![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani, Mihai!
|
|
|||
|
|||
![]()
Un caladuros si sincer la multi ani!Bucurii si impliniri alaturi de cei dragi,draga Mihai.
|
|
||||
|
||||
![]()
LA MULTI SI BINECUVANTATI ANI, draga Mihai!
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
|||
|
|||
![]()
Multa sanatate bucurie pace multa har si binecuvantare de la Dumnezeu sa ai
si sa traiesti intru multi si fericiti ani |
|
||||
|
||||
![]()
" Ai spus vreodata: Nimeni nu ma iubeste cu adevarat?… Dumnezeu iti spune si azi: Te iubesc! Ioan 3:16 Ai spus vreodata: Sunt prea obosit?… Dumnezeu iti spune si azi: Eu am sa-ti dau odihna. Matei 11:28 Ai spus vreodata: Nu mai stiu incotro sa o apuc...? Dumnezeu iti spune si azi: Eu am sa-ti indrum pasii. Proverbe 3:5-6 Ai spus vreodata: Nu pot sa fac nimic…?Dumnezeu iti spune si azi: Poti totul in Hristos, care te intareste. Filipeni 4:13 Ai spus vreodata: Nu ma pot ierta pentru ce am facut? Dumnezeu iti spune si azi: Eu te iert. 1 Ioan 1:9. "
Multa sanatate si numai impliniri, iti doreste icamilin
|
|||
|
|||
![]() Frumoasă să-ți fie viața la fel cu această însorită zi de mai,să ai multă sânătate iar zilele să-ți fie pași spre desăvârșiere și spre câșigarea virtuților.
[COLOR=red]"[/COLOR][SIZE=3][COLOR=red]La mulți ani"[/COLOR] .[/SIZE] [COLOR=sienna]cu dragoste creștinească îți urează Dorina[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani, Mihai ! Multi si sanatosi, sanatosi, sanatosi! Comoara e sanatatea !
Sa te bucuri de tot ce te inconjoara, de fiecare petala, de orice raza, de caldura fiecarui zambet! Domnul cu tine! |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani !
|
|
|||
|
|||
![]()
Vă mulțumesc frumos tuturor. Urările voastre m-au emoționat realmente.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|