![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
si legionarii si comunistii cu nazistii si masonii au facut numai rau acestei lumi....e bine sa ramanem cu credinta in Dumnezeu si sa ne lepadam de toate cele acre care aduc razboaie si alte nenorociri
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea era sa nu generalizam. Unii si-au demonstrat credinta in Dumnezeu, chiar daca au fost arestati pentru ca au fost legionari.
|
|||
|
|||
![]()
Păi legionarii nu erau decât niște îndrăzneți aventurieri... și voi ați văzut prea multe filme cu hoți și vardiști și v-ați simțit datori să le faceți osanale și temenele acestor cozi de topor ce au vândut legiunea furerului, doar pentru că aveau crucea la gât..? Păi cine a mai văzut să înlocuiești crucea cu gardul de fier? Și din frății de cruce au devenit frați gardieni pubilici de fier. Cred că și căpitanul se zvârcolea în coșciug văzând cum ucigașii lui îl „cinstesc” atât de grandios și cum în numele lui au vândut complet țara, masonilor și naziștilor iar mai târziu, aceiași au vândut-o bolșevicilor devenid un fel de naționaliști ai trădărilor fără sfârșit, la nesfârșit, naționaliștii ceaușiști, sau de ce credeți voi că pura ceaușescu la fel ca iliescovici o cușmă neagră? E filonul trădării naționale care strigă într-una către ceilalți „prindeți hoții” crezând că o să scape basma curată... după formula hoțul strigă hoții ca să pară vânzâzător cinstit.
Nu mai credeți în basme... căci scufița roșie e doar o poveste. Last edited by vsovivi; 01.03.2011 at 13:50:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am citit... carti. Tiparite cu aprobarea BO. Wow... va uimeste nu? Recititi-mi postarile si vedeti la care "frati de cruce" m-am referit. Dar dumneavoastra sunteti liber sa credeti ce vreti, la fel si eu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mie imi este greu sa mi le imaginez... mai ales sa le traiesc. Unii au cedat atunci, s-au cait apoi si s-au intors la Hristos. Unii cu voia lui Dumnezeu au scapat de torturile de la Pitesti.
|
|||
|
|||
![]()
Pai de asta i-am intrebat mai ales pe cei care sunt impotriva legionarilor..sa raspunda ei la acele intrebari..
si eu m-am gandit si nu cred ca rezistam.. dar multi legionari avand credinta in Dumnezeu au trecut prin acele chinuri groaznice si multi au ajuns martiri.cred ca foarte putini de pe acest forum ar fi rezistat in temnitele comuniste;ganditi-va ca torturile nu erau numai trupesti ci si psihice si sufletesti. si de ce erau torturati? ca sa se lepede de credinta in Dumnezeu,cum au fost torturati Sfintii martiri cand nu vroiau sa se inchine la idoli. Si voi comparati legionarismul cu comunismul sau masoneria care sunt satanice? Numai un om inconstient poate sa zica asa ceva. Adica ii comparati pe legionarii din temnitele comuniste care se rugau,citeau din filocalii,Biblie si ziceau rugaciunea inimii- deci ii comparati cu comunistii atei si cu masonii satanisti? inseamna ca v-ati pierdut mintile. |
|
|||
|
|||
![]()
am zis si o repet....aceste structuri au sucombat aceasta tara....sa vina un porumbel al pacii si sa ne zica ce sa facem, nu astfel de structuri....care au facut rau peste tot...legionarii nu omorau si ei....si aveau boala pe comunisti...si apoi....comunistii si-au luat revansa...cam asta am dedus din ce-am citit...razunari...care au dsitrus si demnitatea de roman....nu mai comentez...imi face rau...
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-s împotriva legionarilor sau a naziștilor sau a bolșevicilor sau a sioniștilor sau a masonilor sau a globaliștilor și a nici unei idelogii scosă din mințile rătăcite al omului sau împotriva vreunei organizații sau științe a lui, a omului, ci iată cu cine se duce lupta ostășească a creștinului, cu minciuna lui și cu viața trăită în minciuna lui:
Cu cine se razboiesc demonii? Avraam, ucenicul avvei Agathon, l-a intrebat pe avva Pimen: „De ce se razboiesc demonii cu mine?“. Avva Pimen i-a zis: „Se razboiesc demonii cu tine? Dar ei nu se napustesc asupra noastra, din moment ce noi facem voia noastra, caci dorintele noastre au devenit demoni si nu ne dau pace pana cand nu le implinim. Vrei sa stii cu cine s-au razboit cu adevarat demonii? Cu Moise si cu cei asemenea lui“. (pilda zilei de pe site) Last edited by vsovivi; 01.03.2011 at 16:37:18. |
|
||||
|
||||
![]()
Sangernand de rani adanci,
De zile fara soare, De rani ascunse si puroi, Cu oasele slabe si moi, Stau ghemuit in pat si ma gandesc Ca in curand am sa va parasesc, Prieteni dragi! Nu plangeti ca ma duc de langa voi, Si c-o sa fiu zvarlit ca un gunoi, Cu hotii in acelasi cimitir; Caci crezul pentru care m-am jertfit Cerea o viata grea si-o moarte de martir. Luandu-L pe Iisus de Imparat, Navalnic am intrat pe poarta stramta, Luandu-ma cu diavolul la tranta. Si ani de-a randu-ntr-una m-am luptat Sa devin altul, Un erou, Om nou. Si-am vrut Neamul sa-l mut De-aici, de jos, La Domnul Iisus Hristos. Acum, cand vad cat sunt de pacatos, De mic si de neputincios, Ca am nevoie multa de-ndurare, De dragoste, de mila, de iertare, Ca numai Dumnezeu le poate toate Si lumea din robie El o scoate, Devin copil supus, Sunt umilit Si-s fericit. Din cerul Tau inalt si prea ales, Parinte, cand ma vei lua la Tine, Prietenilor mei de pe pamant Reda-le, Tu, in alb vesmant, Un suflet care i-a iubit si i-a'nteles. (lipseste o strofa, ultima) "Aici, la Targu-Ocna, am scris saisprezece poezii ca un testament, ca o reala marturisire pentru cei care vor veni si rog sa nu fie interpretata ca o figura poetic, caci ea este duh arzator si viu"
AMIN! Intru Imparatia Ta cand vei veni, pomeneste-ne pe noi Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta! Last edited by dianagroza; 01.03.2011 at 16:53:02. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|