Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2011, 13:23:23
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

si legionarii si comunistii cu nazistii si masonii au facut numai rau acestei lumi....e bine sa ramanem cu credinta in Dumnezeu si sa ne lepadam de toate cele acre care aduc razboaie si alte nenorociri
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 13:25:28
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
si legionarii si comunistii cu nazistii si masonii au facut numai rau acestei lumi....e bine sa ramanem cu credinta in Dumnezeu si sa ne lepadam de toate cele acre care aduc razboaie si alte nenorociri
Nu sunt impotriva.
Ideea era sa nu generalizam. Unii si-au demonstrat credinta in Dumnezeu, chiar daca au fost arestati pentru ca au fost legionari.
Vechi 01.03.2011, 13:48:13
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Păi legionarii nu erau decât niște îndrăzneți aventurieri... și voi ați văzut prea multe filme cu hoți și vardiști și v-ați simțit datori să le faceți osanale și temenele acestor cozi de topor ce au vândut legiunea furerului, doar pentru că aveau crucea la gât..? Păi cine a mai văzut să înlocuiești crucea cu gardul de fier? Și din frății de cruce au devenit frați gardieni pubilici de fier. Cred că și căpitanul se zvârcolea în coșciug văzând cum ucigașii lui îl „cinstesc” atât de grandios și cum în numele lui au vândut complet țara, masonilor și naziștilor iar mai târziu, aceiași au vândut-o bolșevicilor devenid un fel de naționaliști ai trădărilor fără sfârșit, la nesfârșit, naționaliștii ceaușiști, sau de ce credeți voi că pura ceaușescu la fel ca iliescovici o cușmă neagră? E filonul trădării naționale care strigă într-una către ceilalți „prindeți hoții” crezând că o să scape basma curată... după formula hoțul strigă hoții ca să pară vânzâzător cinstit.

Nu mai credeți în basme... căci scufița roșie e doar o poveste.

Last edited by vsovivi; 01.03.2011 at 13:50:34.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 13:51:25
dianagroza's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi legionarii nu erau decât niște îndrăzneți aventurieri... și voi ați văzut prea multe filme cu hoți și vardiști și v-ați simțit datori să le faceți osanale și temenele acestor cozi de topor ce au vândut legiunea furerului, doar pentru că aveau crucea la gât..? Păi cine a mai văzut să înlocuiești crucea cu gardul de fier? Și din frății de cruce au devenit frați gardieni pubilici de fier. Cred că și căpitanul se zvârcolea în coșciug văzând cum ucigașii lui îl „cinstesc” atât de grandios și cum în numele lui au vândut complet țara, masonilor și naziștilor iar mai târziu, aceiași au vândut-o bolșevicilor devenid un fel de naționaliști ai trădărilor fără sfârșit, la nesfârșit, naționaliștii ceaușiști, sau de ce credeți voi că purat ceaușescu la fel ca iliescu o cușmă neagră? E filonul trădării naționale care strigă întru-na către alții prindeți hoții crezând că o să scape basma curată...

Nu mai credeți în basme... căci scufița roșie e doar o poveste.
Nu m-am uitat la filme!
Am citit... carti. Tiparite cu aprobarea BO. Wow... va uimeste nu?
Recititi-mi postarile si vedeti la care "frati de cruce" m-am referit.
Dar dumneavoastra sunteti liber sa credeti ce vreti, la fel si eu.
Vechi 01.03.2011, 13:58:10
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul

Ganditi-va care dintre voi ati fi putut indura chinurile la care au fost supusi legionarii in temnitele comuniste? Cati dintre voi (care tot va luati de legionari) va puteati ruga in aceste conditii extreme? Cati dintre voi ati fi ajuns la nivelul de sfintenie a lui Valeriu Gafencu care i-a iertat pe toti (inclusiv pe gardienii care-l batusera) inainte sa moara?

Raspundeti sincer la aceste intrebari si nu mai tot aruncati cu pietre in legionarii care au suferit pentru neam si credinta.
VA ROG SA RASPUNDETI LA ACESTE INTREBARI...aici pe forum..
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 14:03:50
dianagroza's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
VA ROG SA RASPUNDETI LA ACESTE INTREBARI...aici pe forum..
Eu am prezentat cateva metode de tortura.
Mie imi este greu sa mi le imaginez... mai ales sa le traiesc.
Unii au cedat atunci, s-au cait apoi si s-au intors la Hristos. Unii cu voia lui Dumnezeu au scapat de torturile de la Pitesti.
Vechi 01.03.2011, 15:13:39
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Pai de asta i-am intrebat mai ales pe cei care sunt impotriva legionarilor..sa raspunda ei la acele intrebari..

si eu m-am gandit si nu cred ca rezistam..
dar multi legionari avand credinta in Dumnezeu au trecut prin acele chinuri groaznice si multi au ajuns martiri.cred ca foarte putini de pe acest forum ar fi rezistat in temnitele comuniste;ganditi-va ca torturile nu erau numai trupesti ci si psihice si sufletesti.

si de ce erau torturati? ca sa se lepede de credinta in Dumnezeu,cum au fost torturati Sfintii martiri cand nu vroiau sa se inchine la idoli.

Si voi comparati legionarismul cu comunismul sau masoneria care sunt satanice? Numai un om inconstient poate sa zica asa ceva.

Adica ii comparati pe legionarii din temnitele comuniste care se rugau,citeau din filocalii,Biblie si ziceau rugaciunea inimii- deci ii comparati cu comunistii atei si cu masonii satanisti? inseamna ca v-ati pierdut mintile.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 15:57:56
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

am zis si o repet....aceste structuri au sucombat aceasta tara....sa vina un porumbel al pacii si sa ne zica ce sa facem, nu astfel de structuri....care au facut rau peste tot...legionarii nu omorau si ei....si aveau boala pe comunisti...si apoi....comunistii si-au luat revansa...cam asta am dedus din ce-am citit...razunari...care au dsitrus si demnitatea de roman....nu mai comentez...imi face rau...

Citat:
Pai de asta i-am intrebat mai ales pe cei care sunt impotriva legionarilor..sa raspunda ei la acele intrebari..

si eu m-am gandit si nu cred ca rezistam..
dar multi legionari avand credinta in Dumnezeu au trecut prin acele chinuri groaznice si multi au ajuns martiri.cred ca foarte putini de pe acest forum ar fi rezistat in temnitele comuniste;ganditi-va ca torturile nu erau numai trupesti ci si psihice si sufletesti.

si de ce erau torturati? ca sa se lepede de credinta in Dumnezeu,cum au fost torturati Sfintii martiri cand nu vroiau sa se inchine la idoli.

Si voi comparati legionarismul cu comunismul sau masoneria care sunt satanice? Numai un om inconstient poate sa zica asa ceva.

Adica ii comparati pe legionarii din temnitele comuniste care se rugau,citeau din filocalii,Biblie si ziceau rugaciunea inimii- deci ii comparati cu comunistii atei si cu masonii satanisti? inseamna ca v-ati pierdut mintile.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 16:34:00
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Nu-s împotriva legionarilor sau a naziștilor sau a bolșevicilor sau a sioniștilor sau a masonilor sau a globaliștilor și a nici unei idelogii scosă din mințile rătăcite al omului sau împotriva vreunei organizații sau științe a lui, a omului, ci iată cu cine se duce lupta ostășească a creștinului, cu minciuna lui și cu viața trăită în minciuna lui:

Cu cine se razboiesc demonii?

Avraam, ucenicul avvei Agathon, l-a intrebat pe avva Pimen: „De ce se razboiesc demonii cu mine?“. Avva Pimen i-a zis: „Se razboiesc demonii cu tine? Dar ei nu se napustesc asupra noastra, din moment ce noi facem voia noastra, caci dorintele noastre au devenit demoni si nu ne dau pace pana cand nu le implinim. Vrei sa stii cu cine s-au razboit cu adevarat demonii? Cu Moise si cu cei asemenea lui“. (pilda zilei de pe site)

Last edited by vsovivi; 01.03.2011 at 16:37:18.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 16:50:18
dianagroza's Avatar
Senior Member

Implicit Valeriu Gafencu - Ramas-bun

Sangernand de rani adanci,
De zile fara soare,
De rani ascunse si puroi,
Cu oasele slabe si moi,
Stau ghemuit in pat si ma gandesc
Ca in curand am sa va parasesc,
Prieteni dragi!
Nu plangeti ca ma duc de langa voi,
Si c-o sa fiu zvarlit ca un gunoi,
Cu hotii in acelasi cimitir;
Caci crezul pentru care m-am jertfit
Cerea o viata grea si-o moarte de martir.

Luandu-L pe Iisus de Imparat,
Navalnic am intrat pe poarta stramta,
Luandu-ma cu diavolul la tranta.
Si ani de-a randu-ntr-una m-am luptat
Sa devin altul,
Un erou,
Om nou.

Si-am vrut
Neamul sa-l mut
De-aici, de jos,
La Domnul Iisus Hristos.

Acum, cand vad cat sunt de pacatos,
De mic si de neputincios,
Ca am nevoie multa de-ndurare,
De dragoste, de mila, de iertare,
Ca numai Dumnezeu le poate toate
Si lumea din robie El o scoate,
Devin copil supus,
Sunt umilit
Si-s fericit.

Din cerul Tau inalt si prea ales,
Parinte, cand ma vei lua la Tine,
Prietenilor mei de pe pamant
Reda-le, Tu, in alb vesmant,
Un suflet care i-a iubit si i-a'nteles.

(lipseste o strofa, ultima)

"Aici, la Targu-Ocna, am scris saisprezece poezii ca un testament, ca o reala marturisire pentru cei care vor veni si rog sa nu fie interpretata ca o figura poetic, caci ea este duh arzator si viu"

Last edited by dianagroza; 01.03.2011 at 16:53:02.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42