![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 50,00% |
Nu |
29 | 42,65% |
Nu știu |
5 | 7,35% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sper ca stii ce inseamna prefigurare?in Biserica Aventista daca vad?
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil te referi la simboluri, antitipuri, arhetipuri, ori ceva de genul acesta, nu-mi dau încă seama. Bineînțeles, VT este plin de ele, cred că sunt cu miile!
|
|
||||
|
||||
![]()
ar trebui ca voi cand cititi VT si NT ar trebui sa vezi prefigurarile cum ar fi Jerfa lui Avraam cand isi sacrifica unicul sau fiu,dar Domnul nu L-a lasat pe Avraam sa faca asta.Asta fiind o prefigurare atunci cand Mantuitorul Se jerfeste pentru noi.Lemnele simboliza Crucea,deci fiecare prooroc prefigura ceva care ducea totul spre NT,chiar si Melchisedec cand a venit la Avraam cu cele doua bunuri adica paine si vin care simbolizeau sau prefigura Taina Impartasniei adica Trupul si Sangele Mantuitorului,etc,etc.Uitativa ca ceea ce este in VT se trece la Legea cea Noua,voi chiar traiti in VT sau in NT.Noi nu mai suntem in VT ci suntem in NT cu Mantuitorul,cu Sfintii,cu Maica Domnului.Totul din VT era prefigurari pentru NT care timpul nu se mai intoarce si merge pe linie dreapta nu in apoi.Spune-mi tu te afli in VT sau in NT?
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 27.01.2011 at 15:55:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca e MODIFICATA! Si stii si tu ce se intampla cu cei care deterioreaza cuvantul lui Dumnezeu...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi dragii mei...si preotii care citira din Cornilescu is eretici?!? Sa fim seriosi....treziti-va ! |
|
|||
|
|||
![]()
Apoi dragu meu...atunci demult si cu multi trebuiau sa se intample multe....Eu zic sa nu ne bagam in ale bisericii ca niste profani ce suntem.....Iar despre chestia cu arsul bibliilor e singurul loc in care am citit asa o imensa aiureala....
|
|
||||
|
||||
![]()
Si crezi ca nu mai e timp?? Oare Dumnezeu "doarme"? Fii fara griji...
|
|
|||
|
|||
![]()
Versiunea Anania este mult mai MODIFICATĂ și încă intenționat. E modificată evident chiar față de versiunea sinodală anterioară. O puteți deci considera "eretică" și bună pentru ars! Bineînțeles doar după mentalitatea voastră, căci neoprotestanții au respect față de Cuvântul lui Dumnezeu (indiferent de versiune, ori limbă) și nu și-ar permite niciodată să-l ardă.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dovada ???
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 21:36:26 |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 08:34:35 |
|