.08.2011 at 14:50:36. |
|
|||
|
|||
![]()
In cazul asta inseamna ca nu ati vorbit inca cu suficienti preoti ca sa va dati seama. Si nici problemele femeilor nu cred ca le discutati cu ei. La barbati e mai simplu pentru ca sunt si ei tot barbati.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
E drept că nu prea am de ce să vorbesc cu prea mulți preoți. Eu sunt însurat.
![]() Cât despre problemele femeilor, soția mea vorbește cu duhovnicul ei și n-am auzit-o să se plângă sau să fie nemulțumită de ceva.
|
|||
|
|||
![]()
Nici surorile mele nu se plang, dar asta nu inseamna ca nu exista efecte negative in sufletul lor. Si multe nu se plang, dar efectele negative exista si se manifesta sub diverse forme. Iar altele prefera sa sufere si sa inghita in tacere, si cunosc destule si din acestea, inclusiv calugarite sau teologi (femei) de inalta tinuta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|