![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ,, Fariseul statea in picioare si a inceput sa se roage in sine astfel: ,,Dumnezeule iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, hrapareti,nedrepti, preacurvari sau chiar ca vamesul acesta"
|
|
|||
|
|||
![]()
Așa, așa...cu aceeași monedă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre partea cu simtitul, insa, Igor sa ma ierti Nu prea creditez proiectii, chit ca poate-o sa ma certi. Decat sa-mi exalt simtirea ca sa dibui protestanti Mai bine mi-o-ntorc acasa, spre ogorul cu talanti. ......:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Pelerin spre răsăritul personal, iadul" fiecare postează imaginile ce le are în suflet. Pentru toți protestanții vechi și noi: ![]() ![]() ![]() "De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, fiind singur de sine osândit" (Tit 3, 10-11) "unii, lepădându-le, au căzut din credință; Dintre aceștia sunt Imeneu și Alexandru, pe care i-am dat satanei, ca să se învețe să nu hulească." (I Timotei 19-20) ANATEMA tuturor ereziilor. Fiindcă ele, ereziile, țin suflete minunate departe de Împărăția Cerurilor. Doamne, ai milă de noi. Amin.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 18.02.2016 at 13:20:42. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.....:)
Excelent, buna inspiratie ai avut, Crinrin; saru'mana! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ,, Eu Ioan, fratele vostru, care sunt partas cu voi la necaz, la Imparatia si la rabdarea in Isus Hristos, ma aflam in ostrovul care se cheama Patmos, din pricina Cuvantului lui Dumnezeu si din pricina marturiei lui Isus Hristos"
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ,, Robul Meu Moise a murit: acum scoala-te, treci Iordanul acesta, tu si tot poporul acesta, si intrati in tara pe care o dau copiilor lui Israel. Orice loc pe care-l va calca talpa piciorului vostru vi-l dau, cum am spus lui Moise"
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ,, Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele si o lumina pe cararea mea"
|
|
|||
|
|||
![]()
Ruina bisericii mănăstirii Sâmbăta de Sus, secolul al XIX-lea
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
carti minunate pentru copii, cu reducere 20% | briliant16 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 25.08.2018 09:03:44 |
lucruri minunate in...videoclipuri | maria-15 | Generalitati | 87 | 16.11.2015 11:47:16 |
Caut locuri minunate! | Adriana-Simona | Generalitati | 22 | 14.03.2011 16:53:12 |
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 15 | 06.01.2011 10:45:18 |
Predici minunate ... | mihai anton | Rugaciuni | 0 | 17.04.2010 22:21:46 |
|