![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
„Protocoalele înțelepților Sinoului” sunt false și se bazează pe minciună și antisemitism.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand vad ce-ai scris acolo http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=202 nu prea-mi vine a crede.....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Iar te grăbești să tragi concluzii în ceea ce mă privește?
Edit: și ateii, că tot i-ai adus în discuție, sunt capabili de bine, nu numai credincioșii. De fapt, credincioșii s-au dovedit de multe ori capabili de un rău mult mai mare, în numele credinței lor. Last edited by Kronos; 12.06.2012 at 23:56:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am grabit, ti-am citit postarile.
Sa zicem ca poate ai un dumnezeu dar atat timp cat este un dumnezeu fals nu te face mai bun decat un ateu. Citat:
Asta nu inseamna ca e bun. Si ateii sunt credinciosi. Doar ca nu cred in Dumnezeu ci in povesti de ale lor. Intr-adevar, credinciosii au facut cel mai mare rau in istorie, mai exact cei care au crezut in falsi dumnezei. Iar aici se pot incadra si ateii. Last edited by AlinB; 13.06.2012 at 00:18:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by Kronos; 13.06.2012 at 00:24:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate crede si Kronos in ceva..in Arhitectul Universului in care cred masonii
|
|
||||
|
||||
![]()
...dar faptele lor sunt impotriva lui Dumnezeu !
Credință cunoscătoare au și dracii, iar credința lucrătoare o au numai creștinii cei buni. Credința care este împodobită și îmbrăcată cu fapte bune este credință lucrătoare, care aduce mântuire sufletului. Numai credința care se lucrează prin dragoste, numită credință ortodoxă lucrătoare, îl poate mântui pe om. Last edited by tot-Laurentiu; 13.06.2012 at 00:39:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
antiecumenism e nazist, capitalism=nazism, dezinformare, francmasonerie, incultură, rotary |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noul sef al Masoneriei romane ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 109 | 08.01.2011 23:33:21 |
Ortodoxia si masoneria | Don_Juan | Generalitati | 29 | 26.02.2010 11:43:47 |
Biserica lui Hristos si Masoneria | Laurentiu | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 0 | 26.12.2007 00:19:38 |
|