![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.b-o.ro/Stire-video-MediaT...DE_INGERI.html
La toate acestea au contribuit poate și rugăciunile frățiilor voastre. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi puteti spune despre ce e vorba in stire? Tare frumusel baietelul, a mai crescut! Sa il ajute Dumnezeu!
|
|||
|
|||
![]()
Doamna din imagine este bunica lui Radu. Ea s-a luptat mult pentru a strânge bani și a mediatiza cazul micuțului care este reabilitat dar trebuie să continue tratamentul. Zilele trecute a fost un spectacol caritabil la care au răspus prezent foarte mule vedete din muzica românescă. S-u adunat câteva mii de eur.
Ea mulțumește tuturor celor care nu au trecut nepăsători penste suferința acestei familii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa il ajute Dumnezeu sa se vindece si familiei sa ii dea putere!
|
|||
|
|||
![]()
Ieri m-am întâlnit pe stadă cu bunica lui Radu Ștefan. Dacă ultima oară când am văzut-o era fericită că Radu e bine și va veni acasă acum plângea pe stradă și era distrusă.
Cancarul a recidivat, are metastaze iar medicii nu mai sunt câtuși de puțin așa optimiști și îi pregătesc pe părinți pentru tot ce poate fi mai rău. Aceștia sunt deja cu moralul la pământ și se întrebă cât îi va mai încerca Dumnezeu. E greu pentru ei. Dumnezeu să-i întărească și să ne rugăm să rămână tari în credință în acestă foarte grea încercare. Rugăciunile noastre au ajutat mult dar se pare că Dumnezeu are planul lui cu aceste suflete. |
|
||||
|
||||
![]()
Fara indoiala ca rugaciunile pentru aproapele sunt importante si bine-primite de Dumnezeu, dar prea ararori sunt facute asa cum ar avea nevoie bolnavul. Personal, am mari rezerve ca, citind un mesaj fugitiv, omul este lovit de o profunda durere si se pune pe rugaciune. De cele mai multe ori, el uita dupa urmatorul "clic".
Oare cati dintre userii acestui forum, ar indrazni ei insisi sa ceara un astfel de ajutor? De cele mai multe ori, jena pe de o parte, iar pe de alta, indoiala ca ar avea cu adevarat efect, ne face sa pastram in adancul sufletului nostru durerea la necaz si sa ne rugam in familie, sau alaturi de cei apropiati, care ne cunosc dintotdeauna. De o vreme, alaturi de alte persoane foarte dragi, simt o astfel de durere; parintele meu duhovnic a suferit un preinfarct. Dupa cateva zile de la acest eveniment, a mers la Bucuresti pentru un control mai amanuntit... Pe data de 16 Oct. este programat pentru operatie la inima. Are de facut nu mai putin de 4 by-pass-uri. Iar pentru asta e nevoie de foarte multi bani. Iar el este abia pe linie de plutire, cum nu ma indoiesc ca sunt foarte multi dintre preotii din Romania. Vestea bolii, dar mai ales a neputintei unui slujitor smerit al Bisericii, de a-si putea plati singur, sau cu ajutorul Episcopiei, operatia, pe mine m-a zguduit rau de tot. Iar ca mine, am mai observat si pe altii. La rugaciune, am plans ca un copil, fiindca acest preot are acel ceva pe care multi preoti nu-l au: pe langa smernie si caldura sufleteasca, este mereu "puterea exemplului". Oricat ai cauta, nu-i poti reprosa ca preot, nimic. Si totusi, despre asta refuza sa vorbeasca sau sa ceara ajutor cuiva. Pur si simplu isi pune nadejdea in Dumnezeu. Impreuna cu cativa apropiati, ne-am solidarizat si am incercat sa sensibilizam pe cei care-l cunosc. Am reusit astfel sa strangem ceva, dar inca suntem departe de suma necesara. Sa ne intelegem: nu scriu acest mesaj pentru a cere cuiva ajutorul pentru parintele meu duhovnic si nici pentru a dovedi cuiva cat de bun samaritean sunt eu. Vreau doar sa va pun la dispozitie un aspect real, dintr-o lume reala. De multe ori suntem rugati de straini sa contribuim cu cat putem la rezolvarea unor probleme de suflet, si ne lasam convinsi, mai ales daca cel care prezinta situatia are o mare putere de convingere. Iar cand e vorba de cineva din imediata noastra apropiere, care contribuie poate din plin la armonia in propria noastra familie, trecem aproape nepasatori, mai ales fiindca ii este foarte jena sa ne ceara ajutorul. Dar, dincolo de orice speculatie sentimentala, discutam cu o alta doamna preoteasa pentru care am deasemenea toata consideratia, este durerea crunta fiindca Episcopia refuza sa-si ajute pana si pe cei mai induhovniciti slujitori. Pentru ca, personal, refuz sa cred ca nu are la cunostinta starea lui de sanatate, sau ca nu are de unde pune la dispozitie 6-7.000 de euro, cat costa operatia cu tot ce implica ea. Nadajduesc ca Dumnezeu va orandui cum stie El mai bine, ca din "banutul vaduvei", bunul nostru parinte-duhovnic sa-si recapete din nou vigoarea de altadata. Nu cer nimanui sa se roage, dar poate un simplu gand bun transmis acolo sus pentru parintele Ionel, va insemna totusi ceva!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
ps: dacă nu sunt indiscret din ce zona e părintele, poate ajugem în zonă? dacă îți este mai comod un mesaj pe privat, nu mă deanjează. Last edited by ovidiu b.; 26.09.2012 at 17:35:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu tristete in suflet va anunt ca RADU STEFAN a plecat spre vesnicie, de Craciun 2012. Era plecat la tratament in Germania, insa din pacate nu a putut fii salvat de medici. Dupa ce s-a intors acasa, a mai trait cateva zile si bunul Dumnezeu i-a usurat boala, luandu-l in imparatia Cerurilor. Ana-Maria, te rog frumos sa-i stergi numele din lista compusa pe topicul "grup de rugaciune" si sa-l adaugi la pomelnicul celor adormiti intru Domnul! Sincere condoleante familiei indurerate, putere si tarie sa poata accepta planul lui Dumnezeu, deloc usor. Maica Domnului sa va intareasca! " Cu sfintii odihneste Hristoase, sufletele adormitilor robilor Tai, unde nu este durere, nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit. "
|
||||
|
||||
![]()
La întâmplare...
A fi un înger pe pamant E ca și cum nu aș trăi nicicând În lumea asta mică, care Traiesc cu toții la-întâmplare. Acum, m-am dus și nu mai sunt Nu mi-a plăcut pe-acest pamant, Unde e clar că fiecare Trăiește viața la-întâmplare. M-am dus în ceruri, în abis Unde nimic nu este trist Și sunt cu toți copii care, Nu au plecat la-întâmplare. Destinul meu,deși-a fost trist A fost de la-nceput precis: Să am cu mine o misiune Din care-aproape fiecare Ar trebui ca să învețe Că viața-i DAR, nu întâmplare... Iar pentru mine acest DAR Mi-a fost luat cu mare har De TATAL nostru cel ceresc Aproape fără să clipesc, Ducandu-mă în altă CASĂ Unde e viață veșnică, aleasă. Lăsând în urma mea durere Fără să știu că pe pământ Absența doare...eu nu mai sunt! Și fără pic de alinare Mi-am lăsat părinții, care, Nu mai au lacrimi să mă plângă. Te rog, mamica mea cea dragă, Chiar de nu sunt pe-acest pamant Să nu mă plângi Căci știi...mă doare Și niciodată n-o să alungi Acea tristețe ce-am lăsat În urma mea când am plecat. Te rog, mamica mea, nu mai ofta Căci doare fiece lacrimă de-a ta! Mesaj de la Raducu prin mami... Alice.
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Vreau sa il ajut pe acest poet-crestin" | eusebiu | Generalitati | 2 | 14.01.2013 05:14:29 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|